Read the Official Description

Mengembangkan tradisi kecemerlangan Semuanya bermula pada tahun 1925 dengan penciptaan Embry-Riddle Syarikat di Lapangan Terbang Lunken di Cincinnati, Ohio. Kemudian, musim bunga berikutnya, syarikat itu membuka Embry-Riddle School of Aviation. Apa yang bermula sebagai satu pelan mudah untuk melatih juruterbang syarikat penerbangan berkembang menjadi universiti yang dipercayai dalam 1970. Hari ini, Embry-Riddle Campus Worldwide mengendalikan sistem diiktiraf di peringkat global pembelajaran yang memanfaatkan talian dan arahan muka-ke-muka dan rangkaian kemudahan pendidikan yang direka untuk menyokong kemajuan pelajar di Amerika Syarikat, di seluruh dunia dan kini di Singapura.

Embry-Riddle Aeronautical University menawarkan program ijazah melalui perkongsian di Singapura. Dalam persatuan dengan Aviation Academy Singapore (SAA) Embry-Riddle menawarkan sambilan, program siswazah penghantaran diadun khusus untuk profesional yang bekerja. perkongsian terbaru kami dengan ERC Institut membolehkan Embry-Riddle untuk menawarkan sambilan dan ijazah sepenuh masa untuk pelajar mencari untuk mendapatkan ijazah sarjana muda kedua-dua semasa bekerja atau sebelum memasuki tenaga kerja. Perkongsian dengan ERC Institut juga membolehkan Embry-Riddle untuk membawa pelajar antarabangsa dari kawasan sekitarnya ke Singapura untuk mendapatkan ijazah.

Disokong oleh prestij Embry-Riddle Aeronautical University, universiti tertua dan terbesar di dunia yang mengkhusus dalam bidang penerbangan dan aeroangkasa, perkongsian kami di Singapura menyediakan pelajar dengan kualiti pendidikan yang sama anda akan mendapat di salah sebuah kampus kami di luar negara.

Penyata Embry-Riddle Asia Mission:

"Untuk memanjangkan peluang Embry-Riddle Aeronautical University untuk menyampaikan pendidikan tinggi dan penyelidikan dalam bidang penerbangan dan aeroangkasa di negara-negara utama rantau Asia Pasifik"

Ambil Kerjaya Anda Beyond Aspirasi Anda Embry-Riddle alumni boleh didapati di seluruh dunia, bekerja dalam spektrum yang luas peranan termasuk CEO dan ketua-ketua syarikat, juruterbang, eksekutif syarikat penerbangan, pengurus lapangan terbang, jurutera penyelenggaraan, pegawai kawal selia dan mereka yang bekerja dalam jualan pesawat dan pajakan hanya untuk menamakan beberapa . Dan melaluinya semua mereka tetap setia pada akar Embry-Riddle mereka.

Ini alumni khusus bersemangat tentang profesion mereka dan sentiasa bersemangat untuk memaklumkan pelajar semasa dalam apa-apa cara yang mereka boleh-mengambil bahagian dalam soalan sesi / jawapan atau temu bual, berkongsi pengalaman dunia sebenar mereka dengan anda, menjemput anda untuk mengambil bahagian dalam penyelidikan dan memberitahu anda daripada permintaan terkini diminta majikan.

Embry-Riddle Asia telah mewujudkan hubungan kerja yang rapat dengan semakin banyak syarikat-syarikat penerbangan dan aeroangkasa yang beroperasi di Singapura dan Asia Tenggara, terutamanya Pratt & Whitney, United Technologies Corp., Singapore International Airlines, Singapore International Airlines Cargo, Singapore Technologies Engineering dan Malaysia Airlines . Kami teruja untuk menyediakan anda untuk kerjaya dengan syarikat-syarikat terkemuka seperti dan memanfaatkan perkongsian kami dalam proses.

Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Doktor Falsafah

Embry-Riddle Aeronautical University Asia

... [+]

Mengenai Ph.D. dalam Penerbangan

Misi Ph.D. dalam program Aviation adalah untuk melahirkan ulama yang cemerlang untuk kerjaya dalam penyelidikan dan pengajaran dalam bidang penerbangan. Pada Embry-Riddle, Ph.D. di Aviation pelajar mengambil bahagian dalam program yang ketat, penyelidikan yang didorong oleh yang menolak mereka untuk potensi mereka yang terbesar. Ini dapat dicapai dengan memberi tumpuan kepada Matlamat Program pendidikan. Mereka ialah:

Membangunkan penguasaan teori-teori pusat dan konsep dalam bidang penerbangan, termasuk asas-asas, pengurusan keselamatan, ekonomi, dan prosedur kawal selia. Menimbulkan dan menyelesaikan masalah berasaskan penyelidikan ... [-]
Singapura Singapore
August 2019
Sambilan
Online & Campus Combined
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Address
Embry-Riddle Aeronautical University Asia Campus 75 Bukit Timah Road #02-01/02 Boon Siew Building Singapore 229833
Singapore, Singapura
Telefon
undefined