Baca keterangan rasmi

Lakshveer Overseas Education Sdn Bhd bertekad untuk menyediakan peluang global kepada pelajar dari seluruh dunia dan peluang untuk meneruskan pendidikan di berbagai kampus antarabangsa yang terkenal. Syarikat ini berpusat di Malaysia.

Matlamat kami adalah untuk menganalisis keperluan asas pelajar dan membantu mereka dalam memilih kursus yang betul dan universiti atau kolej dengan sewajarnya. Kami bertindak sebagai laluan antara Universiti atau Kolej dan pelajar aspirasi yang ingin meneruskan pengajian mereka di Universiti / Kolej asing di Malaysia.

Matlamat kami adalah untuk menyediakan pelajar dengan bantuan yang mereka perlukan dan membuat kehendak mereka pendidikan di luar negara yang banyak menjadi kenyataan. Di sini, di LV Luar Negara, Pendidikan sentiasa dikendalikan dengan cara yang paling profesional bahawa seseorang itu boleh bayangkan. Kerja keras dan usaha kita memberi, sentiasa ganjaran dalam bentuk berkat daripada para pelajar dan keluarga mereka.

Perkhidmatan kami

Kami menyediakan bantuan 100% dalam membantu pelajar antarabangsa yang berminat untuk belajar di Malaysia mencari kolej yang sesuai atau universiti. Pusat maklumat kami memberikan maklumat terperinci dan nasihat mengenai universiti dan kolej Malaysia, kursus, struktur yuran, tarikh pengambilan dan biasiswa.

Perkhidmatan kami termasuk

  • Kaunseling pendidikan
  • Pemilihan Kursus
  • University Selection
  • Tawaran & Kemasukan di Universiti / Kolej
  • Bantuan Visa
  • Bantuan biasiswa
  • Berlepas Pra dan Post Ketibaan Perkhidmatan
  • Bantuan lapangan terbang
  • Perkhidmatan penginapan

Belajar di Malaysia menawarkan pelajar antarabangsa lebih daripada pencapaian akademik dan kelayakan yang diiktiraf di peringkat global, pengalaman pendidikan Malaysia akan memberikan pelajar pelbagai pengetahuan akademik dan kemahiran vokasional yang akan memberi manfaat untuk seumur hidup.

Hubungi kami untuk maklumat lanjut.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Doktor Falsafah

Lakshveer Overseas Solution

Ijazah Doktor Falsafah, disingkat Ph.D., adalah ijazah akademik tertinggi sesiapa sahaja boleh mendapat dan dianugerahkan oleh universiti untuk penyelidikan asal dalam ma ... [+]

Ijazah Doktor Falsafah , disingkat Ph.D., adalah ijazah akademik tertinggi sesiapa sahaja boleh mendapat dan dianugerahkan oleh universiti untuk penyelidikan asal dalam mana-mana disiplin. Ia telah menjadi keperluan untuk kerjaya sebagai profesor universiti atau penyelidik dalam kebanyakan bidang.

Perkara utama yang membezakan Ph.D. dari kajian akademik lain adalah penyelidikan. Untuk melengkapkan Ph.D., setiap calon mesti mengemukakan hasil daripada penyelidikan mereka kepada fakulti dalam dokumen yang panjang dan formal yang dipanggil disertasi (lebih dikenali sebagai tesis). Pelajar kemudiannya hendaklah menyerahkan disertasi mereka kepada fakulti dan mempertahankan kerja mereka peperiksaan lisan. Kebanyakan universiti akan mempunyai struktur yuran berasingan untuk pelajar antarabangsa.... [-]

مليسيا Kuala Lumpur
Januari 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
4 - 8 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu