Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
upGrad

upGrad

upGrad

pengenalan

upGrad ialah peneraju global dalam pendidikan dalam talian yang lebih tinggi. Dengan teknologi terkini, pedagogi, rakan kongsi industri dan fakulti bertaraf dunia, kami mencipta pengalaman pembelajaran dalam talian yang mengasyikkan untuk pelajar kami di seluruh dunia. Kehidupan di upGrad datang dengan kepuasan tersendiri bahawa dengan kami, anda akan membina kerjaya untuk orang di seluruh dunia.

Misi kami adalah untuk menjadikan pelajar kami mencapai hasil yang mereka inginkan. Diasaskan pada 2015, peningkatan itu telah memberi kesan kepada 1 juta+ pelajar berdaftar di 50+ negara di seluruh dunia. Jika itu bagus untuk anda, kami akan lebih gembira untuk menyertai anda bersama kami dan bersama-sama kami boleh mencapai kejayaan yang lebih besar.

Ketahui tentang Kemahiran Permintaan daripada upGrad

Apa itu Learn Platform all About - upGrade

Platform pembelajaran kami adalah cara terbaik untuk memperoleh pengetahuan untuk memajukan pemahaman seseorang. Platform terbuka ini adalah cara terbaik untuk orang yang ingin tahu untuk mendapatkan pemahaman yang lebih baik tentang disiplin. Fleksibiliti, keberkesanan kos, dan yang paling penting peluang untuk mempelajari kandungan yang berkaitan dengan industri adalah sebab utama di sebalik populariti platform pembelajaran kami pada peningkatan.

Anda juga boleh mengambil peluang ini untuk mendapatkan pemahaman yang lebih baik tentang subjek jika anda ingin memajukan pengetahuan anda. Anda boleh memilih masa dan tempat pilihan anda dan meneruskan kerja anda. Selain itu, anda boleh mengenal pasti jurang pengetahuan dan dengan itu memilih bahan pembelajaran yang paling sesuai dengan trajektori anda.

Bahan pembelajaran ini tersedia dalam hampir semua domain seperti sains data, teknologi dan pengurusan yang membolehkan pelajar meningkatkan kemahiran diri. upGrad membawa kandungan yang sangat kuat kepada pelajarnya dalam bentuk penjelasan ringkas tentang topik tersebut.

Di upGrad, anda akan mendapat peluang untuk mengakses kurikulum termaju. Kurikulum berkaitan industri direka bentuk untuk menjadikan pelajarnya bersedia dalam industri. Dengan bantuan bahan pembelajaran ini, anda boleh memajukan kerjaya anda dan mendapat peluang pekerjaan yang lebih baik. Anda boleh menjemput rakan, rakan sekerja atau rakan sebaya anda juga untuk menyertai anda dalam perjalanan pembelajaran.

Lokasi

  • Atlanta

    Inc. 675 Ponce de Leon Ave Suite NE223 Atlanta, GA 30308, Atlanta

  • Atlanta

    Inc. 675 Ponce de Leon Ave Suite NE223 Atlanta, GA 30308, Atlanta

    Soalan