Keystone logo
Deakin University - Institute for Frontier Materials

Deakin University - Institute for Frontier Materials

Deakin University - Institute for Frontier Materials

pengenalan

Universiti Deakin merupakan sebuah universiti top-rated dengan graduan bertaraf dunia. Deakin kedudukan dalam bahagian 3% daripada universiti di seluruh dunia dan mempunyai reputasi yang kuat untuk kepuasan pelajar.

program ijazah Industri berfokuskan dan tinjauan antarabangsa yang kukuh bermakna graduan Deakin bersedia untuk tempat kerja global.

Pendekatan kami terhadap pembelajaran memberi penekanan kepada pengalaman dunia sebenar dan amalan profesional, tetapi tanpa mengorbankan komitmen kami untuk penyelidikan berkualiti tinggi. Deakin adalah sebuah universiti muda yang dinamik yang menawarkan pelajar penyelidikan peluang untuk membuat inovasi dan makmur.

Institut Frontier Materials

Diiktiraf sebagai salah satu daripada organisasi penyelidikan bahan-bahan terkemuka Australia, Institut Frontier Materials (IFM) memupuk inovasi dan kecemerlangan dalam sains bahan dan penyelidikan kejuruteraan.

IFM telah ditubuhkan untuk menangani beberapa cabaran utama yang dihadapi oleh masyarakat melalui inovasi dalam reka bentuk bahan dan prestasi. Matlamat kami adalah untuk membangunkan teknologi pembuatan yang inovatif; dan kecekapan tenaga, sumber dan kemampanan infrastruktur.

Lokasi

Lokasi
  • 221 Burwood Highway Burwood Victoria 3125 Australia, , Burwood

Soalan