Management Center Innsbruck

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

The Entrepreneurial School®

Management Center Innsbruck menghubungkan satu sama lain dengan sains, ekonomi dan perundingan yang unik untuk konsep unik dari Sekolah Keusahawanan antarabangsa® Ditubuhkan pada tahun 1995/96 sebagai asas utama dari konsep Universiti Innsbruck yang unik, Management Center Innsbruck telah memperoleh kedudukan teratas dalam landskap pendidikan tinggi antarabangsa. Hari ini, lebih daripada 3,200 pelajar, 1,000 guru, 240 universiti rakan kongsi dari seluruh dunia, dan banyak graduan dan majikan menghargai apa yang ditawarkan oleh Entrepreneurial School®. Dalam rangka konsep "Komprehensif Universiti Innsbruck", MCI berusaha mentor orang yang bermotivasi, yang ingin membina masa depan mereka melalui pendidikan berterusan yang berorientasikan sasaran, dalam perkembangan peribadi dan profesional mereka. MCI menawarkan program pendidikan siswazah, bukan siswazah dan pasca siswazah yang paling tinggi untuk pengurus senior dan junior dari semua peringkat dan cawangan pengurusan. Program MCI memberi tumpuan kepada semua peringkat personaliti dan termasuk bidang pengetahuan terkini dari sains dan praktik yang berkaitan dengan perniagaan dan masyarakat. Sebagai pusat maklumat dan komunikasi yang berorientasikan di peringkat antarabangsa, MCI terbuka kepada perspektif baru, kaedah, dan projek. Dialog konstruktif dan pembangunan koperatif kecekapan antara disiplin adalah dua tiang pengajaran dan pembelajaran di MCI. MCI menyokong daya saing organisasi dan mempengaruhi profesionalisasi perniagaan, pentadbiran, politik, dan budaya. Penyelidikan dan pembangunan yang diterapkan sangat dihargai oleh MCI untuk memperkukuhkan inovasi dalam syarikat tempatan dan memastikan arahan berorientasikan kualiti. Terbenam dalam rangkaian pelanggan, penaja, dan rakan kongsi yang luas, MCI adalah enjin penting dalam kedudukan Innsbruck, Tyrol, dan Austria sebagai pusat pertemuan akademik dan antarabangsa. Kerjasama kami dengan University of Innsbruck, kedekatan dengan Kota Lama Innsbruck yang meriah dan seni bina yang kuat di lokasi itu adalah ungkapan falsafah dan misi pusat pendidikan tinggi yang berprestij di peringkat antarabangsa ini.


Misi kita

Management Center Innsbruck MCI Management Center Innsbruck mengikuti konsep Sekolah Keusahawanan®. MCI memberanikan diri kepada orang-orang yang bermotivasi untuk mencapai prestasi cemerlang, memberikan kecekapan akademik yang mendalam dan mewujudkan pemindahan pengetahuan inovatif dalam rangkaian antarabangsa yang kuat.


Faktor kejayaan kami

Pengajaran berkualiti Pengajaran berkualiti tinggi menjamin kedudukan kami di kalangan institusi akademik terkemuka dalam dunia berbahasa Jerman Pencapaian intelektual Sumbangan intelektual kami diterapkan, orientasi perniagaan yang berorientasikan dan berorientasikan penyelesaian Orientasi antarabangsa kami yang kukuh menjana pengetahuan, prestij dan nilai tambah untuk pelanggan kami Pelanggan dan orientasi perkhidmatan Pelanggan kami dan orientasi perkhidmatan adalah teladan Orang ramai dan budaya Budaya korporat kami bertumbuh dalam kepercayaan, komitmen kakitangan kami, semangat keusahawanan dan tanggungjawab terhadap masyarakat Jenama jenama MCI terkenal di peringkat antarabangsa dan menonjolkan prestasi, profesional, pengetahuan, dan rangkaian kompetensi Rangkaian antarabangsa kami mewujudkan daya saing dan nilai tambah bagi para pemangku kepentingan kami. Inovasi yang berterusan inovasi membentuk asas kedudukan pasaran kami dan memastikan daya saing kami Infrastruktur Infrastruktur yang sangat baik kami mencipta env menarik dan merangsang ironmen


Kampus

Management Center Innsbruck (MCI) telah menubuhkan reputasi sebagai universiti sains yang berorientasikan di peringkat antarabangsa melalui orientasi pelanggan dan pengurusan kualiti yang konsisten. Pergunungan Tyrolean dalam jangkauan, kemudahan sukan dan rekreasi yang tiada tandingan di rantau ini, berdekatan dengan Jerman, Switzerland, dan Itali serta tradisi akademik lama di Innsbruck menjamin suasana yang unik untuk para pelajar. Di lokasi pusatnya, MCI menawarkan infrastruktur yang luar biasa dengan dewan kuliah yang menarik dan dilengkapi dengan baik, makmal komputer dan bilik kerja kumpulan, dengan stesen kerja dan kemudahan penyelidikan terkini, asrama pelajar di sekitar, pelbagai pilihan yang baik tempat untuk makan di luar, tempat letak kereta yang selesa dan pengangkutan awam yang sangat baik.

Lokasi

Innsbruck

Alamat
Universitätsstraße,15
6020 Innsbruck, Tyrol, Austria
Telefon
+43 512 2070 – 2100

Akreditasi

AACSB Accredited

Program-program