Keystone logo
Boston University School of Public Health

Boston University School of Public Health

Boston University School of Public Health

pengenalan

Boston University School of Public Health ( BUSPH ) mendahului kecemerlangan pendidikan dan inovasi dalam mengajar kesihatan awam. Kami berhasrat untuk mengajar dengan cara yang asli, inklusif, fleksibel, berkelanjutan, dan reflektif untuk mengubah kesihatan penduduk.

Sebagai sekolah siswazah peringkat tinggi, Boston University School of Public Health menawarkan akses kepada penyelidikan, biasiswa, dan amalan kesihatan awam yang inovatif, pendidikan tingkat tinggi dengan misi di lapangan.

Misi School of Public Health adalah untuk meningkatkan kesihatan dan kesejahteraan penduduk di seluruh dunia, terutama yang kurang terlayani, melalui kecemerlangan dan inovasi dalam pendidikan, penyelidikan, dan praktik.

Dari fakulti lintas disiplin dan kepakaran penyelidikan hingga pendekatan pengajaran inovatif kami, kami menawarkan anda pendidikan luar biasa dalam bidang kesihatan awam.

Kami melakukan penyelidikan dalam pelbagai disiplin yang difokuskan pada pengembangan penyelesaian untuk cabaran kesihatan yang kompleks. Ahli fakulti terlibat dalam kajian di seluruh dunia dan komuniti tempatan kita sendiri.

Sebagai profesional kesihatan awam, fakulti, staf, dan pelajar Fakulti Boston University School of Public Health ditugaskan untuk menggunakan pengetahuan, kemahiran, dan semangat mereka untuk meningkatkan kesihatan penduduk.

Menjana pengetahuan dan menyebarkannya ke generasi akan datang adalah nadi kerja Boston University School of Public Health , tetapi menerapkan pengetahuan itu sama pentingnya. Boston University School of Public Health berada di barisan hadapan dalam advokasi dan amalan, di dalam dan di seluruh dunia.

Kami komited untuk memicu dan mengekalkan perubahan positif yang membawa kepada kesihatan dan kesejahteraan di seluruh dunia. Kami berusaha untuk komuniti yang hormat, kolaboratif, pelbagai, dan inklusif di dalam Sekolah Kesihatan Awam kami. Kami bertujuan untuk mempromosikan keadilan, hak asasi manusia, dan keadilan di dalam dan di seluruh komuniti tempatan dan global kami.

Lokasi

Lokasi
  • Albany Street,715, 02118, Boston

Soalan