Baca keterangan rasmi

Texas Tech University di Country Hill

Terletak di tengah-tengah Texas Hill Country, Tapak Pengajaran Serantau Texas Tech University di Fredericksburg dan Highland Lakes membuat pendidikan Carnegie Tier-One di Central Texas menjadi kenyataan.

Dapat dicapai, berpatutan, berprestij: Dari sini, mungkin.

Tapak serantau TTU di Hill Country menyediakan aktiviti pendidikan untuk pelajar dari kawasan 12-daerah. Pelajar boleh mengakses program akademik di tapak yang paling mudah untuk rumah atau kerja mereka. Tapak-tapak ini beroperasi dengan kerjasama Central Texas College (CTC): CTC menawarkan kerja kursus bahagian bawah dan Texas Tech menyediakan kursus bahagian bahagian atas, yang membolehkan pelajar menyelesaikan pelbagai gelaran sarjana untuk memenuhi matlamat pendidikan dan kerjaya mereka.

Texas Tech di Highland Lakes

Dengan kerjasama Central Texas College, Tapak Pengajian Pendidikan Tinggi Texas Tech University di Highland Lakes terletak di Pusat Pendidikan Frank Fickett di Marble Falls. Pelajar boleh melengkapkan pensijilan guru mereka atau salah satu darjah sarjana muda dalam bilik darjah atau dalam talian.

Texas Tech di Fredericksburg

The Hill Country University Centre di Fredericksburg menyediakan suasana kelas yang didorong oleh teknologi, yang membolehkan TTU di Fredericksburg menawarkan kelas tatap muka, dalam talian dan hibrid ke arah menyelesaikan pelbagai sarjana muda dan ijazah. Dan dengan kemudahan canggih, wain makmal dan kebun anggur mengajar, para pelajar juga boleh memiliki pengalaman pembelajaran yang bersesuaian untuk mempersiapkan kerjaya dalam industri pembuatan wain.

Texas Tech University di Fredericksburg adalah rumah kepada program viticulture dan winemaking yang memberikan pelajar pengetahuan dan kemahiran yang mereka perlukan untuk berjaya dalam industri wain. Tameisha Bolen, lulusan program Sijil Profesional Viticulture di Texas Tech, duduk bersama kami untuk membincangkan pengalamannya dalam industri wain serta bagaimana masa belajarnya dalam program di TTU di Fredericksburg telah melengkapkannya untuk berjaya.

Institut Pembelajaran Sepanjang Hayat Osher

Institut Pembelajaran Sepanjang Hayat Osher (OLLI) di Texas Tech University menawarkan banyak kursus dan acara yang diajarkan terutamanya oleh fakulti akademik dan profesional tempatan.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Doctor of Education

Texas Tech University in the Hill Country

Tumpuan utama program ini adalah penyediaan pemimpin yang profesional yang reflektif mengembangkan visi dan memperoleh kemahiran untuk memperbaharui, memperbaharui, dan m ... [+]

Doktor Pendidikan dalam Kepimpinan Pendidikan

Doktor Pendidikan Texas Tech University dalam Kepimpinan Pendidikan direka untuk menyediakan pemimpin utama di daerah sekolah dan fakulti kolej atau universiti. Tumpuan utama program ini adalah penyediaan pemimpin yang profesional yang reflektif mengembangkan visi dan memperoleh kemahiran untuk memperbaharui, memperbaharui, dan memperbaiki sekolah dan sistem sekolah yang menanam masyarakat belajar demokratik yang menghargai keadilan sosial dan ekuitas.

Gambaran Keseluruhan Program

Program ini direka bentuk untuk menyediakan pemimpin sekolah eksekutif yang dapat mengenal pasti dan melaksanakan penyelesaian berasaskan penyelidikan untuk masalah amalan leverage yang tinggi dalam konteks daerah sekolah pra-12. Dalam tiga tahun kursus yang ditakrifkan diselesaikan dengan masalah disertasi amalan, peserta akan mendalami kebolehan mereka untuk memimpin perubahan pengajaran, mengenal pasti masalah amalan, dan melaksanakan campur tangan dalam organisasi pendidikan tempatan mereka untuk meningkatkan pencapaian pelajar.... [-]

Amerika Syarikat Fredericksburg Marble Falls
January 2020
Sepenuh masa
96 - 99 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
TTU at Fredericksburg
Alamat
TTU at Fredericksburg, 2818 East U.S. Hwy 290
TX 78624 Fredericksburg, Texas, Amerika Syarikat
TTU at Highland Lakes
Alamat
TTU at Highland Lakes, 806 Steve Hawkins Pkwy
TX 78654 Marble Falls, Texas, Amerika Syarikat