Baca keterangan rasmi

Pendidikan dengan hati dan jiwa-dan kuasa untuk mengubah

Boston College , institusi pengajian tinggi pertama yang beroperasi di Boston, kini menjadi antara universiti terkemuka di dunia, pemimpin dalam seni liberal, siasatan saintifik, dan pembentukan pelajar.

Berlandaskan kepada cita-cita yang mengilhamkan pengasas Jesuit kita, Boston College menggesa para pelajar untuk melihat ke dalam, tetapi sentiasa mendekati-untuk mengembangkan minda dan bakat mereka sepenuhnya dan menggunakannya dalam perkhidmatan kepada orang lain.

109513_109379_052013JK452v1.jpg

Mengenai Morrissey College

The College of Arts and Sciences Robert J. Morrissey menggalakkan perkembangan intelektual yang ketat dan pertumbuhan agama, etika, dan peribadi para pelajarnya. Fakulti dan pelajar Morrissey College secara langsung melibatkan masalah yang paling mendesak di dunia, dengan menggunakan hadiah mereka untuk meningkatkan kebaikan bersama.

Kolej Morrissey menawarkan program siswazah dalam bidang kemanusiaan, sains sosial, dan sains semula jadi. Pelajar muncul bersedia untuk berkembang dalam pelbagai kerjaya dan bersedia untuk berkhidmat sebagai pemimpin yang berkebolehan dan bergairah, bekerja sebagai ragi yang baik dalam komuniti di seluruh dunia.

Sebagai bahagian paling lama dan terbesar di Boston College , Boston College Morrissey merangkumi Jesuit, komitmen Katolik kepada kedalaman penyelidikan, kecemerlangan akademik, dan mendidik seluruh orang melalui penglibatan formatif dengan seni liberal.

109514_109380_053014GG077v1.jpg

Mengapa Boston College ?

Apabila pelajar memasuki Boston College , mereka mengambil langkah pertama dalam perjalanan penemuan-yang merangsang pertumbuhan intelektual, peribadi, etika, dan rohani mereka. Program Morpissey College of Arts and Sciences meminta para pelajar untuk belajar tentang diri mereka, masyarakat mereka, dan dunia, untuk mencari kebenaran di mana sahaja mereka pergi, dan menggunakan bakat mereka untuk memperbaiki kehidupan orang lain.

Mereka yang mencari pendidikan yang berlangsung seumur hidup akan menemui cabaran dan sokongan untuk membina niaga hadapan yang bermakna dan memuaskan.

1. Pendidikan Kesenian Liberal Dinamik

Terokai pelbagai disiplin yang membentuk orang yang berpendidikan tinggi yang bersedia berkembang maju pada abad ke-21. Pendidikan seni liberal di Boston College mengembangkan kemahiran yang berharga, termasuk pemikiran kritis, membuat keputusan etika, komunikasi yang berkesan, dan kemampuan untuk melihat pengalaman manusia dari pelbagai perspektif.

2. Rigor Intelek

Kolej Morrissey mencabar pelajar untuk menemui dan mencapai potensi penuh mereka. Fakulti terkenal, kursus inovatif, dan peluang luar kampus memperluaskan pengetahuan dan pengalaman pelajar.

109538_052013JK452v1.jpg

3. Jesuit, Tradisi Katolik

Kekukuhan intelektual, mengintegrasikan pengetahuan, pembentukan pelajar, menjaga individu, menggunakan pendidikan kami dalam perkhidmatan kepada orang lain-Jesuit ini, nilai Katolik menentukan pengalaman Boston College .

4. Siasatan di seluruh Disiplin

Di sini, kolaborasi ilmiah menarik penyelidikan dan pengajaran di luar batas-batas disiplin tradisional. Kurikulum Teras, Institut Seni Liberal, Institut Sains dan Masyarakat Bersepadu, dan pelbagai projek penyelidikan membawa pelajar dan fakulti dari pelbagai bidang penyelidikan.

5. Manfaat Boston

Dengan lebih daripada 50 institusi pengajian tinggi di kawasan metropolitan, Boston benar-benar merupakan salah satu daripada bandar-bandar kolej yang terkenal. Ia juga sebuah bandar bertaraf dunia yang penuh dengan sejarah, sains dan teknologi, pembina, kebudayaan, dan kemungkinan magang.

6. Rangkaian Alumni

Pelajar mendapat faedah daripada sambungan dan sokongan rangkaian alumni Boston College bersatu padu dan setia.

109512_109378_022513LP003v1.jpg

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Doktor Falsafah

Boston College

Persembahan kursus jabatan ini dianjurkan dalam empat bidang: Teori Politik, Politik Amerika, Politik Antarabangsa, dan Politik Perbandingan. ... [+]

Selamat datang ke Jabatan Sains Politik di Boston College

Kami adalah sebuah jabatan yang luar biasa, sebuah jabatan yang telah menentang trend yang mendorong penyelidikan sains politik dari soalan yang relevan kepada rakyat dan pelaku politik. Walaupun kita sangat kuat dalam pendekatan humanistik dan kualitatif kepada politik, kita meraikan kepelbagaian metodologi. Dua puluh enam ahli fakulti sepenuh masa (baik senior dan junior) mengajar di jabatan. Kami juga bernasib baik untuk mempunyai rakan sekerja dalam pelbagai jawatan penyelidikan dan latihan lain. Ini mengakibatkan banyak hal dalam bidang dan pendekatan akademik. Apa yang menyatukan fakulti kita yang terkenal secara nasional ialah pengiktirafan keutamaan masalah politik dan keyakinan bahawa masalah ini harus menentukan metodologi yang sesuai dalam setiap kes.... [-]

Amerika Syarikat Boston
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Boston College

Ph.D. program menyediakan pengalaman latihan yang mendalam. Kerja kursus teras disediakan dalam biologi sel, biokimia, biologi molekul, genetik, bioinformatik dan penulis ... [+]

Mesej dari Fakulti Biologi di Boston College

Selamat datang ke Jabatan Biologi, di mana penyelidikan terletak di tengah-tengah Ph.D. pengalaman. Kami berusaha untuk menyediakan graduan kami dengan latihan teknikal dan intelektual yang diperlukan untuk kejayaan masa depan dalam pelbagai kerjaya.

Jabatan kami dilengkapi dengan baik untuk kajian molekular, selular, genomik, proteomik, biokimia, pengimejan dan bioinformatik moden. Kami mempunyai kemudahan teras dengan alat ukur terkini untuk penyelidikan genomik, pendarfluor dan pencitraan sel hidup resolusi tinggi dan cytometry aliran, kemudahan haiwan yang sangat baik dan sumber komputasi yang besar. Kami terus mengembangkan fakulti kami dengan pekerja baru yang mengukuhkan lagi bidang teras kami: meneliti masalah asas dalam biologi sel dan perkembangan, mikrobiologi dan jangkitan, dan bioinformatik.... [-]

Amerika Syarikat Boston
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Boston College

Satu ciri penting program ini adalah pelbagai kursus yang luas dan pelbagai yang tersedia untuk pelajar siswazah setiap semester. Mereka meliputi sejarah dan masalah fals ... [+]

Selamat datang ke Jabatan Falsafah di Boston College

Program-program falsafah siswazah Kolej Boston menarik pelajar berbakat dari seluruh dunia. Kami menawarkan ijazah sarjana dan kedoktoran, yang meliputi semua masa dalam sejarah falsafah dan dengan kepelbagaian pendekatan falsafah.

Jabatan Falsafah terkenal kerana kekuatannya dalam sejarah falsafah, falsafah benua kontemporari dan falsafah praktikal, termasuk falsafah etika dan sosial-politik. Di samping itu, jabatan menawarkan dua program interdisipliner: falsafah dan undang-undang, dan falsafah dan teologi. Program ini juga termasuk falsafah Asia dan kajian diaspora.

Setiap bulan September, program doktoral kami menerima sekumpulan kecil pelajar baru, yang segera dialu-alukan sebagai pembantu penyelidik. Pengalaman bekerja dengan seorang sarjana yang ditubuhkan direka untuk membantu pelajar mempelajari beberapa kemahiran asas penyelidikan falsafah dan mewujudkan hubungan mentor dengan satu atau lebih fakulti. Fleksibiliti program ini memastikan perhatian individu dalam merancang pelan selamat datang ke jabatan falsafah di kolej Boston. Semua Doktor Falsafah pelajar mempunyai dana melalui tahun kelima mereka dalam program ini (tahun keempat jika mereka memasuki MA) dengan mengandaikan kejayaan memenuhi syarat. Pelajar kedoktoran mendapat pengajaran pengalaman dalam Falsafah dua semester universiti kursus inti Orang. Terdapat seminar pengajaran dalam dua tahun pertama program untuk membantu menyediakan pelajar doktor untuk merancang silabus mereka sendiri dan memberi maklum balas tentang pengajaran; lawatan kelas yang berterusan berlaku selepas itu.... [-]

Amerika Syarikat Boston
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Boston College

Jabatan ini memberi tumpuan kepada pendekatan yang sangat kolaboratif, dengan pelajar membentuk bahagian penting masyarakat. Selain bekerja dengan fakulti fizik SM, pelaj ... [+]

Selamat datang ke Jabatan Fizik Boston College

Selamat datang ke Jabatan Fizik Boston College . Tumpuan utama jabatan kami adalah penyelidikan canggih yang tertumpu dalam fizik bahan pekat dan eksperimen teoritis. Sepanjang tempoh masa yang agak singkat, kami telah menjadi salah satu jabatan penting terpelbagai di negara ini. Sesetengah bidang kepentingan tertentu adalah superkonduktiviti, fotovoltaik, metamaterial, termoelektrik, struktur nano dan nanomaterials untuk biosensing, plasmonics, plasmas, penebat topologi, bahan elektronik baru, dan lain-lain sistem elektron berkorelasi.

Pelajar siswazah berkongsi dalam penyelidikan ini, memperoleh latihan teknikal dan intelektual yang diperlukan untuk kejayaan masa depan dalam laluan kerjaya pilihan mereka. Jabatan ini termasuk 17 fakulti, banyak pasca-dokumentasi dan kira-kira 50 orang pelajar siswazah, yang semuanya disokong oleh pembantu pengajaran atau pembantu penyelidikan.... [-]

Amerika Syarikat Boston
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Boston College

Jabatan Matematik di Boston College menawarkan program kedoktoran terpilih dan fokus untuk pelajar berbakat yang mengkhususkan diri dalam tiga bidang penyelidikan yang lu ... [+]

Selamat datang ke Jabatan Matematik

Jabatan Matematik di Boston College berusaha untuk memajukan matematik melalui komitmen ke arah kecemerlangan dalam penyelidikan, pengajaran, dan perkhidmatan kepada masyarakat. Fakulti mempunyai reputasi penyelidikan yang kuat, dengan kumpulan penyelidikan yang sangat dihormati dalam bidang Geometri Algebra, Geometri, Teori Bilangan, Teori Perwakilan, dan Topologi.

Ph.D. Program ini telah dilancarkan pada tahun 2010 dan kini menyokong 25 hingga 30 pelajar siswazah, yang menarik pelajar doktor dari program utama di peringkat kebangsaan dan antarabangsa. Sumbangan perkhidmatan termasuk kerja-kerja yang luas dengan guru matematik pra-kolej, penglibatan dengan soalan dasar matematik di peringkat negeri dan kebangsaan dan sokongan untuk beasiswa dalam matematik melalui organisasi mesyuarat ilmiah antarabangsa dan penyuntingan jurnal berkualiti tinggi.... [-]

Amerika Syarikat Boston
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
5 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Boston College

Ph.D. ijazah dalam sejarah ditawarkan dengan kepekatan dalam Sejarah Abad Pertengahan, Sejarah Eropah Moden Awal, Sejarah Eropah Moden, Sejarah Amerika, dan Sejarah Ameri ... [+]

Selamat datang ke Sejarah Siswazah di Boston College

Program lulusan Boston College dalam sejarah menarik pelajar berbakat dari seluruh dunia. Kami menawarkan MA dan Ph.D. program dengan latihan dalam beberapa kepakaran serantau dan tematik; Sejarah Inggeris, abad pertengahan, Amerika Syarikat dan moden Eropah telah lama menjadi kekuatan jabatan. Bidang kepakaran fakulti dan minat pelajar siswazah termasuk sejarah Asia Selatan, Asia Timur dan Amerika Latin. Di samping itu, jabatan melatih dalam pelbagai bidang perbandingan dan transnasional, dengan kepentingan tertentu dalam sejarah agama, empayar dan warisan, dunia Atlantik, sejarah bandar, dan sejarah transnasional.

Jabatan Sejarah mengalu-alukan kelas siswazah siswazah baru setiap September; saiz program kami memastikan perhatian individu dan fleksibiliti yang besar dalam merancang rancangan pembelajaran seseorang. Semua Doktor Falsafah pelajar dijamin pembiayaan melalui tahun kelima mereka dalam program, dengan mengandaikan kejayaan memenuhi keperluan. Pelajar siswazah mendapat pengalaman mengajar dalam jujukan sejarah teras dua hala, pertama sebagai pembantu pengajar dan kemudian sebagai pelajar mengajar yang bertanggungjawab bagi kelas mereka sendiri. Fakulti dan pelajar siswazah sentiasa bersama-sama untuk perbualan mengenai sejarah pengajaran.... [-]

Amerika Syarikat Boston
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
Boston College Gasson Hall 108 140 Commonwealth Avenue Chestnut Hill, MA 02467
02467 Boston, Massachusetts, Amerika Syarikat
Telefon
gsasinfo@bc.edu.