Baca keterangan rasmi

Wits terletak secara strategik di Johannesburg, sebuah bandar raya bertaraf dunia dan hab ekonomi Afrika Selatan, dengan banyak peluang untuk pelajar dan kakitangan untuk melibatkan diri dan memberikan penyelesaian yang akan menyumbang kepada asas pengetahuan negara kita dan membina masa depan kita. Dengan lebih daripada 160 000 graduan dalam sejarah 95 tahun, Wits telah membuat dan akan terus membuat tanda di peringkat kebangsaan dan antarabangsa. Wits diposisikan ke-24 oleh Kedudukan Pendidikan Tinggi Times di kalangan 100 universiti teratas dunia dari mana CEO Fortune 500 lulus.

Mengenali Wits

Wits University adalah pusat pendidikan tinggi dan penyelidikan yang berkualiti tinggi. Sejarah dan reputasinya yang panjang telah dibina untuk mempromosikan kebebasan siasatan dan mencari pengetahuan dan kebenaran. Ia terus meningkatkan kedudukannya sebagai universiti intensif penyelidikan terkemuka di Afrika Selatan.

Wits Today

Wits, salah satu universiti penyelidikan utama di Afrika berusaha untuk menjadi inovatif, di mana sempadan pengetahuan ditolak dan di mana tumpuannya adalah untuk mengekalkan kecemerlangan piawaian kompetitif di dunia dalam pembelajaran, pengajaran dan penyelidikan.

Kajian di Wits

Pelajar memilih untuk belajar di Wits kerana ia merupakan universiti intensif penyelidikan di peringkat antarabangsa. Wits mempunyai kakitangan akademik yang berkelayakan dan diiktiraf di peringkat antarabangsa. Berpusat di Johannesburg, hab ekonomi Afrika, Wits menawarkan pelbagai pilihan program ijazah dengan ijazah profesional kami yang diiktiraf di peringkat antarabangsa. Wits menawarkan kemahiran sosial pelajar serta kepelbagaian budaya.

pengajian siswazah

Mencari untuk meningkatkan kerjaya anda? Perlu kelebihan persaingan? Sertai Wits, di mana kami menawarkan bidang penyelidikan secara intelektual pada peringkat pascasiswazah, penyeliaan dan sokongan penyelidikan yang cemerlang, serta pembiayaan untuk pelajar yang berharga dan yang memerlukan kewangan.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Doktor Falsafah

University of the Witwatersrand

PhD in Education ditawarkan oleh Wits School of Education, sebagai ijazah penyelidikan. Program yang sangat inovatif ini direka untuk melontarkan anda ke kepimpinan akade ... [+]

PhD in Education ditawarkan oleh Wits School of Education, sebagai ijazah penyelidikan. Program yang sangat inovatif ini direka untuk melontarkan anda ke kepimpinan akademik di kawasan pengajian yang anda pilih. Walaupun Tesis adalah satu-satunya komponen yang dapat diperiksa dalam program ini, kami memberikan sokongan untuk memastikan kejayaan tesis anda melalui aktiviti-aktiviti berikut yang direka untuk menyokong pelajar dalam pengajian mereka, memberi peluang kepada pelajar untuk berinteraksi antara satu sama lain, menerima maklum balas kritikal mengenai kerja mereka dari rakan sekerja dan ahli akademik di luar penyelia mereka, dan menyediakan forum untuk sokongan intelektual dan emosi dalam perjalanan penyelidikan:... [-]

Afrika Selatan Johannesburg
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
Sambilan
3 - 5 cari doktor jurisprudens anda
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu