Luxembourg

Bilangan institusi: 16
  • France Online
  • Belgium Online
  • Switzerland Online
  • + 17 lebih

  ESMAC est une école supérieure d’arts appliqués, de design, de graphisme et d’événementiel dont l’originalité est d’être à distance.

  • Esch-sur-Alzette

  Ditubuhkan pada tahun 2003, University of Luxembourg adalah satu-satunya universiti awam Grand Duchy of Luxembourg. Berbilang bahasa, bertaraf antarabangsa dan berorientasikan penyelidikan, ia juga merupakan institusi moden dengan suasana peribadi.

  • Differdange

  LUNEX University adalah universiti swasta antarabangsa yang memberi tumpuan kepada penyelidikan dan ajaran mengenai bidang kesihatan, sukan dan pengurusan yang berkait rapat. Di LUNEX, pelajar dapat berkembang dalam persekitaran pembelajaran antarabangsa dan dilengkapi dengan pendekatan dan perspektif baru mengenai bidang sukan dan kesihatan yang muncul.

  • Brussels
  • Wiltz
  • Luxembourg City

  UBI Business School ialah sebuah institusi pendidikan tinggi swasta di Brussels, Belgium, dengan kampus gabungan di Luxembourg dan China. Sejak penubuhannya pada tahun 1992 UBI menyediakan pendidikan perniagaan British berkualiti tinggi di peringkat sarjana muda, siswazah dan pasca siswazah. Semua pelajar UBI belajar dan memperoleh ijazah UK yang diiktiraf secara global melalui perkongsian UBI dengan Middlesex University, London (UK). Memfokuskan pada pengurusan antarabangsa dan ekonomi global, program sekolah menggabungkan dunia sebenar, isu profesional dengan pemikiran pengurusan terkini.

  • Mainz
  • Germersheim
  • Porto
  • + 2 lebih

  Dengan sekitar 31,500 pelajar dari lebih 120 negara, Johannes Gutenberg University Mainz (JGU) merupakan salah satu universiti terbesar dan paling beraneka di Jerman. JGU menyatukan hampir semua disiplin akademik di bawah satu bumbung dengan Pusat Perubatan Universiti, Mainz Academy of Fine Arts, Mainz School of Music, dan Fakulti Pengajian Pengajian, Pengajian Linguistik dan Budaya di Germersheim. Di lebih 150 institusi dan klinik, 4,400 ahli akademik, 560 daripadanya adalah profesor, mengajar dan menjalankan penyelidikan. Dengan 75 bidang pengajian dan lebih daripada 260 darjah kursus, JGU menawarkan pelbagai kursus yang luar biasa.

  • Luxembourg City

  Misi Business Science Institute adalah untuk mempromosikan pembangunan profesional dan peribadi pengurus dan perniagaan melalui pengerahan sumber akademik antarabangsa yang berkualiti tinggi.

  • Luxembourg City

  European Business University Luxembourg berkomitmen untuk mencapai dan mengekalkan tradisi kecemerlangan akademik dengan memastikan ia berada di barisan hadapan inovasi yang berkembang. EBU berusaha untuk menjadi penanda aras pendidikan berkualiti bertaraf dunia dengan menarik tenaga kerja dan fakulti wanita dan lelaki dari latarbelakang budaya yang disokong secara aktif.

  • Luxembourg City

  Fakulti Undang-Undang, Ekonomi dan Kewangan (FDEF) di University of Luxembourg menawarkan persekitaran akademik dan penyelidikan yang unik. Pengajaran dan penyelidikan mendapat manfaat dari kedekatan institusi Eropah, pusat kewangan antarabangsa terkemuka di Luxembourg dan komuniti perniagaannya yang rancak. Kerjasama institusi dan swasta, Kerusi yang ditaja dan rangkaian universiti rakan kongsi antarabangsa yang semakin meningkat menjadikan FDEF sebagai pusat akademik yang kuat di tengah-tengah Eropah.

  • Luxembourg City

  Sacred Heart University telah berada di Luxembourg selama lebih dari dua dekad yang menawarkan program peringkat siswazah yang disesuaikan dengan keperluan individu yang bekerja. MBA, AACSB terakreditasi, diakui oleh Kementerian Pengajian Tinggi Luxembourg dan dihormati oleh komuniti perniagaan dan kewangan. Sejak 2012, kami menawarkan MBA sepenuh masa dengan magang yang direka untuk lulusan muda dari luar negara dan dari Luxembourg. Kami mempunyai pelajar dari lebih dari empat puluh negara yang berbeza dan fakulti dan kakitangan kami yang berkelayakan memberikan program kami rasa antarabangsa yang tidak dapat ditawarkan oleh banyak sekolah perniagaan lain

  • Luxembourg City

  CASS European Institute Of Management Studies (CASS Europe in singkatan) adalah institusi pendidikan tinggi yang inovatif dengan kampus akademik global di Paris dan pusat pembangunan eksekutif di Brussels. Ia juga mempunyai kemitraan kolaboratif dengan institusi akademik di Ghana, Taiwan, dan Chile di mana programnya sedang disiarkan. Aktiviti-aktiviti ini merupakan gambaran yang betul mengenai watak Eropah dan antarabangsa Institusi.

  • Wiltz

  Program-program kami mengimbangi latihan secara langsung dengan keperluan penyeliaan dan pengetahuan perniagaan, untuk menjadi pengambil keputusan yang berkesan dalam organisasi perhotelan yang kompleks. Sebaik sahaja anda lulus dari BBI , anda akan dilengkapkan untuk mengambil tanggungjawab yang bermakna sejak awal dalam kerjaya anda, dan menjadi ahli pasukan yang produktif, dari hari pertama anda dalam pekerjaan.