Keystone logo

Southern Methodist University - Moody School of Graduate and Advanced Studies

A logo

pengenalan

Sekolah Siswazah dan Pengajian Lanjutan Moody SMU dengan bangganya menawarkan ijazah kedoktoran dan sarjana dalam pelbagai bidang merentasi empat kolej dan sekolah yang berbeza: Kolej Kemanusiaan dan Sains Dedman, Sekolah Kejuruteraan Lyle, Sekolah Seni Meadows, dan Sekolah Pendidikan dan Pembangunan Manusia Simmons. Program-program ini membantu pelajar untuk meneruskan minat mereka dan membuat sumbangan penting kepada kedua-dua akademik dan industri.

  • 32 ijazah kedoktoran
  • 120+ ijazah Sarjana
  • 47 Ph.D yang dibiayai sepenuhnya rakan-rakan

Berfikir untuk belajar di SMU? Selamat datang!

Universiti Southern Methodist ialah sebuah institusi swasta yang didorong oleh penyelidikan yang memberi tumpuan kepada penyediaan kajian yang inovatif, antara disiplin dan memberi impak. Terletak di bandar antarabangsa Dallas, TX, pelajar siswazah kami boleh tinggal dan belajar di salah satu daripada 10 lokasi perniagaan terbaik di AS menurut majalah Fortune.

Moody School of Graduate and Advanced Studies, dengan kerjasama lima Kolej dan Sekolah SMU, menawarkan 32 ijazah kedoktoran dan lebih 120 ijazah sarjana sebagai tambahan kepada beberapa ijazah profesional. Program-program ini membantu pelajar kami mengejar minat mereka dan membuat sumbangan penting dalam bidang akademik mereka dan seterusnya.

Kepelbagaian di SMU

Universiti Southern Methodist komited untuk memupuk persekitaran yang inklusif, hormat-menghormati, dan mencabar dari segi intelek untuk semua pelajar siswazah kami.

Kami percaya bahawa komuniti yang menyokong yang menerima pandangan dan latar belakang individu membawa kepada persekitaran akademik yang lebih ketat dan pengalaman yang lebih memuaskan untuk semua.

Lokasi

  • 6425 Boaz Lane, , Dallas

Soalan