Wittenborg University of Applied Sciences

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Wittenborg

- Pengurusan - Pengantarabangsaan - Kepelbagaian - Kemapanan - Inovasi - Wittenborg University of Applied Sciences ditubuhkan pada tahun 1987 dan terletak di Apeldoorn. Dengan fokus pada 5 tema utama, "Pengurusan, Pengantarabangsaan, Kepelbagaian, Kemapanan,

110437_WittenborgBuildingwithLogo.png

Program Sarjana Muda: Kurikulum unik seperti perniagaan ditawarkan dalam 3 fasa, lebih 3 tahun dalam blok enam minggu, oleh sekumpulan profesional antarabangsa - dari lebih dari 10 negara - dalam pengurusan, perniagaan, keusahawanan dan sains sosial. Oleh kerana pensyarah kami mempunyai satu kaki di dunia perniagaan, para pelajar kami bersedia untuk kerjaya masa depan mereka dengan cara yang berkesan dan bermanfaat.

MBA

Yayasan

Global dan Tempatan - Falsafah Antarabangsa

Pernyataan Misi Universiti Wittenborg Antarabangsa dan Universiti PhilosophyWittenborg adalah salah satu institut pengajian tinggi yang paling antarabangsa di Belanda dan ini diwakili oleh pelajar, kakitangan dan pengurusannya. Pelajar dan kakitangan Wittenborg datang dari seluruh dunia, membawa pengalaman, pengetahuan dan kepelbagaian antarabangsa ke Apeldoorn dan rantau ini. Matlamat Wittenborg adalah untuk memberi pelajar berbakat dan bermotivasi dari Belanda dan seluruh dunia dengan pengalaman pembelajaran yang akan menyediakan mereka untuk jawatan pengurusan dalam perniagaan, kerajaan, keuntungan dan organisasi bukan keuntungan, baik dalam persekitaran antarabangsa, dan kawasan setempat.

Glocal

Think Global - Act Local Wittenborg adalah kebimbangan antarabangsa yang mengharapkan graduannya memasuki fungsi pengurusan dan kepemimpinan dalam dunia perniagaan antarabangsa, sama ada di dalam syarikat mereka sendiri atau di dalam syarikat dan organisasi berorientasikan dunia. Tetapi sementara Wittenborg adalah pemikir global sejati, kami bertindak secara tempatan dan mempunyai hubungan yang kuat dengan syarikat-syarikat di rantau S3H Apeldoorn, Deventer dan Zutphen (Stedendriekhoek). Universiti ini menggalakkan pengalaman kerja pelajar, projek penyelidikan, acara kebudayaan, dan kerjasama dalam pembangunan program pendidikan tinggi dan inisiatif untuk rantau ini. Dengan menggalakkan graduan mendapat pengalaman kerja di Belanda, dan terutama wilayah Apeldoorn, Wittenborg membawa pengetahuan, inovasi dan kepelbagaian ke kawasan S3H. Wittenborg

Pendekatan Pendidikan

alt = "Falsafah pendidikan Wittenborg adalah untuk memacu kehidupan sebenar dalam pendekatannya kepada pendidikan. Program yang dibezakan dengan menggabungkan pengajaran berasaskan pengetahuan tradisional dengan perkembangan kemahiran dan kecekapan, membawa kepada situasi latihan vokasional di mana pelajar dapat menemui kekuatan dan kelemahan mereka - Membina pada bekas dan memperbaikinya.

  • alt = "Pelajar Wittenborg akan mempelajari mengenalpasti persekitaran yang mereka ada dan menyesuaikan dengannya.
  • alt = "Pelajar Wittenborg akan belajar mengatakan apa yang mereka lakukan dan melakukan apa yang mereka katakan.

Kenyataan Misi

alt = "Universiti Sains Gunaan Wittenborg melihat peranannya sebagai pendidikan dan latihan para siswazah yang bertanggungjawab, berfikiran kritis dan berkeupayaan sosial, berkeupayaan sosial dan budaya, yang terlibat dalam perniagaan inovatif dan kreatif dalam syarikat dan organisasi di seluruh dunia, sama ada bekerja untuk orang lain atau dalam usaha perniagaan dan keusahawanan. alt = "Wittenborg merangkul pengantarabangsaan sebagai nilai utama.

Untuk mencapai matlamat ini, Universiti terlibat dalam dialog rapat dengan industri, kerajaan dan NGO. alt = "Wittenborg berusaha untuk membawa kepakaran, pengetahuan dan kepelbagaian ke rantau setempat di mana ia beroperasi, dengan itu meningkatkan ekonomi, budaya dan persekitaran sosial di sekitar Universiti.

alt = "Pandangan Wittenborg adalah global dan ia bertujuan untuk mengekalkan statusnya yang bebas sementara menjadi salah satu institusi pendidikan tinggi yang paling antarabangsa dan pelbagai di Belanda. Universiti ini menggalakkan kesaksamaan pelajar dan kakitangan, budaya dan jantina dan orang kurang upaya dalam institut itu. alt = "Wittenborg mempromosikan persekitaran kerja yang adil, dan menekankan rasa hormat antara dan di dalam badan pelajar dan kakitangannya. alt = "Wittenborg merangkumi kepelbagaian sebagai nilai utama.

Sains terapan praktikal yang terlibat dalam alt = "Program Wittenborg membolehkan Universiti mengekalkan kandungan terkini dalam pelbagai disiplin berorientasikan pengurusan dan melaksanakan kurikulum kepada piawaian pendidikan moden yang tertinggi. Sebagai Universiti Sains Gunaan, alt =" Wittenborg melihat pentingnya pendekatan interdisipliner untuk pendidikan tinggi, yang ditunjukkan dalam program pengurusan luas disiplin yang membolehkan para pelajar untuk mengembangkan pengetahuan, kemahiran dan pembangunan mereka melalui penyelidikan terapan dengan cara yang tidak tertakluk ketat . alt = "Wittenborg merangkumi etika sebagai nilai utama.

alt = "Matlamat Wittenborg adalah untuk berkembang menjadi Universiti Sains Gunaan yang berorientasikan luas dalam pelbagai bidang profesional seperti Perniagaan

alt = "Wittenborg akan berusaha untuk terus membangunkan kaedah pengajaran dan pembelajaran baru yang memenuhi keperluan masyarakat dan teknologi yang berubah.

Di dalam peranannya sebagai institut pendidikan tinggi Universiti menyokong pembelajaran sepanjang hayat melalui pembangunan dan pelaksanaan terkini dan program profesional yang didorong oleh industri yang bertujuan untuk pekerja korporat dan individu.112598_logos.png

Lokasi

Apeldoorn

Alamat
Laan van de Mensenrechten 500
7331 VZ Apeldoorn, Gelderland, Belanda
Telefon
undefined

Amsterdam

Alamat
Laan van de Mensenrechten 500
7331 VZ Amsterdam, Belanda Utara, Belanda
Telefon
undefined

Vienna

Alamat
Liechtensteinstraße 3
1090 Vienna, Vienna, Austria