Carl H. Lindner College of Business, University of Cincinnati

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

PROGRAM KAMI

University of Cincinnati Carl H. Lindner Kolej Perniagaan telah berulang kali telah dinamakan sebagai salah satu sekolah perniagaan terkemuka di Amerika Syarikat oleh sumber-sumber seperti US News & World Report, Bloomberg BusinessWeek dan The Princeton Review. Apa yang penting, kita telah AACSB yang diiktiraf (satu penghormatan yang diperolehi oleh hanya 15% daripada sekolah-sekolah perniagaan di dunia) sejak 1919. Kami menawarkan pelajar program MBA nasional kedudukan serta lapan program master khusus ini, enam daripadanya telah disenaraikan sebagai antara Top 10 program di Amerika Syarikat. program MBA kami baru-baru ini kedudukan # 1 di Amerika Syarikat berdasarkan kualiti akademik kami, kejayaan penempatan pekerjaan dan tuisyen kemampuan.

Program kami menggabungkan pembelajaran bilik darjah transformatif dengan pengalaman pembelajaran dunia sebenar. Pelajar-pelajar kita mempunyai peluang tidak terhad untuk mengambil bahagian dalam wilayah, negara dan global pertandingan kes, mendapatkan hands-on pengalaman semasa bekerja di projek-projek untuk pelanggan global seperti Procter & Gamble, Kellogg dan Citi, dan belajar di luar negara di Amerika Utara, Amerika Selatan, Eropah dan Asia.

Kerana pengkhususan menawarkan peluang kepada anda untuk benar-benar menguasai satu disiplin baru dan ketara melonjakkan kerjaya anda dan kuasa pendapatan, kami menawarkan pelajar pilihan untuk pakar ijazah mereka dengan salah satu daripada lebih daripada 20 sijil graduan yang terdiri daripada bahagian yang berfungsi seperti pemasaran, kewangan dan operasi kepada topik merentas disiplin seperti analisis data, inovasi dan keusahawanan.

LOKASI KAMI

University of Cincinnati bertempat di Cincinnati, Ohio, salah satu hab perniagaan terbesar di Amerika Syarikat adalah. Empat ratus satu syarikat dalam senarai Forbes 500 mempunyai kehadiran di Cincinnati dan bandar Cincinnati adalah rumah kepada ibu pejabat lebih Fortune 500 syarikat per kapita daripada New York, Los Angeles atau Chicago. Malah, ibu pejabat dunia tujuh syarikat Fortune 500 terletak dalam lingkungan 3 batu dari kampus Universiti Cincinnati. Kerana begitu banyak syarikat-syarikat besar begitu dekat dengan kampus kami, eksekutif kanan mempunyai banyak peluang untuk kuliah tetamu dalam kelas kami dan menghadiri pelbagai acara dan pertandingan di kampus kami.

Wang CNN baru-baru ini dinamakan Cincinnati salah satu Top 6 tempat di Amerika Syarikat untuk memulakan perniagaan dan Forbes kedudukan bandar kami sebagai pendapatan purata tertinggi ke-7 di Amerika Syarikat berdasarkan kos sara hidup. Mashable kedudukan Cincinnati bandar yang paling sosial di Amerika Syarikat, Movoto kedudukan ia salah satu Top 10 bandar paling bijak di negara ini dan majalah Kiplinger kedudukan Cincinnati # 1 pertaruhan terbaiknya untuk "kawasan panas" dan salah satu daripada 10 bandar-bandar besar di Amerika Syarikat untuk orang dewasa muda.

KAMI UNIVERSITY

University of Cincinnati adalah rumah kepada 44,000 pelajar dan alumni kami kini tinggal dalam semua lima puluh negeri dan di 125 buah negara di seluruh dunia. Lebih daripada 4000 pelajar antarabangsa belajar di Universiti Cincinnati dalam 2015-16 tahun akademik dan universiti kami baru-baru ini di kedudukan # 5 universiti paling mesra di dunia oleh Barometer Pelajar Antarabangsa. Selain itu, Universiti Cincinnati baru-baru ini dinamakan sebagai salah satu "kampus yang paling indah di dunia" oleh majalah Forbes.

Lokasi

Cincinnati

Carl H. Lindner College of Business

Alamat
College of Business
Carl H. Lindner Hall
University of Cincinnati
2925 Campus Green Drive
Cincinnati, Ohio 45221-0020

45221-0020 Cincinnati, Ohio, Amerika Syarikat
Telefon
+1 513-556-7020

Akreditasi

AACSB Accredited