Baca keterangan rasmi

Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) adalah pusat kecemerlangan kewangan. Terletak di Vienna (Austria), ia ditubuhkan oleh Institut Pengajian Lanjutan (IHS), University of Vienna, dan WU (Vienna University of Economics and Business). Ketiga institusi ini bergabung, dan kepakaran mereka, untuk mewujudkan hub di Vienna yang bertujuan untuk menghasilkan penyelidikan yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dan menyediakan pendidikan PhD yang kompetitif.

VGSF menawarkan program PhD berstruktur sepenuh masa dalam Kewangan. Kami menawarkan persekitaran pembelajaran dan penyelidikan yang merangsang dan sokongan kewangan kepada pelajar cemerlang dari seluruh dunia. Fakulti kami termasuk profesor dan fakulti junior dari IHS, Universiti Vienna, dan WU. Mereka adalah profesional yang dibezakan, dalam bidang penyelidikan mereka, yang menerbitkan dalam jurnal yang terkenal. VGSF kerap menjemput para ulama terkemuka untuk mengajar kursus dan membentangkan kerja mereka sekarang. Graduan kami boleh menantikan kerjaya yang bermanfaat di institusi akademik terkemuka.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Doktor Falsafah

Vienna Graduate School Of Finance

Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) menjemput pelajar yang menjanjikan dengan profil akademik yang cemerlang untuk memohon Program PhD kami dalam Kewangan. VGSF adal ... [+]

PhD in Finance - Vienna Graduate School Of Finance

Vienna Graduate School Of Finance (VGSF) menjemput pelajar yang menjanjikan dengan profil akademik yang cemerlang untuk memohon Program PhD kami dalam Kewangan. VGSF adalah hasil kerjasama antara tiga institusi: Institut Pengajian Lanjutan (IHS), University of Vienna, dan WU (Vienna University of Economics and Business).

Kekuatan utama program ini:

Program PhD adalah program sepenuh masa 5 tahun yang disusun dalam kursus dan penyelidikan. Para pelajar PhD mendapat manfaat daripada persekitaran penyelidikan dan pembelajaran yang merangsang dan menerima bimbingan berterusan dari fakulti sepanjang tempoh program. Di VGSF, anda lebih daripada seorang pelajar; Anda adalah rakan sekerja dan ahli komuniti kami. Ahli fakulti adalah pakar dalam bidang masing-masing dan berkolaborasi dengan para profesional dan ahli akademik terkenal dari seluruh dunia, yang secara kerap dijemput ke VGSF untuk syarahan atau seminar tetamu.... [-]

Austria Vienna
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu