Keystone logo

University of California Santa Barbara

A logo

pengenalan

Kolej Kejuruteraan bersaiz sederhana di University of California Santa Barbara secara konsisten berada di antara eselon sekolah kejuruteraan di dunia. University of California Santa Barbara Engineering menyediakan pelajar dengan bimbingan akademik langsung yang mereka perlukan untuk membina kerjaya yang berjaya dan menyelesaikan program ijazah tepat pada waktunya.

Kami adalah kampus antara disiplin, di mana budaya inovasi mendorong pengembangan sains asas dan penyelesaian teknologi terapan, sambil menambah nilai ekonomi di rantau kita, negara kita, dan dunia. University of California Santa Barbara Engineering telah membuktikan dirinya sebagai salah satu persekitaran yang paling berjaya untuk perkongsian penyelidikan awam-swasta di negara ini; hubungan yang mendalam, bervariasi, dan banyak yang dijalin dengan industri telah menghasilkan ratusan harta intelek.

Misi Kolej Kejuruteraan adalah untuk menyediakan pelajarnya asas yang kukuh dalam asas saintifik dan matematik; pengalaman dalam analisis, sintesis, dan reka bentuk sistem kejuruteraan; dan pendedahan kepada amalan kejuruteraan semasa dan penyelidikan dan teknologi kejuruteraan canggih. Semangat keusahawanan dalam pendidikan, aktiviti keilmuan dan penyertaan dalam latihan kejuruteraan menanamkan University of California Santa Barbara 's College of Engineering.

Lokasi

  • 93106, Santa Barbara

Soalan