Baca keterangan rasmi

Di mana impian anda menjadi aspirasi dan cita-cita anda menjadi pencapaian-iaitu Redlands pengalaman. Sejak penubuhan kami di 1907, Kami tidak goyah dari janji kami: pendidikan transformatif dalam persekitaran kerapian akademik dan tanggungjawab peribadi, di mana anda boleh menggabungkan apa yang anda belajar di dalam kelas dengan kemahiran hidup yang akan membantu anda memberi kesan perubahan positif di dunia.

Kami adalah Redlands, Di mana rasa ingin tahu mendapati inspirasi; di mana sifat tidak mementingkan diri menjadi perkhidmatan; di mana kelas kecil menggalakkan perdebatan dan perbahasan mencetuskan wawasan; di mana kreativiti dan inovasi pintu terbuka dan kehidupan perubahan; dan di mana kepelbagaian memperkaya kita semua.

Kami adalah Redlands, Di mana kita mengambil berat lebih lanjut mengenai orang yang anda akan menjadi daripada orang yang anda pernah menjadi; di mana kita mengambil pelajar yang baik dan menjadikan mereka orang-orang hebat.

Kenyataan Misi

Universiti Redlands adalah, bebas universiti seni liberal swasta komited untuk menyediakan pendidikan peribadi yang membebaskan pelajar untuk membuat pilihan pencerahan.

Redlands menekankan kerapian akademik, kepelbagaian kurikulum dan pengajaran yang inovatif. Redlands memupuk komuniti cendekiawan dan menggalakkan idea majmuk nilai dengan mencabar andaian dan stereotaip dalam kedua-dua kelas dan aktiviti. Pendidikan Redlands melampaui latihan untuk memeluk pemahaman yang mencerminkan dunia kita; ia hasil dari maklumat kepada wawasan, pengetahuan makna.

Menyambut intelek pelajar ingin tahu daripada pelbagai latar belakang agama, etnik, kebangsaan dan sosioekonomi, Universiti bertujuan untuk membangunkan kewarganegaraan bertanggungjawab sebagai sebahagian daripada pendidikan yang lengkap. Redlands menggalakkan suasana masyarakat dengan peluang yang luar biasa untuk kepimpinan pelajar dan interaksi. Bagi orang dewasa yang bekerja, Universiti menawarkan program-program akademik yang inovatif di lokasi-lokasi yang mudah dan masa.

Redlands menggabungkan seni liberal dan program profesional, pengajian yang dipohon dan teori, jurusan tradisional dan kontrak sendiri direka untuk tamat pengajian. Kelas kecil membolehkan setiap pelajar untuk mengambil bahagian dalam perbincangan kelas, bekerja rapat dengan profesor, dan mendapat perhatian individu yang banyak. Redlands kekal sensitif terhadap trend kontemporari dalam masyarakat dan cabaran pelajar komited untuk pembelajaran sepanjang hayat.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:


University of Redlands

Universiti Redlands Doktor Falsafah dalam Kepimpinan untuk Keadilan Pendidikan (Ed.D.) merupakan program nasional yang unik, yang melibatkan kira-kira 20 pelajar setiap t ... [+]

Doktor Falsafah dalam Kepimpinan untuk Keadilan Pendidikan

Universiti Redlands Doktor Falsafah dalam Kepimpinan untuk Keadilan Pendidikan (Ed.D.) merupakan program nasional yang unik, yang melibatkan kira-kira 20 pelajar setiap tahun dalam kajian yang ketat, perbahasan, penyelidikan dan amalan. Misi memandu kami adalah untuk melahirkan pengamal ilmiah yang dicari untuk peranan kepimpinan di sekolah-sekolah, daerah, agensi dan perkhidmatan awam.

Satu-of-a-jenis penekanan program ini kepada keadilan pendidikan membezakannya. Idea bahawa pendidik dari pelbagai latar belakang perlu mempunyai akses kepada pengajaran berkualiti, sumber dan peluang pendidikan yang lain adalah rukun utama dalam program ini, dan calon-calon secara konsisten menolak untuk menganalisis dan membahaskan prinsip-prinsip ekuiti dan keadilan pendidikan.... [-]

Amerika Syarikat Redlands
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

University of Redlands: Why Redlands?

University of Redlands welcomes students from India: Arunabha Chowdhury

University of Redlands welcomes students from India: Mitesh Gala

University of Redlands welcomes students from India: Digvijay Jaiswal