The International University of Bio-Regenerative Sciences (IUBRS)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

IUBRS - Memanfaatkan Potensi Seseorang Melalui Pembentukan Pendidikan & Nilai yang unggul.

IUBRS, Universiti Antarabangsa Ilmu Bio-Regeneratif, mendefinisikan Ilmu Bio-Regeneratif sebagai cabang Biologi yang memiliki potensi besar dalam bidang memberikan penyelesaian untuk meningkatkan kesihatan manusia secara keseluruhan. Sifat biologi yang menyeluruh kerana sains memerlukan lebih banyak pengakuan untuk sains cabangnya; Ubat. Sebagaimana kebanyakan dari kita tahu bahawa ilmu penyembuhan kuno seperti kaedah penyembuhan India kuno, kaedah penyembuhan kuno Mesir, atau kaedah penyembuhan Yunani kuno untuk menyebutkan beberapa, semuanya telah menyumbang kepada perubatan konvensional yang kita tahu, kenali dan percayai sebagai arus perdana, allopati atau perubatan barat. Ubat ini telah bertahun-tahun membantu kami dalam menguruskan rawatan simptomatik dan juga ubat pencegahan.

Fakulti IUBRS melangkah lebih jauh untuk mengatasi keperluan institusi pengajian tinggi untuk menyediakan platform untuk memunculkan bidang khusus seperti Ilmu Bio-Regeneratif untuk memperoleh jalan yang tidak akan atau tidak diterokai oleh institusi pendidikan konvensional dan arus perdana kemudian untuk berdebat, mencabar dan membina badan pengetahuan di sekitar Sains Bio-Regeneratif. Terima kasih kepada pengasas pelabur yang telah mempercayakan jalan ini ke Fakulti untuk menyampaikan platform ini kepada rakan-rakan calon iaitu pelajar IUBRS, untuk meneroka Ilmu Bio-Regeneratif dengan mematuhi kerangka Pendidikan Berasaskan Kompetensi (CBE) untuk menilai hasil yang dapat diukur yang realistik selaras untuk tujuan pelajar bersama dengan matlamat pembangunan BRS IUBRS.

Platform ini diwujudkan untuk memberikan pengalaman pendidikan berdasarkan kompetensi kepada pelajar untuk mencapai tujuan institusi dan peribadi seperti berikut:

  • Untuk menyediakan platform bagi Ilmu Bio-Regeneratif untuk memperoleh kerangka kerja yang memungkinkan para pelajar meneroka visi kendiri dalam mengarahkan pemerolehan pengetahuan dalam bidang Perubatan Regeneratif.
  • Untuk membolehkan pelajar mengembangkan kecekapan mereka dalam batas-batas sains yang dapat diukur untuk mengandung badan pengetahuan di bidang khusus mereka dalam Sains Bio-Regeneratif.
  • Untuk membolehkan dialog yang meluas dan berkembang antara Fakulti, rekan, dan calon ke arah membina bahagian kandungan dan disiplin Ilmu Bio-Regeneratif sebagai produk interaksi dan peningkatan ilmiah.

Sains Bio-Regeneratif

Bio-Regenerative Science (BRS) adalah cabang interdisipliner (bidang) sains biologi, yang meneliti dan berdialog mengenai penerapan bahan-bahan yang berasal dari alam semula jadi, bahan dan produk keluaran bioteknologi yang berlaku secara semula jadi, menargetkan sel yang rosak, memperbaiki dan / atau mengganti tisu yang rosak dan organ, serta, bertindak melalui gangguan dan rangsangan proses biologi pada tahap sel, mengakibatkan pembalikan usia biologi, pembalikan mekanisme patologi yang mendasari degenerasi dan pengaktifan Pathways pembaikan.

Lokasi

New Castle

Alamat
3411, Silverside Road,
Tatnall Building #104 Street

19810 New Castle, Delaware, Amerika Syarikat

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: