Read the Official Description

Jabatan ini menjalankan penyelidikan, latihan, dan pengajaran dalam sektor Kejuruteraan Industri, khususnya dalam Mekanik, Mekatronik, Kejuruteraan Bahan, Sistem Elektronik dan Elektronik, Sistem Maklumat Pengurusan, dan Kaedah Optimasi dan Model untuk menyokong pengambilan keputusan.

Objektif penyelidikan Jabatan menganggap struktur bahan; ciri dan aplikasi mereka; bahan dan teknologi baru; sistem automasi proses dan jentera; pengeluaran tenaga dan penyimpanan; reka bentuk dan pelaksanaan peranti bersepadu mekanikal / elektronik, dengan fungsi khusus dalam aplikasi inovatif; pengoptimuman produk dan proses.

Jabatan ini bekerjasama dengan pelbagai institusi penyelidikan kebangsaan dan antarabangsa, dan terlibat dalam projek penyelidikan asas dan penerapan, dengan sambungan yang kuat ke dunia perindustrian.

Programs taught in:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Doktor Falsafah

University of Trento The Department of Industrial Engineering

Sains dan Kejuruteraan Bahan: Biomaterial dan teknologi biomedikal, Pelapisan dan rawatan permukaan, Kakisan dan pakai, Pencirian percubaan dan pemodelan berangka tingkah ... [+]

Program PhD dalam Bahan, Kejuruteraan Mekatronik dan Sistem

PANGGUNG PERTAMA 2018

DEADLINE UNTUK PERMOHONAN: 22 OGOS 2018, jam. 4.00 malam (2 GMT)

Semasa mengisi permohonan, calon dalam talian mesti memilih kawasan Penyelidikan yang mana (maks. 2, yang menentukan susunan keutamaan) mereka berminat untuk memohon.

Penerbitan berikutnya panggilan kedua untuk aplikasi dengan jawatan yang dilindungi oleh penyelidikan penyelidikan (Assegni di ricerca) diramalkan; semua jawatan dalam panggilan kedua akan menjadi topik khusus. Aplikasi untuk panggilan kedua juga akan diterima oleh para peserta panggilan pertama ini, tetapi mereka yang akan menjadi pemenang dalam pemilihan panggilan pertama dan yang kedua, akan secara automatik dihapuskan dari yang pertama sejak kemenangan pada Panggilan kedua akan dianggap sebagai pilihan pertama untuk calon dan oleh itu mengikat... [-]

Itali Povo
November 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Address
DII - Department of Industrial Engineering via Sommarive
38123 Povo, Trentino-South Tyrol, Itali