Keystone logo
IUMW - International University of Malaya-Wales

IUMW - International University of Malaya-Wales

IUMW - International University of Malaya-Wales

pengenalan

"Perkongsian unik, peluang unik"

Kerjasama terbesar akhirnya di Kuala Lumpur. Universiti Antarabangsa Malaya-Wales ( IUMW ) adalah kerjasama antara University of Malaya dan University of Wales, UK.

IUMW adalah universiti pertama di Asia Tenggara yang akan diterima sebagai ahli Akademi Pengajian Tinggi (HEA) United Kingdom, sebuah badan British yang terkenal untuk belajar dan mengajar dalam pendidikan tinggi.

Dengan memanfaatkan pencapaian cemerlang kedua-dua universiti ini, bersama dengan ahli akademik kami sendiri, IUMW menawarkan pelbagai kursus sarjana dan pascasiswazah kepada pelajar tempatan dan antarabangsa. Kami bercita-cita untuk menjadi universiti berorientasikan penyelidikan yang komprehensif, diiktiraf untuk pengajaran dan pembelajaran inovatif, penyelidikan, perkhidmatan sosial dan pengurusan pendidikan.

Visi

Visi kami adalah untuk menjadi institusi pengajian tinggi antarabangsa yang inovatif dan inovatif yang terkenal dengan graduannya yang relevan dengan tuntutan global dan mewujudkan nilai untuk perniagaan, perdagangan, sains dan teknologi yang terbuka dan kolaboratif.

Misi

Misi misi kami adalah untuk menubuhkan dan mengekalkan institusi pengajian tinggi antarabangsa yang mempunyai ciri khas yang melambangkan kecemerlangan kelas dunia dalam pengajaran, pembelajaran dan penyelidikan dan inovasi. Graduan kami adalah duta jenama kami yang akan menjadi daya penggerak di pasaran tempatan dan global.

Nilai teras

  • Dalam usaha kami untuk merealisasikan visi dan misi kami, nilai teras ini membimbing kami:
  • Mengguna pakai pembangunan mampan sebagai satu prinsip penganjuran utama untuk kegiatannya
  • Menjadi inovatif dan giat
  • Menjadi relevan untuk kekal di barisan hadapan
  • Menjadi jujur ​​dan boleh dipercayai dalam urusan kami dengan pihak berkepentingan
  • Memberikan kualiti dan kecemerlangan dengan bangga
  • Menghormati orang lain untuk memberi inspirasi kepada mereka untuk memberikan yang terbaik

Lokasi

  • Kuala Lumpur

    International University of Malaya-Wales, Administration Wing, 1st Floor, Block A City Campus, Jalan Tun Ismail , 50480 , Kuala Lumpur

Soalan