Wittenborg University of Applied Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Wittenborg

Kami adalah sekolah perniagaan yang unik di mana " Lebih Baik Sendiri, Lebih Baik Dunia Kita " adalah moto kami.

Di Wittenborg misi kami adalah: Untuk mempromosikan kecemerlangan dalam pengajaran dan pembelajaran perniagaan dan pengurusan antarabangsa, serta untuk mewujudkan persekitaran terbaik untuk pelajar dan kakitangan, di mana pengantarabangsaan, kepelbagaian dan etika meletakkan asas-asas pembelajaran yang diterapkan dengan berkesan, pembelajaran global.

Dengan kampus utama kami yang berpangkalan di Apeldoorn, kami memperkenalkan pelajar kepada organisasi di kawasan dan wilayah setempat, meningkatkan ekonomi, iklim budaya dan sosial di rantau ini. Lokasi Amsterdam kami membolehkan kami menyokong usahawan antarabangsa yang datang ke Belanda, dengan program sarjana muda yang disesuaikan. Masukkan Wittenborg dan anda memasuki sebuah organisasi yang bermotivasi dan berorientasikan hasil yang beroperasi dalam persekitaran yang pelbagai dan pelbagai budaya, di mana lebih daripada 100 kebangsaan bekerja, belajar, berinovasi dan bersosial bersama. Di Wittenborg, kami percaya bahawa pembelajaran harus menjadi satu proses yang menyeronokkan yang membolehkan anda mengembangkan matlamat dan aspirasi anda, dan memberikan anda sokongan berterusan dan tekanan belajar yang diperlukan untuk mencapai sasaran tersebut.

Wakil Wittenborg adalah warganegara dunia; mereka memupuk rasa hormat dan mempunyai perasaan pencapaian. Mereka telah mengembangkan cita-cita dan membanggakan diri mereka dalam kecemerlangan. Mereka adalah duta besar kami!

Program Sarjana Muda: Kurikulum unik seperti perniagaan ditawarkan dalam 3 fasa, lebih 3 tahun dalam blok enam minggu, oleh sekumpulan profesional antarabangsa - dari lebih dari 10 negara - dalam pengurusan, perniagaan, keusahawanan dan sains sosial. Oleh kerana pensyarah kami mempunyai satu kaki di dunia perniagaan, para pelajar kami bersedia untuk kerjaya masa depan mereka dengan cara yang berkesan dan bermanfaat.

MBA

Yayasan

Bebas

Pada bila-bila masa, lebih dari 100 kebangsaan bekerja dan belajar bersama-sama di 2 lokasi Apeldoorn dan di Amsterdam. Bahasa Inggeris adalah bahasa pengajaran tunggal di semua kampus.

Lebih 30 tahun rekod prestasi

Beribu-ribu graduan yang sangat berpengalaman, sejak tahun 1987, kini mengikuti kerjaya di Belanda dan di seluruh dunia.

diiktiraf tiga orang Eropah

Program darjah diiktiraf dan diakreditasi oleh Kementerian Pendidikan, Kebudayaan Belanda

Glocal

Lawatan syarikat, projek kehidupan sebenar, latihan magang dan penceramah: banyak penglibatan tempatan dan serantau dengan kerajaan, syarikat dan organisasi. Berfikir secara global, tetapi bertindak secara tempatan.

persekitaran penyelidikan

Menyedia dan melaksanakan projek-projek serantau, Eropah dan antarabangsa di Pusat Penyelidikan, dalam bidang-bidang seperti kelestarian, teknologi, inovasi sosial, pendidikan

pendekatan berorientasikan pelanggan

Pendekatan peribadi, persekitaran seperti keluarga dan bimbingan peribadi, bimbingan dan sokongan. Kebanyakan program membenarkan pelajar memulakan

.

Pendekatan Pendidikan

alt = "Falsafah pendidikan Wittenborg adalah untuk memacu kehidupan sebenar dalam pendekatannya kepada pendidikan. Program yang dibezakan dengan menggabungkan pengajaran berasaskan pengetahuan tradisional dengan perkembangan kemahiran dan kecekapan, membawa kepada situasi latihan vokasional di mana pelajar dapat menemui kekuatan dan kelemahan mereka - Membina pada bekas dan memperbaikinya.

  • alt = "Pelajar Wittenborg akan mempelajari mengenalpasti persekitaran yang mereka ada dan menyesuaikan dengannya.
  • alt = "Pelajar Wittenborg akan belajar mengatakan apa yang mereka lakukan dan melakukan apa yang mereka katakan.

Lokasi

Apeldoorn

Alamat
Laan van de Mensenrechten 500
7331 VZ Apeldoorn, Gelderland, Belanda

Amsterdam

Alamat
Herikerbergweg 260
1101 CT Amsterdam Amsterdam, Belanda Utara, Belanda