The European Wellness International Institute (EWII)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Institut Kesihatan Eropah (EWII)

The European Wellness International Institute (EWII) menyedari bahawa pengetahuan dan kemahiran dapat dicapai dari pelbagai jenis pembelajaran. Oleh itu, Institut berkomitmen untuk memastikan bahawa, di mana sesuai, pengetahuan dan kemahiran yang diperoleh melalui pengalaman kerja, pengalaman hidup, pengembangan profesional berterusan (CPD), atau kelayakan sebelumnya dapat diberi pengiktirafan melalui penilaian yang ketat dan relevan dengan andragogi dan profesional.

Mengapa Belajar di Institut Kesihatan Eropah Eropah?

  • Mengakui nilai belajar di luar persekitaran formal dan menyedari pembelajaran aktif di tempat kerja.
  • Mengesahkan nilai pembelajaran yang telah dicapai oleh pelajar sendiri dan terkumpul selama bertahun-tahun dalam bidang pekerjaan masing-masing.
  • Membantu pelajar menjimatkan masa dan wang dengan menghilangkan pengulangan dan penduaan bahan yang tidak perlu yang sudah biasa dilakukan oleh pelajar.
  • Meningkatkan harga diri pelajar berdasarkan pencapaian profesional mereka memastikan kesamaan peluang dan latihan dalam kemajuan kerjaya.

Closeup of microscope

Kata pengantar dari EW Academy

Lembaga pengelola EWA.

Pendidikan sangat penting untuk kemajuan keseluruhan masyarakat dan kesejahteraan manusia. Di era moden ini, Ilmu Bio-Regeneratif memiliki kemampuan untuk mengubah cara orang menua dengan dilema tekanan yang terus meningkat dan cabaran dalam pengurusannya. Cabaran ini dapat ditangani dan dikendalikan dengan cekap ketika kalangan industri berkolaborasi dan bekerja secara bersamaan sebagai sebuah pasukan besar untuk mengurus, mengarahkan dan mempengaruhi hasilnya dengan pandangan mata burung dan sebaliknya, dengan analisis mikroskopik juga.

Hanya dengan penguasaan konsep yang disokong secara saintifik, Esthetician akan dapat memberikan perkhidmatan di luar perkhidmatan head-to-toe yang biasanya ditawarkan. Oleh itu, Sains Bio-Regeneratif yang diajarkan kepada pelajar kita akan menambah berat badan yang tidak ada bandingannya dengan amalan yang ada dan juga membentuk masa depan bagi para pemula yang baru menceburkan diri dalam industri ini.

Dengan kata lain, ketika persaudaraan perubatan sentiasa melakukan inovasi cara etika untuk mengurus penuaan dan cabarannya yang berkaitan, keperluan Paramedik dan Ahli Estetik / Jurusolek dan pihak berkepentingan lain untuk berusaha mencapai satu tujuan besar bersama persaudaraan saintifik dan perubatan adalah kunci. Satu-satunya cara kita dapat bekerja di seluruh bidang adalah dengan mengumpulkan pengetahuan. Pengetahuan ini bersifat dinamik dan permulaan perjalanan pelajar hanyalah penyalaan untuk pengalaman pembelajaran sepanjang hayat.

Semoga yang terbaik untuk mereka yang mempunyai dan mereka yang akan mengikuti perjalanan pengetahuan ini bersama kami ketika kami bersama-sama merintis, menyokong, dan berkembang dalam bidang ini bersama-sama! Terima kasih atas kepercayaan anda kepada kami!

Lokasi

Edenkoben

Alamat
67480 Edenkoben, Rhineland-Palatinate, Jerman

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: