Keystone logo

International French University

A logo

pengenalan

International French University (IFU) adalah sekolah pengajian tinggi Perancis, 100% dalam talian, terdapat di Afrika, Timur Tengah dan Asia.

Sebagai peneraju pendidikan tinggi swasta, IFU menawarkan kursus Pendidikan Eksekutif profesional di bidang yang paling diminati di peringkat antarabangsa (kewangan dan perakaunan - pemasaran digital - pengurusan).

Program kami ditujukan untuk pelajar, atau profesional dalam melanjutkan pendidikan, dari Bac + 3 hingga Bac + 5. Kami menyampaikan sijil tahap 7 (Bac + 5) yang didaftarkan dengan RNCP (Direktori Nasional Sijil Profesional).

Syarikat ini merupakan teras pengajaran dan projek pendidikan kami, untuk menjadikan pelajar beroperasi, mengembangkan rangkaian mereka dan dengan itu mempercepat integrasi mereka ke dalam dunia pekerjaan.

Usaha, kepakaran, melebihi, ini adalah nilai-nilai yang akan dikongsi oleh pelajar dengan mengintegrasikan ijazah kami dan komuniti lulusan IFU.

Perkongsian

Ahli rakan kongsi Paris Ecole de Management Group (PEM Group), yang ditubuhkan pada tahun 2015, pakar dalam kursus ijazah Bac + 3 - Bac + 5 - MBA dan terletak di tengah-tengah kawasan perniagaan - La Défense di Paris

Pendidikan Eksekutif IFU - 100% EMBA & DBA dalam talian

Kami percaya bahawa setiap orang berhak mendapatkan pengalaman pendidikan yang canggih tanpa perlu meninggalkan negara mereka atau menangguhkan hidup mereka. Kami berdedikasi untuk menjadikan pendidikan tinggi dapat diakses dan tersedia untuk semua orang dengan memanfaatkan sepenuhnya persekitaran dan sumber digital.

 • Diluluskan oleh negeri

Semua kursus kami diiktiraf oleh Negara Perancis (RNCP, atau National Registry of Professional Certification). Kemungkinan akses ke kursus yang disahkan oleh universiti Amerika yang berprestij

 • Rangkaian global dan aktif

Anda akan dapat mengembangkan rangkaian anda dengan bergabung dengan kelab perniagaan yang akan membuka peluang di berbagai belahan dunia

 • Sokongan peribadi

Profesor kami akan menyokong anda sepanjang pengajian anda dan perkembangan kerjaya profesional anda

 • Bahan pengajaran eksklusif

Kursus berkualiti tinggi di platform Pengalaman Pembelajaran kami dan akses satu tahun ke majalah universiti Amerika dan semua bahan pengajaran

100% webinar dalam talian + langsung

Pelajaran video dapat diakses 24/7 + Webinar dengan profesional terkenal di bidang anda

Soalan Lazim pembelajaran dalam talian

Adakah kursus dalam talian di zon waktu saya?

Ya, kursus kami 100% dalam talian. Anda boleh menghadiri kelas anda bila-bila masa di mana sahaja.

Bilakah saya boleh memulakan?

Kami mempunyai dua pengambilan pada tahun ini, satu pada bulan September dan satu lagi pada bulan Januari.

Berapa lama masa yang diperlukan untuk menamatkan pengajian?

Untuk MBA Eksekutif, ia memerlukan 12 bulan. Walaupun Doktor Pentadbiran Perniagaan (DBA) berlangsung antara 24 dan 36 bulan bergantung pada kemajuan anda.

Kumpulan PEM

International French University (IFU) adalah sekolah perniagaan antarabangsa yang bergabung dengan Groupe Paris Ecole de Management (Groupe PEM). Ditubuhkan pada tahun 2015, kumpulan ini kini mempunyai 6 universiti yang khusus dalam pelbagai sektor (pengurusan sukan, pengurusan harta tanah, pengurusan pelancongan & hotel, sumber manusia, dan pemasaran digital) dan memiliki rangkaian raksasa yang terdiri daripada 1000+ syarikat.

Perangkaan

Lebih 1,500 pelajar dari lebih 30 negara melanjutkan pelajaran mereka di tengah-tengah pusat ekonomi terbesar di Eropah - La Défense, Paris.

 • 6 universiti
 • 92.3 % kadar kepuasan
 • 100% dalam perantisan
 • Kawasan 2000 m2 di la Defense
 • +800 syarikat Rakan Kongsi
 • 4 kampus maya di dunia
 • +300 Warganegara
 • +1200 pelajar antarabangsa

  Lokasi

  • Tour Atlantique 22ème étage 1 Place de la Pyramide, 92800, Puteaux

  Soalan