The European Wellness International Institute (EWII)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

142679_EWII-banner-intro.png

Institut Kesihatan Eropah (EWII)

European Wellness International Institute [EWII] adalah badan profesional yang dimiliki sepenuhnya oleh European Wellness Academy. EWII adalah organisasi yang berusaha untuk mengenali pembelajaran sebelumnya. Baru-baru ini, bentuk kedoktoran muncul yang tidak spesifik untuk profesi atau disiplin ilmu, dan yang digunakan oleh pengamal senior sebagai wahana untuk pengembangan profesional dan untuk menangani masalah pekerjaan atau sumbangan yang kompleks.

142689_EWII-banner-6.png

The European Wellness International Institute (EWII) menyedari bahawa pengetahuan dan kemahiran dapat dicapai dari pelbagai jenis pembelajaran. Oleh itu, Institut berkomitmen untuk memastikan bahawa, di mana sesuai, pengetahuan dan kemahiran yang diperoleh melalui pengalaman kerja, pengalaman hidup, pengembangan profesional berterusan (CPD), atau kelayakan sebelumnya dapat diberi pengiktirafan melalui penilaian yang ketat dan relevan dengan andragogi dan profesional.

Mengapa Belajar di Institut Kesihatan Eropah Eropah?

  • Mengakui nilai belajar di luar persekitaran formal dan menyedari pembelajaran aktif di tempat kerja.
  • Mengesahkan nilai pembelajaran yang telah dicapai oleh pelajar sendiri dan terkumpul selama bertahun-tahun dalam bidang pekerjaan masing-masing.
  • Membantu pelajar menjimatkan masa dan wang dengan menghilangkan pengulangan dan penduaan bahan yang tidak perlu yang sudah biasa dilakukan oleh pelajar.
  • Meningkatkan harga diri pelajar berdasarkan pencapaian profesional mereka memastikan kesamaan peluang dan latihan dalam kemajuan kerjaya.

Lokasi

Edenkoben

Alamat
67480 Edenkoben, Rhineland-Palatinate, Jerman

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: