Keystone logo
© University of Vaasa Executive Education
University of Vaasa Executive Education

University of Vaasa Executive Education

University of Vaasa Executive Education

pengenalan

University of Vaasa Executive Education mempunyai akar yang kukuh dalam Universiti Vaasa dan dunia sains. Kami adalah penyedia perkhidmatan pendidikan dewasa dan berterusan yang paling menarik dan berpengaruh untuk pengurus dan profesional di Finland.

Mengapa memilih University of Vaasa Executive Education ?

Keberkesanan

Kami menyampaikan pendidikan dewasa dan berterusan yang memberi inspirasi dan berkesan yang menyediakan anda alat praktikal untuk beroperasi dengan berkesan dan cekap dalam dunia pekerjaan yang sentiasa berubah.​

Kepakaran

Program praktikal kami memanfaatkan penyelidikan sains universiti, teori dan proses akademik untuk menyelesaikan pengurusan harian dan cabaran perniagaan dengan berkesan.​

Kebolehcapaian

Kami adalah rakan kongsi dewasa dan pendidikan berterusan yang berorientasikan perkhidmatan, fleksibel dan mudah diakses yang menjadikan perkhidmatannya mudah untuk dipilih, disesuaikan, dibeli dan disampaikan.​

Terserlah dan beri kesan

Latihan yang memberi inspirasi dan berkualiti tinggi untuk pembangunan kehidupan kerja yang berkesan

Pendidikan Eksekutif di Universiti Vaasa ialah jurulatih, jurulatih dan pakar dalam kepimpinan, pembangunan organisasi dan kemahiran perniagaan. Kami menawarkan pendekatan inovatif kepada pertumbuhan, perubahan dan cabaran kepimpinan. Kami juga merupakan rakan sparring semula jadi untuk syarikat. Kami mahu melabur dalam kemahiran. Kami mengukuhkan dan mengembangkan pemahaman perniagaan rakan kongsi dan pelanggan kami. Latihan kami memberikan keyakinan dalam membuat keputusan dan keupayaan untuk melihat ke hadapan. Struktur modular kursus kami membolehkan fleksibiliti untuk disesuaikan dengan situasi kerja dan kehidupan anda.

Program Pendidikan Eksekutif

Program pendidikan eksekutif kami termasuk program jangka pendek dan panjang untuk eksekutif, pengurusan pertengahan dan pengurus yang bekerja sebagai penyelia segera. Program merangkumi kepimpinan dan pengurusan, bidang kecekapan perniagaan yang berbeza, dan ciri khas industri terpilih. Beberapa modul pengajian dianjurkan secara berkala, dan sebahagian lagi adalah modul sekali sahaja. Lihat lebih dekat dan cari yang sesuai untuk anda!

MBA Eksekutif

  • Program MBA Eksekutif di Universiti Vaasa akan membawa pemikiran dan tindakan anda ke arah yang strategik dan lebih menguntungkan. Pengetahuan berasaskan penyelidikan terkini menyediakan asas yang kukuh yang boleh anda praktikkan dengan bantuan program MBA. Nombor dan perkataan yang betul adalah satu keperluan dalam pengurusan. Oleh itu, program kami merangkumi kedua-dua teras tegar kemahiran perniagaan serta kepimpinan berorientasikan rakyat—tidak melupakan pelanggan.

Program tersuai

  • Kami boleh menganjurkan program latihan dan pembangunan yang disesuaikan, seperti bimbingan pengurus, bimbingan pasukan eksekutif, dan kesejahteraan di tempat kerja, untuk memenuhi keperluan organisasi anda dalam bidang Universiti Vaasa. Kami boleh merangkumi tema yang berbeza dalam pengurusan dan perniagaan serta teknologi dan pengurusan awam.

Kursus dalam talian

  • Kami menawarkan latihan dalam talian bebas masa dan lokasi untuk pakar, pengurus dan eksekutif. Kursus latihan dalam talian kami adalah berdasarkan pengetahuan berasaskan bukti, praktikal, dan menyediakan alat konkrit untuk memenuhi keperluan kehidupan bekerja.

Doktor Pentadbiran Perniagaan DBA

  • Jika anda ingin membuat sumbangan yang berkesan untuk berlatih dalam organisasi, masyarakat dan ekonomi, sambil membangunkan kerjaya anda sendiri, maka anda harus mengubah visi anda dan mengembangkan ufuk anda melalui DBA.

Lokasi

  • Vaasa

    Puuvillakuja 8, 65200, Vaasa

Soalan