Keystone logo

University of Southern California

A logo

pengenalan

University of Southern California Dornsife College of Letters, Arts and Sciences adalah teras akademik University of Southern California . Komuniti kami yang pelbagai bekerja di seluruh sains semula jadi, sains sosial dan kemanusiaan, meneroka persoalan asas mengenai siapa kita, bagaimana dunia berfungsi, dan apa yang boleh kita lakukan untuk memperbaiki dan memperkayakan masyarakat.

Fakulti kami mendorong batasan pengetahuan dan melengkapkan pelajar dengan kemahiran belajar sepanjang hayat yang membolehkan mereka mengatasi cabaran kerumitan sosial dan teknikal yang luar biasa. Di luar bilik darjah dan makmal, para sarjana kami bekerjasama dengan pemimpin di sektor awam dan swasta - membawa cara berfikir baru untuk projek yang memerlukan kepakaran mereka.

Sebilangan pelajar paling berbakat di dunia tertarik dengan University of Southern California Dornsife kerana kursus inovatif dan program ijazah yang disesuaikan. Dan kerana mereka tidak puas menunggu sehingga tamat pengajian untuk memberi kesan, setiap sarjana mengambil bahagian dalam pembelajaran pengalaman langsung yang mengubah pemikiran menjadi tindakan.

Lokasi

  • 90007, South Los Angeles

Soalan