Keystone logo

University of Pennsylvania Annenberg

A logo

pengenalan

Sekolah Annenberg menghasilkan penyelidikan yang memajukan pemahaman komunikasi awam dan swasta. Sekolah ini mendidik pelajar kedoktoran dalam teori, bahan, dan kaedah penyelidikan komunikasi, dan memberikan pendidikan seni liberal kelas pertama kepada pelajar di bawah jurusan Komunikasi.

The Annenberg School for Communication di University of Pennsylvania menggabungkan keintiman program siswazah dan sarjana yang sangat selektif dengan dinamisme, sumber daya, dan kakitangan institusi penyelidikan utama. Tertanam di salah satu universiti penyelidikan terkemuka di dunia dan bandar bertaraf dunia, pelajar Annenberg dapat mengikuti minat penyelidikan mereka di hampir mana-mana persimpangan akademik yang mereka pilih. Pengaruh rangkaian digital pada aktiviti kumpulan besar-besaran, kesan mesej yang berkaitan dengan kesihatan dan kandungan media terhadap keputusan penjagaan kesihatan, dan aspek sistem sosial, ekonomi, dan teknologi yang saling berkaitan dalam kehidupan seharian hanyalah beberapa dari beberapa lapisan. dan bidang penyelidikan yang saling berkaitan yang terdapat di kalangan fakulti, penyelidik, dan pelajar Annenberg.

Dengan jangkauan kolegial yang merangkumi benua, Annenberg hari ini mewakili pertemuan kepakaran dari para sarjana dan pengamal lawatan, yang memberi peluang kepada pelajar Annenberg untuk berinteraksi secara formal dan tidak formal dengan beberapa bakat intelektual yang paling menarik di dunia.

Lokasi

  • Walnut Street, 19104, Philadelphia

Soalan