Baca keterangan rasmi

Misi Universiti San Martín de Porres
"Melatih profesional yang kompeten dengan nilai humanistik, etika, moral dan sivik yang solid, menyumbang kepada penciptaan pengetahuan melalui penyelidikan dan mempromosikan penyebaran sains, teknologi dan budaya." Projek tindakan kami kepada masyarakat, memupuk membina masyarakat moden dan saksama. "


Visi Universiti San Martín de Porres
"Tampil dalam ranking Quacquarelli Symonds di antara 100 universiti terbaik di dunia atau antara 10 universiti terbaik di Amerika Latin untuk tahun 2021."


Misi Institut Kualiti Pendidikan
"Kelayakan profesional yang kompeten dengan nilai etika etika dan sivik yang solid, menyumbang kepada penciptaan pengetahuan melalui penyelidikan dan mempromosikan penyebaran sains, teknologi dan budaya." Projek tindakan kami kepada masyarakat, mempromosikan pembinaan masyarakat moden dan saksama ".


Visi Institut Kualiti Pendidikan
"Mencapai kecemerlangan akademik di peringkat tertinggi dalam kelayakan profesional menerusi tuan dan doktor dalam Pendidikan, mengesahkan imej kredibiliti institusi dan kepimpinan yang tinggi, untuk peningkatan kualiti akademik yang berterusan, rasa tanggungjawab yang tinggi dan sensitiviti sosial dan komitmennya kepada masyarakat Peru. "


Budaya Institusi

 • Hormati orang itu.
 • Mencari kebenaran
 • Integriti (kejujuran, keadilan, keadilan, perpaduan dan dedikasi kepada perkhidmatan).
 • Cari kecemerlangan.
 • Kepimpinan (akademik, teknologi dan lain-lain).
 • Sikap inovatif dan keusahawanan.
 • Pemuliharaan alam sekitar
 • Kerja pasukan
 • Komunikasi yang berkesan
 • Komitmen terhadap pembangunan negara.
Program diajar dalam:
 • Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:

Doctor of Education

Instituto Para La Calidad De La Educacion

Program Doktor dalam Pendidikan terdiri daripada kajian akademik berdasarkan penyelidikan. Tujuannya adalah untuk mengembangkan pengetahuan di peringkat tertinggi. ... [+]

Program Doktor dalam Pendidikan terdiri daripada kajian akademik berdasarkan penyelidikan. Tujuannya adalah untuk mengembangkan pengetahuan di peringkat tertinggi.

Profil Siswazah

Doktor pendidikan, lulus dari Universiti San Martin de Porres mempunyai kompetensi berikut:

Mengarahkan penyelidikan multidisiplin dan kumpulan inovasi pendidikan dan mengambil bahagian di dalamnya, menggunakan pengetahuan dan kecekapan Sains Pendidikan, Kaedah Penyelidikan dan disiplin yang berkaitan.Beliau mengambil bahagian dalam pengajaran di semua peringkat sistem pendidikan, terutamanya dalam program pendidikan pasca siswazah dan pendidikan yang berterusan, di mana beliau mengembangkan prosedur pengajaran-pengajaran baru sesuai dengan tahap pendidikan itu.Pilih reka bentuk dan menggunakan prosedur penilaian pembelajaran dan instrumen yang mencukupi untuk menilai pencapaian matlamat subjek mereka dan dapatkan maklum balas yang diperlukan untuk memperbaiki proses pengajaran - pembelajaran.Mengarahkan pasukan dan mengambil bahagian dalam proses reka bentuk, semakan dan pengubahsuaian kurikulum di peringkat yang berbeza dan program pendidikan.Mengambil bahagian dalam perumusan, pelaksanaan, penilaian dan kawalan dasar dan projek pembangunan pendidikan.Mengurus institusi, program dan proses pendidikan dengan tahap kecekapan dan keberkesanan yang tinggi.Mengarahkan pasukan dan secara aktif mengambil bahagian dalam proses akreditasi, pelesenan dan pengurusan kualiti institusi dan program pendidikan.Menafsirkan dengan mendalam tentang realiti pendidikan negara dan ramalan sejarahnya dalam konteks pembentukan sosio-ekonomi, budaya dan politik, yang menonjolkan nilai-nilainya sendiri.KurikulumIjazah Akademik... [-]
Peru Lima
Mac 2020
Sepanyol
Sepenuh masa
6 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu