Keystone logo
ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

pengenalan

ESDESIGN adalah sekolah reka bentuk dalam talian yang pertama, tempat pertemuan di mana jarak, hari, atau jam tidak penting. Ini adalah sekolah tanpa pintu, dengan seribu tingkap ke dunia, yang menghubungkan dorongan peribadi dengan komitmen global dan sosial. Ia mengetahui trend dan mengubah idea dan projek menjadi kenyataan. ESDESIGN mengalami dunia reka bentuk dengan visi 360.

Dengan master dalam talian yang fleksibel sepenuhnya, cadangan didaktik kami menggabungkan kerja sama dengan pengajaran, melalui persidangan video dalam talian dalam masa nyata dan ruang komunikasi yang tertunda.

Tanpa melupakan visi perniagaan, dari awal projek hingga akhir, kami melibatkan diri dalam proses penciptaan, memahami reka bentuk sebagai alat yang menawarkan penyelesaian untuk masalah yang sebenarnya dan semasa.

Dengan visi ini, kami telah memilih untuk mewujudkan 7 bidang master reka bentuk: Komunikasi, Ruang, Grafik dan Editorial, Interaksi, Pengurusan, Fesyen dan Produk. Setiap tahun, lebih daripada 1,000 pelajar memilih untuk berlatih dengan ESDESIGN.

ESDESIGN adalah sebahagian daripada Planeta Formación y Universidades, bahagian latihan Grupo Planeta. Rangkaian pendidikan tinggi antarabangsa yang mempunyai dua puluh lima institusi pendidikan di Sepanyol, Andorra, Perancis, Itali, Afrika Utara, Amerika Syarikat dan Colombia. Setiap tahun lebih daripada 100,000 pelajar dari 114 kebangsaan yang berbeza dilatih melalui sekolah perniagaannya, universiti, sekolah tinggi khusus dan pusat latihan vokasional dan berterusan.

Perangkaan

Setiap tahun lebih daripada 100,000 pelajar dari 114 kebangsaan berbeza dilatih melalui sekolah perniagaan, universiti, sekolah tinggi khusus dan pusat latihan vokasional dan berterusan.

  Lokasi

  • Barcelona

   Barcelona, Sepanyol

   Program

    Soalan