Management Center Innsbruck

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah Keusahawanan ®

Management Center Innsbruck menghubungkan yang terbaik dari sains, ekonomi dan perundingan kepada konsep unik dari Sekolah Keusahawanan antarabangsa ® . Diasaskan pada tahun 1995/96 sebagai teras utama dari konsep Open University Innsbruck yang unik, Management Center Innsbruck telah memperoleh kedudukan teratas dalam landskap pendidikan tinggi antarabangsa.

Hari ini, lebih daripada 3,400 pelajar, 1,000 guru, 276 universiti rakan kongsi dari seluruh dunia, dan banyak graduan dan majikan yang menghargai apa yang ditawarkan oleh Sekolah Keusahawanan ® . Dalam rangka konsep "Komprehensif Universiti Innsbruck", MCI berusaha untuk mentor orang yang bermotivasi, yang ingin membina masa depan mereka melalui pendidikan berterusan yang berorientasikan matlamat, dalam perkembangan peribadi dan profesional mereka. MCI menawarkan program pendidikan siswazah, bukan siswazah dan pasca siswazah yang paling tinggi untuk pengurus kanan dan junior dari semua peringkat dan cawangan pengurusan.

Program MCI memberi tumpuan kepada semua peringkat keperibadian dan termasuk bidang pengetahuan terkini dari sains dan praktik yang berkaitan dengan perniagaan dan masyarakat. Sebagai pusat maklumat dan komunikasi yang berorientasikan di peringkat antarabangsa, MCI terbuka kepada perspektif baru, kaedah, dan projek. Dialog konstruktif dan koperasi pembangunan kecekapan antara disiplin adalah dua tiang pengajaran dan pembelajaran di MCI. MCI menyokong daya saing organisasi dan mempengaruhi profesionalisasi perniagaan, pentadbiran, politik, dan budaya. Penyelidikan dan pembangunan yang diterapkan amat dihargai oleh MCI untuk memperkukuhkan inovasi dalam syarikat tempatan dan memastikan arahan berorientasikan kualiti.

Terbenam dalam rangkaian pelanggan, penaja dan rakan kongsi yang luas, MCI adalah enjin penting dalam kedudukan Innsbruck, Tyrol, dan Austria sebagai pusat pertemuan akademik dan antarabangsa. Kerjasama kami dengan University of Innsbruck, kedekatan dengan Kota Lama Innsbruck yang meriah dan seni bina yang kuat di lokasi itu adalah ungkapan falsafah dan misi pusat pendidikan tinggi teladan antarabangsa ini.


Misi kita

Management Center Innsbruck MCI Management Center Innsbruck mengikuti konsep Sekolah Entrepreneur ® . MCI memberi kuasa kepada orang ramai untuk mencapai prestasi yang cemerlang, memberikan kecekapan akademik yang mendalam dan mewujudkan pemindahan pengetahuan inovatif dalam rangkaian antarabangsa yang kuat.


Faktor kejayaan kami

Pengajaran yang berkualiti: Pengajaran berkualiti tinggi menjamin kedudukan kami di kalangan institusi akademik terkemuka di dunia berbahasa Jerman.

Sumbangan intelektual: Sumbangan intelektual kami diterapkan, berorientasikan perniagaan dan berorientasikan penyelesaian.

Orientasi antarabangsa: Orientasi antarabangsa kami yang kuat menjana pengetahuan, prestij dan nilai tambah untuk pelanggan kami.

Orientasi pelanggan dan perkhidmatan: Orientasi pelanggan dan perkhidmatan kami adalah teladan.

Rakyat dan budaya: Budaya korporat kami berkembang dengan saling percaya, komitmen para pekerja, semangat keusahawanan dan tanggungjawab terhadap masyarakat.

Jenama: Jenama MCI terkenal di peringkat antarabangsa dan bermaksud prestasi, profesional, pengetahuan, dan kecekapan.

Rangkaian: Rangkaian antarabangsa kami mewujudkan kelebihan daya saing dan nilai tambah bagi pemegang kepentingan kami.

Inovasi: Inovasi berterusan membentuk asas kedudukan pasaran kami dan memastikan daya saing kami.

Infrastruktur: Infrastruktur cemerlang kami mewujudkan persekitaran yang menarik dan merangsang.


Kampus

Management Center Innsbruck (MCI) telah menubuhkan reputasi sebagai universiti sains yang berorientasikan di peringkat antarabangsa melalui orientasi pelanggan dan pengurusan kualiti yang konsisten. Pergunungan Tyrolean dalam genggaman, kemudahan sukan dan rekreasi yang tiada tandingannya di rantau ini, berdekatan dengan Jerman, Switzerland, dan Itali serta tradisi akademik lama di Innsbruck menjamin suasana yang unik untuk para pelajar.

Di lokasi pusatnya, MCI menawarkan infrastruktur yang luar biasa dengan dewan kuliah yang menarik dan dilengkapi dengan baik, makmal komputer dan bilik kerja kumpulan, dengan stesen kerja dan kemudahan penyelidikan terkini, asrama pelajar di sekitar, pelbagai pilihan yang baik tempat untuk makan di luar, tempat letak kereta yang selesa dan pengangkutan awam yang sangat baik.

Lokasi

Innsbruck

Alamat
Universitätsstraße,15
6020 Innsbruck, Tyrol, Austria
Telefon
+43 512 2070 – 2100

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Akreditasi

AACSB Accredited

Program-program