Panama

Bilangan institusi: 18
  • Monterrey
  • Buenavista
  • Mexico City
  • + 62 lebih

  Tecnológico de Monterrey adalah sebuah institusi bebas, bukan keuntungan, swasta yang tidak berkaitan dengan parti politik dan agama. Ia didirikan pada tahun 1943 berkat visi ahli perniagaan Mexico Eugenio Garza Sada. Ia mempunyai 31 kampus dan 21 ibu pejabat dan pejabat perhubungan antarabangsa. Objektifnya adalah untuk melatih pemimpin dengan semangat keusahawanan, akal manusia dan daya saing yang tinggi.

  • Bologna
  • Roseau
  • London
  • + 2 lebih

  Kerja institusi kami didedikasikan untuk pensijilan kemahiran pengurusan yang diperoleh dan kajian terdahulu untuk penggunaan profesional dalam perspektif kerja antarabangsa. Sekolah Perniagaan Universiti Selinus adalah syarikat pengajian tinggi dalam talian yang belajar secara bebas yang menawarkan pengajian liberal dan global yang fleksibel di peringkat universiti untuk Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA), Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA), Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA) di semua bidang Perniagaan dan Pengurusan.

  • Caracas
  • Panama City
  • Shanghai
  • + 4 lebih

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Panama City

  Pada tahun 1979, sekumpulan pelajar seni mendekati Maestro Ricaurte Martínez semasa pameran di galeri, El Marco Mundial, untuk memintanya untuk memberikan kelas cat air peribadi. Pelajaran pertama diterima di Galeri Pro-Artes. Selepas enam bulan, sembilan puluh pelajar mempelajari pelbagai teknik melukis dan melukis.

  • Panama City

  The Nautical School of Panama didirikan pada tahun 1958, dan pada waktu itu ia secara eksklusif didedikasikan untuk melatih pelaut serbaguna sehingga tahun 1971, ketika kerjaya Deck and Machine Officer ditubuhkan. Pada tahun 1972, permintaan untuk Pegawai Laut Merchant Antarabangsa dan kemungkinan pekerjaan di Terusan Panama dipertimbangkan, oleh itu, tawaran akademik diperluas di peringkat universiti dan merangkumi kerjaya yang mengarah kepada Pegawai Laut Merchant.

  • Panama City
  • Harrisburg

  Dengan pembukaan lokasi Harrisburg University di Panama, para pelajar dapat memajukan pendidikan mereka tanpa meninggalkan Amerika Latin. Ini adalah peluang untuk pelajar memperoleh kemahiran berharga yang akan memperkayakan kehidupan mereka sendiri serta ekonomi kawasan mereka dan kehidupan masyarakat setempat.

  • Panama City

  Melatih profesional dan warganegara berdasarkan standard kualiti tertinggi, integriti, humanis, inovator, dengan komitmen sosial dan kesedaran kritikal nasional, yang menyumbang kepada transformasi masyarakat yang inklusif dan adil, di bawah bimbingan pembangunan manusia, kelestarian alam sekitar, dan prinsip Pengajian Tinggi sebagai kebaikan awam, hak asasi manusia, dan kewajipan Negara.

  • Panama City

  Institut Undang-undang dan Perniagaan Antarabangsa, INIDEM Business Law School , didirikan di Panama pada tahun 2010 dengan tujuan mengembangkan: Program Pelatihan dan Penyelidikan mengenai hubungan antara Peguam Undang-undang dan Perniagaan dan profesor dari berbagai negara, untuk latihan hukum dengan internasional, pendekatan praktikal, dan antara disiplin. Model unik yang menggabungkan amalan terbaik sekolah undang-undang dan sekolah perniagaan dalam satu institusi. Ciri-ciri ini merupakan perbezaan tersendiri yang menjadikan INIDEM, "Business Law School" yang pertama.

  • Panama City

  Universiti Amerika adalah institusi pendidikan tinggi swasta yang muncul sebagai tindak balas terhadap keperluan orang dewasa yang bekerja, iaitu pekerja yang meluangkan masa dan wang dengan usaha, mengorbankan masa lapang dan masa bersosial mereka, bergantung pada kajian mereka. Itulah sebabnya kita menganggap diri kita institusi yang memahami pelajarnya dan berusaha memberi mereka semua kemudahan untuk pengetahuan yang mencukupi, menjamin mereka setiap saat kelayakan akademik yang diperlukan untuk memenuhi keperluan persekitaran di mana, mulai sekarang , banyak yang belum dibuka. Kepraktisan ini membolehkan pelajar UAM merasa seperti orang yang membina pengetahuan mereka sendiri dengan bantuan fasilitator, profesional yang merupakan guru, dan yang tahu bagaimana belajar dan memahami keperluan orang dewasa. Harus diingat bahawa kualiti pengajaran tidak dipersoalkan kerana kader guru kita adalah cerminan pemilihan yang ketat berdasarkan apa yang ditawarkan oleh UAM, kita bukan universiti yang paling berteknologi maju, tetapi yang berjaya mewujudkan keseimbangan yang mencukupi antara teknologi dan kemampuan individu. Media dengan sendirinya, seperti teknologi "per se" tidak berjaya mengembangkan individu, tetapi sebaliknya, perkembangan ini akan diberikan berkat kemampuan dan dorongan yang dicapai oleh guru dalam diri pelajar.

  • Panama City

  ADEN University Campus Panama adalah institusi pendidikan tinggi yang menawarkan kerjaya dalam bidang sains perniagaan, dengan tujuan melatih profesional, usahawan yang berjaya, dan komited untuk masyarakat. Ia mempunyai metodologi canggih untuk menghubungkan pelajar dengan realiti perniagaan, dengan pendekatan praktikal. Ia diperakui oleh Keputusan Eksekutif No. 260 dari 8/24/2006, asalnya dengan nama Universidad Alta Dirección dan diakreditasi oleh CONEAUPA pada tahun 2015. Pada tahun 2018, Keputusan Eksekutif No. 469 dari 08/14/18 menukar namanya menjadi Universiti ADEN , Kampus Panama.

  • Panama City

  Kami mempersiapkan pelajar kami untuk memperoleh pengetahuan dengan cara yang komprehensif dan untuk bergabung dalam dunia pekerjaan dengan kemahiran peribadi dan profesional yang membolehkan mereka membuat keputusan dengan kriteria inovatif dan analitik, mengurus risiko dan mengoptimumkan sumber organisasi untuk pembangunan syarikat, perniagaan, pemerintahan, dan ekonomi negara.