Baca keterangan rasmi

EFMD Equis Accredited

Kean University adalah Kean University Negeri yang diiktiraf di New Jersey dan merupakan rumah kepada Kolej Sarjana Nathan Weiss. Universiti terletak hanya beberapa batu dari New York City. Kean adalah universiti metropolitan, komprehensif, interaktif yang menyediakan pendidikan bertaraf dunia kepada kira-kira 2,500 pelajarnya. Ia adalah kampus yang khusus untuk mengejar kecemerlangan pendidikan tinggi. Universiti ini menyokong persekitaran pembelajaran berpusatkan pelajar yang memupuk perkembangan keseluruhan pelajar untuk memberi khidmat kerjaya, pembelajaran sepanjang hayat, dan memenuhi kehidupan dalam masyarakat global. Ia mengekalkan komitmen untuk kecemerlangan dan ekuiti dalam pendaftaran, arahan, dan pentadbiran.

Di dunia yang semakin kompleks, pelbagai dan teknologi, profesional dan pelajar kini sedang berusaha untuk meningkatkan kemahiran mereka, memulakan kerjaya yang baru dan memberi ganjaran, atau hanya memajukan organisasi mereka sekarang. Orang lain berusaha untuk melindungi diri mereka dari ekonomi yang sukar, menjamin keselamatan pekerjaan mereka, atau menjaga masa depan yang selamat untuk keluarga mereka. Tetapi satu malar masih kekal - kuasa pendidikan bertaraf dunia.

Kolej Siswa menawarkan pelbagai program peringkat tinggi, lengkap, peringkat diploma, termasuk ijazah kedoktoran, diploma profesional, ijazah sarjana, pensijilan, dan program bukan sarjana. Keluasan besar pilihan ini meliputi: pendidikan, perniagaan, pentadbiran awam, sains alam, penerapan, dan sains kesihatan, kemanusiaan, sains sosial, dan seni.

Di sini, ijazah tidak diperolehi di atas kertas. Ia dicapai melalui pembelajaran secara langsung, menyediakan pelajar dengan pengalaman dunia nyata yang diperlukan untuk memulakan karier mereka pada hari mereka lulus. Ringkasnya, pelajar Kean belajar dengan melakukan.

Untuk maklumat lanjut, lawati grad. Kean .edu atau hubungi kami di (908) 737-4723.

Sekolah ini juga menawarkan:

Doktor Falsafah

Kean University

The Kean Ed.D. program dalam Kepimpinan Bandar adalah program 90-kredit yang menyediakan pemimpin pendidikan yang memahami dan menghargai cabaran kawasan bandar dan yang ... [+]

Universiti Kean Doktor Pendidikan dalam program Kepimpinan Bandar adalah yang pertama seumpamanya di New Jersey dan salah satu daripada beberapa program yang sama di seluruh negara. The Kean Ed.D. program dalam Kepimpinan Bandar adalah program 90-kredit yang menyediakan pemimpin pendidikan yang memahami dan menghargai cabaran kawasan bandar dan yang mampu untuk membuat perubahan positif di sekolah-sekolah bandar, agensi-agensi pendidikan dan masyarakat di negeri ini berdedikasi. Kurikulum, berdasarkan, antara disiplin, model profesional berorientasikan inovatif, mengintegrasikan kursus dan practica memuncak dalam latihan tahun sepenuhnya di agensi pendidikan daerah sekolah atau komuniti.

... [-]
Amerika Syarikat New York Union
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
Sambilan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Kean University

Psy.D. Program dalam Gabungan dan Sekolah Bersepadu dan Psikologi Klinikal meletakkan penekanan yang sama pada kedua-dua penyelidikan dan latihan klinikal. Reka bentuk hi ... [+]

Psy.D. Kean Universiti dalam Gabungan dan Sekolah Bersepadu dan program Psikologi Klinikal meletakkan penekanan yang sama pada kedua-dua penyelidikan dan latihan klinikal. Gabungan dan bersepadu sifat program itu membolehkan pelajar memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk menjalankan amalan dalam pelbagai tetapan memohon menekankan kerjasama antara-profesional. Selain latihan klinikal yang luas, pelajar diberi peluang untuk melibatkan diri dalam penyelidikan di seluruh tahun program ini, sekali gus meningkatkan profesion melalui sumbangan saintifik dan ilmiah. Mereka juga dijangka memperoleh kecekapan asas dan lanjutan dalam bidang Psikologi Sekolah dan Psikologi Klinikal, memuncak dalam kelayakan untuk pensijilan dan pelesenan yang sesuai.... [-]

Amerika Syarikat New York Union
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu