Keystone logo
University of Miami Rosenstiel School PhD dan MS dalam Laut, Atmosfera, dan Geosains (GRE Dikecualikan)
University of Miami Rosenstiel School

PhD dan MS dalam Laut, Atmosfera, dan Geosains (GRE Dikecualikan)

Miami, Amerika Syarikat

1 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Di kampus

* Pembantu disediakan untuk pembiayaan penuh dengan gaji, insurans kesihatan, dan tuisyen yang dibayar

pengenalan

Lihat Rumah Terbuka kami dari 9 April 2021 di sini .

Kami menawarkan Ph.D. dan MS dalam 6 program:

Sains Atmosfera, Biologi Laut dan Ekologi, Sains dan Dasar Alam Sekitar, Geosains Laut, Meteorologi, dan Oseanografi Fizikal, dan Sains Lautan. Kami menawarkan kadar gaji, tuisyen, dan perlindungan insurans kesihatan yang sangat kompetitif untuk Ph.D kami yang masuk. pelajar sebagai sebahagian daripada Bantuan Siswazah 5 tahun yang dibiayai sepenuhnya. Akhirnya, sebagai sebahagian daripada hubungan revitalisasi kami di seluruh kolej dan untuk memanfaatkan kemudahan penyelidikan unik kami, kami menawarkan ijazah MS dalam Kejuruteraan Lautan dan Perniagaan Lestari. Pelajar siswazah kami juga memanfaatkan kemudahan NOAA yang berdekatan termasuk Makmal Oseanografi dan Meteorologi Atlantik, Pusat Sains Perikanan Tenggara, dan Pusat Taufan Nasional. GRE dibebaskan untuk Musim Bunga dan Musim Gugur!

href = "https://graduate.rsmas.miami.edu/index.html

Bantuan PhD boleh didapati di sini (dibiayai sepenuhnya dengan gaji):

href = "https://graduate.rsmas.miami.edu/admissions/phd-assistanships/index.html

Sains atmosfera

(MS, Ph.D.)

(MP. Dalam Peramalan Cuaca, Iklim dan Masyarakat, dan Penyiaran Meteorologi)

118956_image12.jpg

Jabatan Sains Atmosfera direka untuk menyediakan pelajar dengan alat, latihan, dan pendidikan yang diperlukan untuk menangani masalah penyelidikan kritikal dalam sains atmosfera hari ini. Fakulti kami adalah pakar dalam pelbagai bidang penyelidikan, termasuk meteorologi tropika, dinamik iklim, proses awan dan aerosol, dan kimia atmosfera. Kepakaran dan bimbingan mereka dan kemudahan bertaraf dunia kami menyediakan pelajar kami untuk kerjaya yang berjaya dalam sains atmosfera dan bidang yang berkaitan.

href = "https://graduate.rsmas.miami.edu/phd-and-ms-programs/atmospheric-sciences/index.html

Biologi Marin dan Ekologi

(MS, Ph.D.)

(MP. Dalam Sains Mammal Marin dan Pengurusan Ekosistem Marin Tropika)

118955_image13.jpg

Jabatan Biologi Laut dan Ekologi memberi tumpuan kepada pelbagai bidang, makmal, dan kursus teori dalam pelbagai bidang penyelidikan, seperti kajian terumbu karang, oseanografi biologi, perikanan, genomik, dan fisiologi dan tingkah laku haiwan marin. Jabatan ini mempunyai banyak kolaborator antarabangsa yang berpartisipasi dalam program penyelidikan multi-institusi, pelbagai disiplin. Pelajar siswazah boleh memilih dari pelbagai bidang penyelidikan dan kursus yang diajarkan oleh seorang saintis yang diiktiraf di peringkat antarabangsa yang mempelajari coral dan perubahan iklim, biologi perikanan, dan menjalankan penyelidikan bioperubatan.

href = "https://graduate.rsmas.miami.edu/phd-and-ms-programs/marine-biology-and-ecology/index.html

Sains dan Dasar Alam Sekitar

(MS, Ph.D.)

(MPS dalam Akuakultur, Pengurusan Zon Pesisir, Sains Penerokaan, Pengurusan dan Pemuliharaan Perikanan, Pemuliharaan Laut, dan Arkeologi Bawah Laut)

118950_image14.jpg

Program akademik bertaraf dunia dalam Sains dan Dasar Alam Sekitar (EVR) bersifat interdisipliner, yang secara meluas mewakili persilangan fungsional dan budaya di antara manusia, laut, dan alam sekitar. Fakulti dan pelajar kami menganut ideologi bahawa kami tidak dapat menyelesaikan krisis kemampanan terbesar di dunia tanpa menerima orang dan persekitaran sebagai dua komponen yang saling berkaitan dari sistem Bumi yang sama. o menjadi efektif dalam usaha kami melindungi keanekaragaman hayati dan meningkatkan kelestarian ekosistem, kami memupuk dan menerapkan pemikiran kritis melintasi batas disiplin, dengan teknologi dan inovasi di barisan depan setiap perjalanan. Kami mempunyai pasukan fakulti, staf, dan pelajar yang dinamis yang berdedikasi untuk memastikan bahawa "manusia dan alam wujud dalam keharmonian produktif" (NEPA, 1969), dan prinsip panduan ini diwakili oleh pelbagai disiplin ilmu dari arkeologi, hingga ekologi matematik, kepada perubahan iklim, dan sains perikanan.

href = "https://graduate.rsmas.miami.edu/phd-and-ms-programs/environmental-science-and-policy/index.html

Geosains Marine

(MS, Ph.D., dan program sijil)

118947_image15.jpg

Geosciences Marine difokuskan pada mengkaji geologi, geofizik, dan geokimia sistem bumi, di bawah, di dalam, dan di atas lautan. Pelajar bekerja rapat dengan fakulti di barisan hadapan penyelidikan mengenai gempa bumi, gunung berapi, tektonik plat, lubang luar laut hidroterma, dan paleoklimat. Fakultas dan mahasiswa MGS juga menekankan kajian interdisipliner di mana fenomena geologi berinteraksi dengan atau dipengaruhi oleh proses yang umumnya dikaji dalam disiplin lain, seperti arus laut, iklim, dan evolusi biologi. Kajian ini menggunakan teknik penginderaan jauh untuk menilai pergerakan kerak bumi dan pemendapan di zon pesisir.

href = "https://graduate.rsmas.miami.edu/phd-and-ms-programs/marine-geosciences/index.html

Meteorologi dan Oseanografi Fizikal

(MS, Ph.D.)

118946_image16.jpeg

Program siswazah Oseanografi dan Oseanografi Fizikal telah diasaskan pada premis bahawa dinamika dan atmosfer dinamik dikawal oleh satu set prinsip fizikal yang sama, dan wawasan yang banyak dapat diperoleh dengan mempelajari dinamika mereka dari perspektif yang sama. Program ini memerlukan pelajar untuk membangunkan kepakaran dalam kedua-dua sistem dan menyediakan pelajar untuk menjalankan penyelidikan terdahulu menggunakan pendekatan pelengkap teoretikal, pemerhatian, dan pemodelan. Kurikulum membentuk asas yang kuat untuk penyelidikan mengenai spektrum topik yang luas termasuk interaksi udara laut, peredaran thermohaline global, siklon tropika, El Nino, Oscillation Madden-Julian, dan evolusi iklim Bumi.

href = "https://graduate.rsmas.miami.edu/phd-and-ms-programs/meteorology-and-physical-oceanography/index.html

Ilmu lautan

(MS, Ph.D.)

(MPS dalam Pengesan Jarak Jauh dan Bahaya Alam dan Bencana)

118945_image17.jpg

Misi Jabatan Sains Laut adalah untuk menyediakan pelajar kami dengan pengetahuan khusus dalam sub-disiplin ilmu sains penting serta pemahaman luas lautan sebagai komponen utama Sistem Bumi. Pelajar kami memajukan pemahaman proses fizikal, kimia, dan biologi di lautan dan interaksi mereka. Pelajar belajar terlebih dahulu mengenai instrumentasi dan kaedah untuk mengukur lautan menggunakan kedua-dua in situ dan sensor berasaskan ruang, dan mengenai model makmal, analisis, dan angka untuk memahami proses lautan. Graduan kami berkembang menjadi pemimpin antarabangsa penyelidikan lautan, menjadi guru dan komunikator sains laut, dan menjadi pemimpin dan penasihat pendidikan, dasar, dan pemuliharaan laut.

href = "https://graduate.rsmas.miami.edu/phd-and-ms-programs/ocean-sciences/index.html

Sarjana Sains Profesional

Sarjana Sains Profesional (MPS) adalah ijazah lanjutan yang dipercepat untuk pelajar yang ingin menghasilkan penyelesaian inovatif untuk masalah laut, pesisir, dan iklim. Pelajar yang mendaftar dalam program ini didedahkan dengan kurikulum multidisiplin yang unik, termasuk teori sains, latihan lapangan dan makmal, pengetahuan undang-undang dan peraturan, latihan komunikasi dan media, dan pengembangan kemahiran pengurusan projek, yang dirancang untuk mempersiapkan mereka untuk menangani cabaran persekitaran sebagai pemimpin global masa depan.

href = "https://mps.rsmas.miami.edu/index.html

Trek Sains Atmosfera (ATM)

118941_image08.png

Penyiaran Meteorologi

Pilihan lagu ini menyediakan pelajar untuk kedua-dua kamera di-kamera dan di belakang layar dalam meteorologi siaran, serta peluang untuk mengembangkan pengetahuan dan latihan yang diperlukan untuk memasuki bidang kewartawanan sains yang lebih luas.

href = "https://mps.rsmas.miami.edu/degree-tracks/broadcast-meteorology/index.html

Iklim dan Masyarakat

Jejak ini memberi tumpuan kepada akibat kewangan yang disebabkan oleh perubahan iklim semulajadi dan antropogenik, peningkatan paras laut, dan peristiwa cuaca yang melampau dan bagaimana mereka menimbulkan cabaran saintifik dan sosio-ekonomi penting, baik dari segi perancangan bandar dan pengurusan risiko kewangan yang dikaitkan dengan perubahan ini .

href = "https://mps.rsmas.miami.edu/degree-tracks/climate-and-society/index.html

Peramalan Cuaca

Laluan ini termasuk kursus kursus siswazah dalam analisis dan penyediaan ramalan cuaca, penggunaan model berangka, satelit, radar Doppler dan data udara yang berkesan, dan penggunaan maklumat ini untuk menyokong pelbagai pengguna akhir khusus , termasuk pertanian, utiliti, insurans, pengangkutan, pembinaan, dan industri sensitif cuaca yang lain.

href = "https://mps.rsmas.miami.edu/degree-tracks/weather-forecasting/index.html

Trek Biologi dan Ekologi Marin (MBE)

118942_image09.jpg

Sains Mammal Marin

Pelajar dalam landasan ini akan menjadi sebahagian daripada program terpilih dalam negara yang direka untuk menyediakan mereka untuk pekerjaan dalam pengurusan mamalia marin (termasuk ekosistem yang berkaitan), penilaian populasi, akustik, dan penjagaan.

href = "https://mps.rsmas.miami.edu/degree-tracks/marine-mammal-science/index.html

Pengurusan Ekosistem Marin Tropika

Ijazah Sarjana Sains Profesional dalam Pengurusan Ekosistem Laut Tropika menyediakan pelajar dengan latihan lanjutan dalam aspek teori ekologi marin tropika, serta aspek praktikal yang diperlukan untuk memulakan kerjaya dalam bidang ini.

href = "https://mps.rsmas.miami.edu/degree-tracks/tropical-marine-ecosystem-management/index.html

Lintasan Sains dan Dasar Alam Sekitar (EVR)

118943_image10.jpg

Akuakultur

Program Sarjana Profesional dalam Akuakultur berfokus pada aspek alam sekitar, teknologi, sosial, ekonomi, undang-undang, dan politik akuakultur yang mapan. Program ini merangkumi semua peringkat perancangan dan pembangunan, dari pemilihan tapak dan spesies untuk kajian kebolehlaksanaan, penilaian sumber, penetasan, dan teknologi penanaman, dan pengkomersialan.

href = "https://mps.rsmas.miami.edu/degree-tracks/aquaculture/index.html

Pengurusan Zon Pantai

Landasan dalam Pengurusan Zon Pantai akan memperkenalkan peserta kepada rangka kerja undang-undang dan tadbir urus dalam disiplin yang semakin penting ini. Kerja kursus akan mengintegrasikan topik seperti pengurusan perikanan pesisir, kawasan perlindungan laut, pengurusan pelabuhan, pembangunan pelancongan, penilaian kesan alam sekitar, dan penerokaan minyak.

href = "https://mps.rsmas.miami.edu/degree-tracks/coastal-zone-management/index.html

Sains Penerokaan

Sains Eksplorasi adalah amalan yang diterapkan dan kajian penyelidikan lapangan menggunakan pelbagai kaedah, teknologi, dan pendekatan untuk memacu usaha saintifik berasaskan soalan. Bidang ini memupuk siasatan saintifik dan penerapan kemahiran ekspedisi dalam konteks yang mengakui implikasi budaya dan etika eksplorasi

href = "https://mps.rsmas.miami.edu/degree-tracks/exploration-science/index.html

Pengurusan Perikanan dan Pemuliharaan

Trek Pengurusan dan Konservasi Perikanan merupakan program akademik yang unik yang membolehkan para pelajar membangunkan kemahiran profesional yang diperlukan untuk menjadi seorang saintis perikanan dengan pilihan kurikulum dalam pelbagai bidang kepentingan yang relevan, seperti pengurusan perikanan, tinjauan perikanan, dan perikanan kuantitatif.

href = "https://mps.rsmas.miami.edu/degree-tracks/fisheries-management-and-conservation/index.html

Pemuliharaan Laut

Ijazah Sarjana Profesional dalam Konservasi Laut menyediakan pelajar dengan latihan lanjutan dalam aspek teoretikal sains dan pemuliharaan laut, serta aspek praktikal yang diperlukan untuk memulakan kerjaya dalam bidang ini. Dari jerung hingga kura-kura laut dan lautan bebas serpihan untuk menjangkau dan pendidikan.

href = "https://mps.rsmas.miami.edu/degree-tracks/marine-conservation/index.html

Arkeologi Bawah Laut

Landasan Arkeologi Bawah Laut MPS, yang memberi tumpuan kepada pengurusan warisan budaya bawah air (MUCH), adalah terutamanya teknikal dan akan memperkenalkan peserta kepada rangka kerja undang-undang dan tadbir urus dalam bidang yang semakin penting ini.

href = "https://mps.rsmas.miami.edu/degree-tracks/underwater-archaeology/index.html

Trek Ocean (OCE)

118944_image11.jpg

Pengesan Jauh Terpakai

Track Sensing Remote Applied disesuaikan dengan keperluan pelajar yang ingin mendapatkan pengetahuan teoritis dan praktikal, pengalaman dunia nyata yang diarahkan ke arah kerjaya yang berjaya dalam bidang penginderaan jauh di sektor awam dan swasta.

href = "https://mps.rsmas.miami.edu/degree-tracks/applied-remote-sensing/index.html

Bahaya dan Bencana Alam

Matlamatnya adalah untuk memberi pelajar kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk memahami bahaya alam sistem bumi (atmosfera, lautan, geologi dan hidrologi) dan alat analisis data yang diperlukan untuk menilai risiko yang berkaitan (misalnya statistik, pengurusan data, pengaturcaraan, GIS, dan penderiaan jauh).

href = "https://mps.rsmas.miami.edu/degree-tracks/natural-hazards-and-catastrophes/index.html

Pengambilan

Saya juga ingin memberitahu anda di mana Sekolah Sains Laut dan Atmosfera Rosenstiel University of Miami akan merekrut Kejatuhan yang akan datang ini (Ph.D., MS, dan Master Sains Profesional). Sekiranya anda ingin membawa kami untuk berbual dengan kelab / organisasi / kelas melalui Zoom / Facetime, sila hubungi Josh Coco di [email protected]

* Aplikasi Deadlines untuk PhD dan MS

  • Tarikh akhir Keutamaan untuk Kejatuhan Kemasukan: 1 Disember
  • Tarikh akhir untuk Kejatuhan Kemasukan: 1 Januari
  • Memohon PhD dan Masters dalam 1 aplikasi dan tanpa bayaran tambahan!

BERLAKU SEKARANG - Aplikasi boleh didapati di sini (PhD, MS, dan MPS)

Jadual Kelas Kejatuhan 2021 (PhD, MS, dan MPS)

Jadual Kelas Spring 2021 (PhD, MS, dan MPS)

Lawatan maya kampus

Rumah Terbuka Maya yang dirakam dari 9 April 2021

Sesi lawatan 1 atau 1 secara maya dengan pelajar atau kakitangan

Kemasukan

Kemudahan

Testimoni Pelajar

Mengenai Sekolah

Soalan