Keystone logo
Wisconsin Lutheran College

Wisconsin Lutheran College

Wisconsin Lutheran College

pengenalan

Wisconsin Lutheran College adalah sebuah kolej seni liberal empat tahun bergabung dengan Wisconsin Evangelical Lutheran Synod. Ia terletak di Milwaukee. Kolej ini mempunyai tahun dua semester akademik dan anugerah Ijazah Sarjana Muda Sastera, Sarjana Muda Sains, Ijazah Sarjana Muda Sains Kejururawatan dan Ijazah Sarjana Sastera darjah dengan seni liberal dan jurusan profesional dan beberapa program pra-profesional.

Pada Wisconsin Lutheran College, anda bukan sahaja akan mempunyai saiz kelas yang kecil dan pelbagai pilihan akademik, anda juga akan mempunyai peluang untuk bekerja sebelah-menyebelah dengan profesor melakukan pecah tanah penyelidikan penyakit jantung, mengajar di sekolah-sekolah tempatan seawal tahun pertamanya, perjalanan ke Zambia untuk kejururawatan klinikal, mengambil kursus sastera Inggeris di England, atau menjalankan penyelidikan biologi marin di Grenada.

Menerima baik-bulat pendidikan seni liberal dan mengambil kesempatan daripada peluang latihan yang teguh yang membuat anda menyesuaikan diri dan boleh dipasarkan dalam sentiasa berubah-ubah pasaran kerja, dan melengkapkan anda untuk kejayaan kerjaya atau sekolah siswazah usaha. Mereka hanya beberapa sebab mengapa WLC mungkin kolej yang sesuai untuk anda.

Sorotan Akademik

Majors kerap dikemas kini untuk bersaing dengan dunia yang berubah-ubah. Ahli fakulti adalah pakar dalam bidang mereka, membawa pengalaman dunia sebenar ke dalam bilik darjah. Saiz kelas yang kecil, membolehkan mentor satu-satu oleh fakulti di peringkat kebangsaan kedudukan. Pelajar juga teguh disediakan untuk sekolah siswazah. Alumni kami mengatakan bahawa kelas ijazah mereka sering sambungan kursus yang diambil di WLC. Ia bukan sesuatu yang luar biasa untuk fakulti dan pelajar bersama-sama - ada pelajar juga menerbitkan karya mereka dalam jurnal akademik atau membentangkan penemuan mereka di persidangan profesional.

2015-2016 Fakta Ringkas Prasiswazah

Jumlah pendaftaran: 1188 Sarjana Muda nisbah pelajar-fakulti: 12: 1 Purata saiz kelas ijazah: 16 Demografi pelajar sarjana muda: 31 negeri dan lapan negara-negara asing Peratus daripada pelajar ijazah bermastautin: 68% Pelajar sarjana muda: 93% berumur 18-22 tahun Profil bayat: 3.43 Purata GPA sekolah menengah dan 24 AKTA purata Bantuan kewangan: 99% daripada pelajar sepenuh masa ijazah tradisional dianugerahkan bantuan kewangan. Aktiviti kokurikulum: ahli NCAA Bahagian III dan Utara Athletics Collegiate persidangan; 18 sukan universiti; antara dinding dan kelab sukan; band konsert dan enam berkumpulan; tiga paduan suara; 40 + kelab dan organisasi.

Belajar di luar negara

Salah satu pengalaman yang paling memberi anda boleh mempunyai dalam kerjaya kolej anda belajar di luar negara. Hidup di negara lain, orang bertemu dengan pelbagai latar belakang dari seluruh dunia, dan menyelami diri dalam budaya yang baru akan mengubah anda positif, cara yang tidak dijangka. Pelajar-pelajar yang belajar di luar negara di WLC berbuat demikian melalui sebuah agensi atau pengalaman akademik fakulti yang dipimpin. Semua kursus yang diambil melalui agensi-agensi belajar di luar negara di institusi antarabangsa akan pra-diluluskan untuk pemindahan kembali ke WLC.

Lokasi

  • Milwaukee

    8800 West Bluemound Road , WI 53226, Milwaukee

Soalan