Keystone logo

Lisbon School of Economics and Management, iDBA + PhD program

A logo

pengenalan

ISEG, Lisbon School of Economics & Management of Universidade de Lisboa (University of Lisbon) adalah kolej pengurusan dan ekonomi yang paling berprestij di Portugal.

ISEG diakreditasi oleh Association of Advanced Collegiate Schools of Business (AACSB), satu perbezaan yang hanya dimiliki oleh 5% sekolah perniagaan di dunia, dan programnya diakui oleh banyak entiti antarabangsa yang terkenal.

Peringkat Akademik Universiti Dunia 2019 (ARWU), yang setiap tahunnya merangkumi 500 universiti teratas di seluruh dunia, meletakkan University of Lisbon di kedudukan pertama secara nasional, kedudukan ke-151 di seluruh dunia.

University of Lisbon adalah Universiti terbesar dan terkemuka di Portugal, salah satu universiti terbesar di Eropah, dan mengalu-alukan hampir 15,000 pelajar antarabangsa setiap tahun dari lebih 100 negara.

Pada masa ini, lebih daripada 50,000 pelajar menuntut di universiti.

Kualiti penyelidikan, inovasi, dan budaya universiti menarik semakin banyak bakat antarabangsa yang berusaha untuk mengembangkan projek pada tahap tertinggi dengan Unit Penyelidikan dan Kumpulan.

Mengapa memilih ISEG?

ISEG, Lisbon School of Economics & Management of Universidade de Lisboa adalah kolej pengurusan dan ekonomi yang paling berprestij di Portugal.

Universidade de Lisboa adalah Universiti terbesar dan terkemuka di Portugal. Shanghai Ranking 2019 secara rasmi dikenali sebagai "Academic Ranking of World Universities (ARWU)" yang setiap tahunnya merangkumi 500 universiti teratas di seluruh dunia, meletakkan University of Lisbon di kedudukan pertama secara nasional, kedudukan ke-151 di seluruh dunia.

ISEG International Program of Doctor of Business Administration Studies (iDBA) adalah program penyelidikan terapan yang bertujuan untuk mempersiapkan pelajar dalam bidang strategi dan pengurusan organisasi, memberikan kemahiran penyelidikan lanjutan untuk meningkatkan penyelidikan dan praktik pengurusan dalam organisasi.

Ia menggabungkan kecemerlangan penyelidikan dengan amalan profesional.

Lokasi

  • Rua do Quelhas, 6, 1200-781, Lisbon

Soalan