Baca keterangan rasmi

Westcliff University ditubuhkan untuk menyediakan pendidikan berkualiti untuk pelajar yang ingin memasuki bidang Perniagaan dan Pendidikan yang pesat berkembang. Westcliff University , yang mendapat kelulusan awalnya dengan Biro Pendidikan Perintis Persendirian pada tahun 1993 (www.bppe.ca.gov), menawarkan pelbagai program di Kolej Perniagaan dan Kolej Pendidikan. Kurikulum Westcliff University terdiri daripada program ijazah sarjana dan sarjana dalam perniagaan dan pendidikan serta program sijil lain.

Walaupun sesetengah sekolah hanya mengajar konsep teoritis, Westcliff University menyediakan pelajar untuk elemen praktikal dan teori yang diperlukan dalam pasaran kerja hari ini. Westcliff University menawarkan pelajar sepenuh masa peluang untuk mendaftar dalam kursus pendidikan jarak jauh dalam talian dan hibrid inovatif yang mudah dan berpatutan.

Westcliff University menekankan kepentingan menyediakan pelajar secara peribadi, akademik, dan profesional. Untuk memastikan programnya inovatif, terkini, dan berkualiti tinggi, universiti ini mempunyai bimbingan dan kepakaran dari ahli Lembaga Pemegang Amanah dan Majlis Penasihat Program yang termasuk pemimpin utama dari organisasi termasuk Google, Hyundai, Deloitte, Hewlett Packard , Hitachi Capital, Cox Communications, CATESOL, Pejabat Presiden University of California, serta perniagaan dan organisasi tempatan dan kebangsaan.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

DBA

Westcliff University

Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA) direka untuk calon-calon yang, setelah sudah menamatkan program Masters, sedang mencari untuk mengembangkan lagi pengetahuan praktikal ... [+]

Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA) direka untuk calon-calon yang, setelah sudah menamatkan program Masters, sedang mencari untuk mengembangkan lagi pengetahuan praktikal dan teori mereka tentang prinsip-prinsip yang mengawal perniagaan global. Program WU DBA menekankan maju membuat keputusan dan kemahiran kepimpinan serta pengetahuan yang mendalam mengenai teori dan gunaan. Pelajar mempunyai peluang untuk meneroka cabaran yang dihadapi perniagaan hari ini, termasuk tanggungjawab sosial korporat, globalisasi dan perubahan pengurusan. Selaras dengan komitmen kami untuk bekerja profesional dewasa, kita mempunyai salah satu program kedoktoran Beberapa di California Selatan yang membolehkan pelajar menamatkan pengajian kedoktoran mereka dalam format hibrid atau online. Hasil prestasi yang diperlukan untuk menyiapkan program ini termasuk: Penyertaan kelas, tindak balas kepada soalan-soalan perbincangan, kertas penyelidikan bertulis, tugasan kumpulan, kajian kes analisis, kuiz, jangka pertengahan dan peperiksaan akhir (Pembelajaran Penilaian Komprehensif) dan Doktor Falsafah Projek Sarjana / Disertasi.... [-]

Amerika Syarikat Irvine
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Commencement 2018

Westcliff University MBA Grad Testimonial 2019

Westcliff University MA TESOL Grad Testimonial 2019

Westcliff University MBA Grad Testimonial 2019

Alamat lokasi
Irvine, California, 92612 US