Keystone logo

Boston College

A logo

pengenalan

Pendidikan dengan hati dan jiwa-dan kuasa untuk mengubah

Boston College , institusi pengajian tinggi pertama yang beroperasi di Boston, kini menjadi antara universiti terkemuka di dunia, pemimpin dalam seni liberal, siasatan saintifik, dan pembentukan pelajar.

Berlandaskan kepada cita-cita yang mengilhamkan pengasas Jesuit kita, Boston College menggesa para pelajar untuk melihat ke dalam, tetapi sentiasa mendekati-untuk mengembangkan minda dan bakat mereka sepenuhnya dan menggunakannya dalam perkhidmatan kepada orang lain.

Mengenai Morrissey College

The College of Arts and Sciences Robert J. Morrissey menggalakkan perkembangan intelektual yang ketat dan pertumbuhan agama, etika, dan peribadi para pelajarnya. Fakulti dan pelajar Morrissey College secara langsung melibatkan masalah yang paling mendesak di dunia, dengan menggunakan hadiah mereka untuk meningkatkan kebaikan bersama.

Kolej Morrissey menawarkan program siswazah dalam bidang kemanusiaan, sains sosial dan sains semula jadi. Pelajar muncul bersedia untuk berkembang maju dalam pelbagai kerjaya dan bersedia untuk berkhidmat sebagai pemimpin yang berkebolehan dan bersemangat, bekerja sebagai ragi untuk kebaikan dalam komuniti di seluruh dunia.

Sebagai bahagian paling lama dan terbesar di Boston College , Boston College Morrissey merangkumi Jesuit, komitmen Katolik kepada kedalaman penyelidikan, kecemerlangan akademik, dan mendidik seluruh orang melalui penglibatan formatif dengan seni liberal.

Mengapa Boston College ?

Apabila pelajar memasuki Boston College , mereka mengambil langkah pertama dalam perjalanan penemuan-yang merangsang pertumbuhan intelektual, peribadi, etika, dan rohani mereka. Program Morpissey College of Arts and Sciences meminta para pelajar untuk belajar tentang diri mereka, masyarakat mereka, dan dunia, untuk mencari kebenaran di mana sahaja mereka pergi, dan menggunakan bakat mereka untuk memperbaiki kehidupan orang lain.

Mereka yang mencari pendidikan yang berlangsung seumur hidup akan menemui cabaran dan sokongan untuk membina niaga hadapan yang bermakna dan memuaskan.

1. Pendidikan Kesenian Liberal Dinamik

Terokai pelbagai disiplin yang membentuk orang yang berpendidikan tinggi yang bersedia berkembang maju pada abad ke-21. Pendidikan seni liberal di Boston College mengembangkan kemahiran yang berharga, termasuk pemikiran kritis, membuat keputusan etika, komunikasi yang berkesan, dan kemampuan untuk melihat pengalaman manusia dari pelbagai perspektif.

2. Rigor Intelek

Kolej Morrissey mencabar pelajar untuk menemui dan mencapai potensi penuh mereka. Fakulti terkenal, kursus inovatif, dan peluang luar kampus memperluaskan pengetahuan dan pengalaman pelajar.

3. Jesuit, Tradisi Katolik

Kekukuhan intelektual, mengintegrasikan pengetahuan, pembentukan pelajar, menjaga individu, menggunakan pendidikan kami dalam perkhidmatan kepada orang lain-Jesuit ini, nilai Katolik menentukan pengalaman Boston College .

4. Siasatan di seluruh Disiplin

Di sini, kolaborasi ilmiah menarik penyelidikan dan pengajaran di luar batas-batas disiplin tradisional. Kurikulum Teras, Institut Seni Liberal, Institut Sains dan Masyarakat Bersepadu, dan pelbagai projek penyelidikan membawa pelajar dan fakulti dari pelbagai bidang penyelidikan.

5. Manfaat Boston

Dengan lebih daripada 50 institusi pengajian tinggi di kawasan metropolitan, Boston benar-benar merupakan salah satu daripada bandar-bandar kolej yang terkenal. Ia juga sebuah bandar bertaraf dunia yang penuh dengan sejarah, sains dan teknologi, pembina, kebudayaan, dan kemungkinan magang.

6. Rangkaian Alumni

Pelajar mendapat faedah daripada sambungan dan sokongan rangkaian alumni Boston College bersatu padu dan setia.

Lokasi

  • Boston College Gasson Hall 108 140 Commonwealth Avenue Chestnut Hill, MA 02467, 02467, Boston

Soalan