Baca keterangan rasmi

Marymount University adalah komuniti pembelajaran dinamik di mana anda akan mendapat pengetahuan dan kemahiran berharga dalam atmosfera yang mencabar, namun menyokong. Kebanyakan kelas MU adalah kecil, memberikan suasana yang ideal untuk arahan kualiti dan perhatian peribadi yang membawa kepada kejayaan akademik. Di Marymount, persekitaran bilik darjah sangat kolaboratif; anda akan mengenali rakan sekelas dan profesor anda, dan mereka akan mengenali anda!

Marymount menawarkan program sarjana dan siswazah dalam pelbagai disiplin. Dan fakulti MU membawa biasiswa mereka, kepakaran profesional, dan sambungan ke bilik darjah, untuk memperdalam pembelajaran anda.

Kedekatan Marymount dengan Washington, DC , adalah kelebihan tambahan: Modal negara menawarkan sumber-sumber kebudayaan, akademik, dan profesional yang luar biasa yang akan memperkaya pengalaman kolej anda!

Biarkan Marymount University menjadi tingkap anda di dunia! Terletak di Arlington, Virginia - hanya beberapa minit dari Washington, DC - Marymount menawarkan anda peluang untuk tinggal dan belajar berhampiran salah satu bandar yang paling menarik dan berpengaruh di dunia. Jika anda mencari pendidikan yang hebat di lokasi modal, inilah tempat yang akan menjadi!

Ditubuhkan pada tahun 1950 oleh Agama Hati Kudus Maria, Marymount adalah universiti Katolik yang berdikari, bebas. MU menawarkan ijazah sarjana, sarjana, dan kedoktoran dalam pelbagai bidang.

Marymount adalah komuniti akademik yang pelbagai dan mengalu-alukan dengan kira-kira 3,600 pelajar mewakili lebih kurang 40 buah negara dan 70 negara.

Pelajar mencari peluang yang menarik untuk penglibatan, perkhidmatan, dan kepimpinan di Marymount. Di sini, sumbangan, idea, dan bakat setiap individu dinilai, dan semua orang membantu menjadikan Marymount tempat yang bagus untuk hidup dan belajar.

Program diajar dalam:
English

Sekolah ini juga menawarkan:

Doctor of Education

Marymount University

Universiti Marymount kini menawarkan Doktor Pendidikan (Ed.D.) dalam Pendidikan dan Pengawasan Kaunselor untuk menyediakan individu yang memegang ijazah sarjana dalam Kau ... [+]

Pendidikan & Pengawasan Kaunselor (Ed.D.)

Adakah anda bersedia untuk memindahkan kerjaya kaunseling anda ke hadapan sebagai doktor atau penyelia lanjutan? Atau mungkin anda berminat menjadi pendidik atau penyelidik dalam suasana universiti. Universiti Marymount kini menawarkan Doktor Pendidikan (Ed.D.) dalam Pendidikan dan Pengawasan Kaunselor untuk menyediakan individu yang memegang ijazah sarjana dalam Kaunseling untuk jawatan kepimpinan di universiti, agensi kesihatan mental, dan sekolah.

Program ini menyokong komitmen Marymount kepada latihan profesional kaunseling yang menegakkan piawaian etika tertinggi, mahir dalam dan sensitif terhadap keperluan populasi multikultural. The Ed.D. dalam Pendidikan dan Pengawasan Kaunselor akan membolehkan anda mendapatkan kemahiran klinikal dan penyeliaan yang lebih maju yang diperlukan untuk berkhidmat kepada pelbagai populasi.... [-]

Amerika Syarikat Arlington
September 2019
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu