Keystone logo
Management Center Innsbruck

Management Center Innsbruck

Management Center Innsbruck

pengenalan

Sekolah Keusahawanan ®

Management Center Innsbruck menghubungkan antara yang terbaik dari sains, ekonomi dan perundingan dengan konsep unik Sekolah Keusahawanan antarabangsa ® . Ditubuhkan pada 1995/96 sebagai andalan konsep Universiti Terbuka Innsbruck yang unik, Management Center Innsbruck telah memperoleh kedudukan teratas dalam lanskap pendidikan tinggi antarabangsa.

Hari ini, lebih daripada 3,400 pelajar, 1,000 guru, 276 universiti rakan kongsi dari seluruh dunia, dan lulusan dan majikan yang tidak terhitung jumlahnya sangat menghargai apa yang ditawarkan oleh Entrepreneurial School ® . Dalam kerangka konsep "Universiti Komprehensif Innsbruck", MCI berusaha untuk membimbing orang-orang yang bermotivasi, yang ingin membangun masa depan mereka melalui pendidikan berterusan yang berorientasikan matlamat, dalam pengembangan peribadi dan profesional mereka. MCI menawarkan program pendidikan siswazah, bukan siswazah dan pascasiswazah dengan standard tertinggi kepada pengurus kanan dan junior dari semua peringkat pengurusan dan cawangan.

Program MCI memberi tumpuan kepada semua tahap keperibadian dan merangkumi bidang pengetahuan terkini dari sains dan amalan yang berkaitan dengan perniagaan dan masyarakat. Sebagai pusat maklumat dan komunikasi yang berorientasikan antarabangsa, MCI terbuka untuk perspektif, kaedah, dan projek baru. Dialog konstruktif dan pengembangan kooperatif kompetensi antara disiplin adalah dua tonggak pengajaran dan pembelajaran di MCI. MCI menyokong daya saing organisasi dan mempengaruhi profesionalisasi perniagaan, pentadbiran, politik, dan budaya. Penyelidikan dan pengembangan terapan sangat dihargai di MCI untuk pengukuhan inovasi dalam syarikat tempatan dan memastikan pengajaran berorientasikan kualiti.

Terpadu dalam rangkaian pelanggan, penaja, dan rakan kongsi yang luas, MCI adalah mesin penting dalam kedudukan Innsbruck, Tyrol, dan Austria sebagai pusat pertemuan akademik dan antarabangsa. Kerjasama sesama kami dengan University of Innsbruck, kedekatan dengan Bandar Lama Innsbruck yang meriah dan seni bina lokasi yang kuat adalah ungkapan falsafah dan misi pusat pengajian tinggi yang boleh dicontohkan di peringkat antarabangsa ini.


Misi kita

MCI Management Center Innsbruck mengikuti konsep Entrepreneurial School ® . MCI memberi kekuatan kepada orang-orang yang bermotivasi untuk mencapai prestasi yang cemerlang, memberikan kecekapan akademik yang mendalam dan mewujudkan pemindahan pengetahuan yang inovatif dalam rangkaian antarabangsa yang kuat.


Faktor kejayaan kita

Pengajaran berkualiti: Pengajaran berkualiti tinggi menjamin kedudukan kita di antara institusi akademik terkemuka di dunia berbahasa Jerman.

Sumbangan intelektual: Sumbangan intelektual kami diterapkan, berkaitan dengan perniagaan dan berorientasikan penyelesaian.

Orientasi antarabangsa: Orientasi antarabangsa yang kuat menghasilkan pengetahuan, prestij dan nilai tambah bagi pelanggan kami.

Orientasi pelanggan dan perkhidmatan: Orientasi pelanggan dan perkhidmatan kami adalah teladan.

Orang dan budaya: Budaya korporat kami berkembang berdasarkan kepercayaan bersama, komitmen pekerja kami, semangat keusahawanan dan tanggungjawab terhadap masyarakat.

Jenama: Jenama MCI terkenal di peringkat antarabangsa dan bermaksud prestasi, profesionalisme, pengetahuan, dan kecekapan.

Rangkaian: Rangkaian antarabangsa kami mencipta kelebihan daya saing dan nilai tambah bagi pihak berkepentingan kami.

Inovasi: Inovasi berterusan membentuk asas kedudukan pasaran kami dan memastikan daya saing kami.

Infrastruktur: Infrastruktur yang sangat baik kami mewujudkan persekitaran yang menarik dan merangsang.


Kampus & Lokasi

Management Center Innsbruck (MCI) telah membangun reputasi sebagai universiti sains gunaan berorientasi antarabangsa melalui orientasi pelanggan dan pengurusan kualiti yang konsisten. Pegunungan Tyrolean dalam genggaman, kemudahan sukan dan rekreasi yang tak terkalahkan di rantau ini, berdekatan dengan Jerman, Switzerland, dan Itali dan tradisi akademik Innsbruck yang lama semuanya menjamin suasana yang unik untuk pelajar.

Di lokasi pusatnya, MCI menawarkan infrastruktur yang luar biasa dengan dewan kuliah yang menarik dan lengkap, makmal komputer dan bilik kerja berkumpulan, dengan stesen kerja dan kemudahan penyelidikan yang canggih, asrama pelajar di sekitarnya, banyak pilihan barang tempat untuk makan di luar, tempat letak kenderaan yang selesa dan pengangkutan awam yang sangat baik.

Lokasi

  • Innsbruck

    Universitätsstraße,15, 6020, Innsbruck

Program

Soalan