Keystone logo
© Domus Academy
Selinus University Business School

Selinus University Business School

Selinus University Business School

pengenalan

Selamat Datang di Selinus Business School

Kami memperakui pemimpin yang membuat perbezaan dalam dunia perniagaan

Kerja institusi kami didedikasikan untuk pensijilan kemahiran pengurusan yang diperoleh dan kajian terdahulu untuk penggunaan profesional dalam perspektif kerja antarabangsa. Sekolah Perniagaan Universiti Selinus adalah syarikat pengajian tinggi dalam talian yang belajar secara bebas yang menawarkan pengajian liberal dan global yang fleksibel di peringkat universiti untuk Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (BBA), Sarjana Pentadbiran Perniagaan (MBA), Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA) di semua bidang Perniagaan dan Pengurusan.

Sijil dan diploma Sarjana Muda, Sarjana dan Doktor Falsafah, yang dikeluarkan oleh Selinus University setelah menyelesaikan disertasi akhir, adalah sijil dan diploma profesional dan antarabangsa yang dikeluarkan oleh ibu pejabat Roseau Walley melalui Uniselinus Europe, yang beribu pejabat di London, yang merupakan pemegang lesen untuk pengedaran global Selinus Kurikulum universiti. Ijazah diberikan berdasarkan kepujian yang diperoleh dan berkaitan dengan pengesahan program pengajian, serta berdasarkan saranan para pensyarah di kampus-kampus tempatan di mana kredit tersebut diperoleh.

Program kami, dikhaskan untuk Pengurus, Usahawan, dan Profesional yang berorientasi pada pengembangan kerjaya profesional mereka, berdasarkan, dan sepenuhnya serasi, dengan sistem pendidikan antarabangsa. Garis panduan yang dirujuk oleh Business School kami setara dengan pengalaman profesional minimum 5 tahun di cabang pengurusan tertentu di mana calon beroperasi.

Keserasian dan kemahiran yang sesuai dengan kurikulum calon dinilai melalui proses pengesahan dan penilaian yang ketat terhadap riwayat hidup, jumlah kemahirannya, dan nilai tesis terakhirnya.

089photoshootings / Pixabay

Prospek kerjaya

Program pengajian kami mempunyai sijil kerjaya dan menawarkan calon dengan rekod prestasi yang terbukti sekurang-kurangnya 5 tahun untuk memperoleh BBA berprestij MBA atau DBA dalam Pentadbiran Perniagaan dalam bidang yang berkaitan dengan pengalaman profesional mereka. Calon mesti menunjukkan, melalui disertasi akhir yang ketat, asli, dan berkelayakan, bahawa pengetahuan mereka dalam bidang Pentadbiran Perniagaan memenuhi standard akademik antarabangsa yang berkaitan dengan disiplin akademik yang diperlukan.

Berfokus pada pelbagai mata pelajaran pakar dan dengan pengalaman bertahun-tahun, pelajar kami dilengkapi dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk berjaya dalam ekonomi global hari ini, dan bersedia untuk pelbagai peluang pengembangan profesional dan kerjaya.

Program ijazah Selinus Business Schooll adalah pilihan yang sangat baik untuk pengurus, usahawan, dan profesional yang ingin melihat prestij profesional mereka meningkat di pasaran pekerjaan hari ini. Penilaian ketat dari Penasihat kami, kecekapan penyelia untuk penganugerahan gelaran akademik adalah jaminan profesionalisme yang tinggi dan sangat relevan jika tidak menentukan, dalam bidang pengajian liberal swasta.

Ijazah SBS antarabangsa harus bertepatan dengan prospek kemajuan kerjaya ke jawatan kanan di syarikat dan organisasi nasional dan multinasional.

Lokasi

 • London

  Uniselinus Europe LTD 71-75 Shelton Street, WC2H 9JQ, London

  • Ragusa

   Uniselinus Europe Networking University srl Via Roma, 200 – 40122, 97100, Ragusa

   • Panama City

    Selinus University of Science and Literature SA Via Espana, Delta Bank Building 6th floor 604D, , Panama City

    Soalan