Keystone logo

2 Sambilan Program dalam Pendidikan Kepimpinan Pendidikan dalam Glendale, Amerika Syarikat untuk 2024

Penapis

Penapis

  • Amerika Syarikat
  • Pendidikan
  • Kepimpinan Pendidikan
  • Sambilan
Bidang pengajian
  • Pendidikan (2)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Popular degree type

Popular study format

Sambilan Program dalam Pendidikan Kepimpinan Pendidikan

Kedudukan sebagai bandar raya ke-22 terbesar di negeri ini besar California, Glendale dikelilingi oleh nafas mengambil pemandangan seperti Pergunungan verdugo. Daerah sekolah terdiri daripada lebih dari 6 buah sekolah tinggi awam dan swasta yang pelbagai. Terdapat juga sebuah kolej komuniti di sini dan institusi lain yang tidak jauh dari sempadannya.

kepimpinan pendidikan merangkumi kerja-kerja pentadbir sekolah. tanggungjawab biasa sering termasuk kurikulum dan perancangan program, penciptaan dasar pendidikan, sokongan kepada guru dan bimbingan untuk kejayaan pelajar. profesional ini mungkin bertanggungjawab untuk menggalakkan ujian peningkatan skor atau membawa pembaharuan pendidikan.

Amerika Syarikat kekal sebagai destinasi paling popular di dunia untuk pelajar antarabangsa. Universiti di AS mendominasi kedudukan dunia dan negara ini juga menawarkan pelbagai lokasi pengajian yang menarik. Sistem universiti negeri disubsidi sebahagiannya oleh kerajaan negeri, dan mungkin mempunyai banyak kampus yang tersebar di seluruh negeri, dengan ratusan ribu pelajar.

Pembelajaran sambilan membolehkan seseorang memperoleh ijazah atau kelayakan walaupun tidak dapat hadir ke sekolah secara sepenuh masa. Seseorang boleh belajar mengikut kadar sendiri, secara beransur-ansur mengumpul kredit yang dikira dalam kelayakan akhir.