Keystone logo
University of Pretoria, Gordon Institute of Business

University of Pretoria, Gordon Institute of Business

University of Pretoria, Gordon Institute of Business

pengenalan

Di GIBS, anda yakin akan pengalaman sekolah perniagaan yang merangkumi teknologi dan gangguan sementara, pada setiap masa, mencari jalan untuk memanusiakan dan berhubung dengan dunia kerja digital yang baru.

Sebagai sebuah institusi keusahawanan dengan hubungan yang mendalam dengan benua Afrika, GIBS telah berubah secara mendadak sejak penubuhannya pada tahun 2000. Didirikan di belakang sokongan yang cukup besar oleh ahli perniagaan dan dermawan Sir Donald Gordon, sekolah perniagaan Universiti Pretoria telah berkembang dari menjadi perniagaan sekolah untuk perniagaan, di bawah pendirian Profesor Dekan Nick Binedell, menjadi institusi dan pusat penyelidikan Afrika bertaraf dunia, di bawah bekas Dekan Profesor Nicola Kleyn.

Sudah lama dianggap sebagai sekolah perniagaan dengan kredensial antarabangsa yang sempurna, GIBS kini memimpin jalan masuk di kalangan rakan sejawat globalnya dengan fokus progresif pada pembelajaran campuran berkualiti ditambah dengan komitmen untuk pendedahan pengalaman yang bermakna.

Mendasari pendekatan kami adalah komitmen kami untuk pembelajaran sepanjang hayat, dedikasi terhadap kaedah pengajaran berkualiti tinggi dan inovatif, penerapan nilai-nilai etika dan lestari, dan pandangan perniagaan dan peranannya yang berpandangan ke depan. Akses ke fakulti tempatan dan antarabangsa memastikan bahawa pengalaman GIBS anda relevan secara global dan membuka pintu kepada rangkaian global yang berharga.

Lokasi

  • Sandton

    26 Melville Rd, Illovo, Johannesburg, 2196, 2057, Sandton

    Soalan