Ubiquity University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Jenis Pendidikan Baru: Pendekatan Ubiquity

Ia adalah TS Eliot yang bertanya:

 • Di manakah maklumat dalam data?
 • Di mana pengetahuan dalam maklumat itu?
 • Di manakah kebijaksanaan dalam pengetahuan?

Jika anda berfikir tentang pengalaman anda yang terdahulu di kebanyakan sekolah konvensional, anda mungkin berpendidikan untuk menghafal maklumat dan menyatakan diri anda secara analitik dalam ujian dan kertas jangka panjang. Dari sudut pandangan kami, ini penting, tetapi tidak mencukupi untuk pembelajaran benar. Penekanan yang konvensional dan hampir eksklusif terhadap kekukuhan intelektual hanyalah satu hujung kontinum yang merupakan pendidikan yang sebenar.

wisdom

Kami percaya bahawa pembelajaran benar juga memerlukan dimensi dalaman. Ia memerlukan penekanan pada tubuh, hati, dan jiwa seperti yang ada di minda. Ia adalah apabila bidang-bidang ini menggabungkan dengan lancar bahawa pendidikan menunjukkan sebagai pembelajaran. Ini adalah ketika pendidikan menjadi alt = "kebijaksanaan.

Di Ubiquity, kami percaya bahawa mengejar alt = "kebijaksanaan adalah untuk hidup dalam soalan-soalan dan dengan itu sentiasa terbuka untuk transformasi peribadi. Idea Socratic ini 'kebenaran yang diikuti' adalah asas dan asas dari segala yang kita ada, dan terletak di hati semua program, kursus dan acara kami.Untuk pelajar kami, alt = "kebijaksanaan adalah lebih banyak cara hidup daripada perniagaan intelek yang gersang. Mengejar alt = "kebijaksanaan membawa kepada metamorfosis yang sentiasa mendalam jiwa, hati, fikiran, tubuh, dan jiwa.

Bagi setiap pelajar kami, matlamat kami adalah untuk memangkin pertumbuhan dan perkembangan peribadi dan profesional. Pendekatan spektrum penuh kami menghidupkan pelajar pelbagai deria dengan menggabungkan pendidikan dalam talian yang terbaik, dicampur dengan teknologi rangkaian sosial terkini, dan diterapkan dengan pertemuan intelektual, kreatif dan ritual individu. Pathways penyertaan ini kedua-dua sepenuhnya immersive dan pelbagai dimensi.

Pembelajaran transformasi spektrum penuh ini membina masyarakat yang berdaya tahan dan memupuk keupayaan untuk kolaborasi dan koheren.

Adakah Ubiquity University sesuai untuk anda?

Bagaimana anda secara peribadi membangunkan, apa hadiah yang anda bawa ke dunia, dan seberapa berkesan anda membawa hadiah ini kepada komuniti anda, semuanya penting untuk bagaimana masa depan kolektif kami akan terungkap. Jika anda tahu anda berada di sini untuk membantu membawa dunia baru, jika anda tertarik untuk memupuk hadiah anda dalam komuniti pembelajaran yang berpandangan terbuka, beragam, jika anda termotivasi oleh kehidupan yang dipimpin oleh soalan dan penerokaan misteri, maka Ubiquity mungkin sesuai untuk anda.

Kami adalah komuniti pelajar yang pelbagai dan global. Ramai di antara kita adalah usahawan kreatif, pencari muda dan profesional dewasa yang ingin meletakkan diri mereka dalam konteks kehidupan dan pembelajaran yang lebih besar. Program kami membantu pelajar kami melangkaui sempadan pemahaman konvensional dan tingkah laku dan menjadi kehidupan yang lebih tulen. Pathways pembelajaran kami memberikan peluang yang unik untuk memperdalam pertumbuhan rohani dan perkembangan peribadi anda dalam rangka kajian akademik. Di Ubiquity, anda boleh terlibat dalam transformasi rohani dan peribadi dan memperoleh ijazah siswazah pada masa yang sama.

phd wisdom studies

Ubiquity mungkin untuk anda jika:

 • Anda mempunyai atau mempunyai kerjaya yang berjaya, tetapi rasa bahawa kehidupan anda tidak mempunyai arti yang benar
 • Anda sudah berada di jalan spiritual tetapi mencari bimbingan serta pembelajaran yang lebih ketat dan mendalam
 • Anda mencari pendekatan bersepadu akademik untuk transformasi peribadi dan profesional
 • Anda mengambil berat tentang gambaran besar dan ingin meneroka kemungkinan perubahan pada tahap yang lebih mendalam.
 • Anda komited untuk belajar sepanjang hayat dalam dialog dengan rakan-rakan lain-sebagai proses, bukan titik akhir.
 • Anda mempunyai hadiah untuk berkongsi bahawa dunia akan lebih mudah menerima jika anda diberi kepercayaan.
 • Anda ingin menyatukan aspek dalaman dan luaran anda.

Ubiquity University menawarkan anda peluang untuk:

 • Buka kunci potensi penuh anda
 • Memimpin kehidupan yang lebih tulen dan bermakna
 • Reinvent yourself
 • Tuntut kuasa anda
 • Temui harga diri anda
 • Menjadi sebahagian daripada komuniti yang menyokong dan menyokong
 • Tukar dunia dengan lebih baik

wisdom school

Lokasi

USA Online

Alamat
USA Online, Amerika Syarikat

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami