Keystone logo
University of Johannesburg PhD dalam Pengurusan Awam dan Tadbir Urus
University of Johannesburg

PhD dalam Pengurusan Awam dan Tadbir Urus

Johannesburg, Afrika Selatan

2 Years

Inggeris

Sepenuh masa, Sambilan

Request application deadline

Request earliest startdate

ZAR 20,405 / per year *

Di kampus

* pelajar dari negara di Afrika: R2000.00 setahun | pelajar dari benua di luar Afrika: R17000.00 setahun

pengenalan

Tujuan Ph.D. dalam Pengurusan Awam dan Tadbir Urus adalah untuk menyediakan pelajar alat dan kemahiran untuk secara berkesan dan bebas menggunakan kemahiran metodologi penyelidikan dan semua aktiviti yang berkaitan dengannya, untuk menyediakan cadangan penyelidikan, menjalankan tesis yang menunjukkan sumbangan asal kepada bidang pengajian/disiplin, untuk menunjukkan kecekapan yang diperlukan untuk penilaian untuk melaporkan keputusan untuk penyerahan akademik.

Sebab belajar di UJ

  • UJ menawarkan bukan sahaja program khas yang dipanggil Pengalaman Tahun Pertama untuk membantu mengorientasikan pelajar sepanjang tahun pertama tetapi kami juga menawarkan Pengalaman Pelajar Kanan yang mengarahkan pelajar ke tempat kerja!
  • Rebut peluang untuk mengambil bahagian dalam pelbagai sukan dan berlatih bersama Olympians dan Paralimpik di padang, trek dan padang yang canggih, atau hanya kekal cergas dengan menyertai salah satu gim di setiap 4 kampus kami.
  • Jadilah sebahagian daripada universiti yang muda, bertenaga dan tangkas yang mencerminkan dan menyesuaikan diri dengan mudah kepada aspirasi negara kita, sambil mengekalkan perkaitan global melalui pelbagai perkongsian antarabangsa.
  • 178 Kelayakan yang dihormati dan diterima di peringkat antarabangsa.
  • Sertai universiti yang cukup mengambil berat untuk mengumpulkan lebih R300 juta sejak awal 2016 untuk menyokong Kempen Hilang Tengah. UJ juga memastikan lebih 6 000 pelajar yang memerlukan mendapat dua kali makanan sihat setiap hari.
  • Belajar di Kota Emas yang bertenaga - hab ekonomi Afrika Selatan. Sertai kumpulan pelajar dan ahli akademik yang bertenaga, kosmopolitan, progresif dalam perjalanan mereka untuk membayangkan semula masa depan!
  • UJ menawarkan pengalaman di kampus yang menakjubkan sama ada anda tinggal di salah satu kediaman UJ, tergolong dalam rumah harian, atau sama ada anda hanya mahu beramah mesra di Pusat Pelajar di semua kampus.
  • Kami memastikan kesihatan, keselamatan dan keselamatan semua pelajar kami melalui perkhidmatan kesihatan di kampus kami sendiri dan Perkhidmatan Perlindungan UJ.
  • Tahukah anda sepanjang lima tahun pertama kewujudan UJ ia menggandakan hasil penyelidikan yang disasarkan dan sehingga hari ini, terus memecahkan rekod!

Kemasukan

Kurikulum

Mengenai Sekolah

Soalan