Keystone logo

University of Brighton- Doctoral College

A logo

pengenalan

PhD anda di Universiti Brighton akan membangunkan kemahiran profesional anda sebagai penyelidik dalam disiplin pilihan anda, dan membolehkan anda membuat sumbangan asal anda kepada pengetahuan, bekerja bersama ahli akademik yang berdedikasi dalam komuniti yang bertenaga dan menyokong.

Universiti Brighton mempunyai sejarah ilmiah yang kaya, terutamanya dalam penyelidikan gunaan. Kami berbangga dengan kerja akademik yang mempunyai kesan awam yang besar, terhadap pendekatan inovatif kami terhadap penjanaan dan penyebaran pengetahuan, dan bahagian kami dalam kemajuan disiplin baharu dan kurang diwakili.

Kami mempunyai rekod yang patut dicemburui dalam menyediakan pelajar untuk tempat mereka di dunia yang lebih luas. Pelajar PhD kami mendapat manfaat daripada pendekatan yang mengiktiraf nilai kajian penyelidikan yang teliti dan set kemahiran peringkat tinggi yang boleh dipindahkan yang dibangunkan dalam kerja ke arah tesis PhD. Kami juga menawarkan pelajar kami manfaat sambungan kukuh kami kepada rangkaian penyelidikan serantau, nasional dan antarabangsa, industri, perkhidmatan awam dan persatuan profesional.

Persekitaran sokongan kami akan menempatkan anda dengan pasukan penyelia pakar, biasanya terdiri daripada dua penyelia, dan akan membenamkan kerja anda dalam penyelidikan jabatan pakar. Kebanyakan pelajar diperkenalkan sebagai ahli beberapa komuniti penyelidikan; anda akan berpangkalan di sekolah disiplin pakar dan dalam kumpulan penyelidikan terfokus dan/atau Pusat Penyelidikan dan Kecemerlangan Perusahaan (CORE). Anda juga berpeluang untuk menyertai pelajar di seluruh universiti melalui Kolej Kedoktoran kami dan program latihannya.

Kami mengiktiraf penyelidikan kedoktoran sebagai nadi kepada semua universiti; kami mengalu-alukan pelajar PhD kami sebagai generasi penyelidik dan sarjana yang akan datang, yang akan meneruskan misi untuk menjana pengetahuan baharu dan menangani cabaran global yang dihadapi oleh kita semua.

Pilihan Kemasukan 2

Lokasi

  • Mithras House Lewes Road, BN2 4AT, Brighton

Soalan