Keystone logo
Auream Phoenix University for Women

Auream Phoenix University for Women

Auream Phoenix University for Women

pengenalan

Auream Phoenix University for Women (APUW) ialah sebuah institusi yang kukuh, dibina di atas asas kualiti dan ketegasan yang kukuh, yang misinya adalah untuk menilai kajian latar belakang dan kerjaya pengurus, usahawan dan wanita profesional untuk membolehkan mereka memperoleh ijazah antarabangsa melalui ujian yang ketat. integrasi program pengajian. Kami berbangga menjadi universiti swasta Pembelajaran Jarak Jauh pertama untuk wanita sahaja, beroperasi dalam bidang pengesahan kompetensi yang kompleks untuk memperoleh ijazah.

APUW melaksanakan sistem kawal selia kendiri beretika yang ketat untuk memenuhi semua keperluan kualiti untuk model universiti ini. Fakulti kami: Seni & Kemanusiaan, Perniagaan & Media, Psikologi, Sains Komputer, Kejuruteraan & Teknologi, Kehidupan & Bumi dan Sains Semula Jadi & Kesihatan, membenarkan tawaran lebih daripada dua ratus bidang pengajian; mereka dipilih dengan teliti agar relevan dengan keperluan pasaran dan peluang pekerjaan pada masa hadapan.

APUW berbangga dengan pelajarnya. Mereka boleh mencipta usaha niaga keusahawanan yang cemerlang, mereka boleh memegang peranan utama dalam syarikat multinasional, syarikat swasta dan NGO atau mereka boleh menjadi profesional terkemuka dalam dunia pekerjaan.

Auream Phoenix University for Women (APUW) ialah universiti swasta, antarabangsa, Pembelajaran Jarak Jauh pertama yang dibina khusus khusus untuk pendidikan wanita. APUW membenarkan setiap wanita yang terlibat dalam pekerjaan dan keluarga untuk belajar dan menyelesaikan matlamat akademiknya sambil kekal dalam persekitaran yang selesa di rumahnya sendiri. Universiti kami menangani pemimpin wanita yang mempunyai pemikiran yang menang, wanita dengan personaliti yang bertenaga, dinamik, pemikir bebas dan wanita yang sedar untuk menjadi tempat rujukan dalam komuniti mereka. Fokus utama kami ialah menguji kemahiran dan kecekapan untuk pensijilan akademik. Program ijazah Universiti Aurea Phoenix untuk Wanita direka pada kaedah APEL (Accreditation Prior Experiential Learning) untuk menyediakan wanita bekerja aktif, mempunyai sekurang-kurangnya 5 tahun pengalaman profesional, peluang untuk memperoleh ijazah tanpa mengabaikan keluarga mereka.

Misi

Kami menawarkan pelajar perempuan dewasa peluang untuk memperoleh ijazah antarabangsa dengan menggunakan kaedah APEL (Accreditation Prior Experiential Learning) untuk menilai CV profesional mereka. Sistem APEL melibatkan analisis teliti pengalaman pendidikan dan profesional terdahulu yang, mengikut parameter tertentu, ditukar kepada kredit akademik yang sah untuk anugerah ijazah APUW.

Misi kami adalah untuk menyediakan pelajar kami dengan persekitaran pembelajaran digital berbilang budaya, memberi ganjaran dan mencabar yang menyuburkan personaliti yang kukuh dan menyeluruh, menggalakkan kepimpinan dan membina watak serta hati nurani sosial setiap pelajar. Kami berusaha untuk mengekalkan komitmen kami terhadap pendidikan dewasa, pengetahuan, penyelidikan dan perkhidmatan Pembelajaran Jarak Jauh melalui aktiviti seluruh komuniti Universiti kami.

Pencapaian

Sejak perlembagaannya, APUW sebagai Universiti Perniagaan Swasta telah menawarkan program ijazah yang dibina berdasarkan hubungan istimewa kepada profesion liberal, perniagaan, industri, pengurusan dan dunia pekerjaan secara amnya. Program yang mempunyai kaitan dengan penentuan nasib sendiri, pengetahuan, kreativiti. Kami mengajar pelajar bagaimana untuk membuka laluan mereka sendiri ke arah masa depan yang memuaskan.

Pada masa yang sama, kami menekankan keperluan untuk latar belakang kukuh yang terdiri daripada kemahiran dan pengetahuan umum melalui kurikulum yang direka dengan teliti yang mematuhi keperluan pasaran kerja antarabangsa. Hari ini, sejak awal lagi, falsafah pendidikan dewasa kami terus berpusatkan pelajar, percuma, inovatif dan bijak.

Sepanjang perjalanan kami ke arah kecemerlangan dan pemenuhan, APUW telah berjaya melalui beberapa semakan kualiti institusi yang dikawal sendiri, semakan program dalam kolej dan proses akreditasi, menerima beberapa anugerah dan pengiktirafan.

Visi

Auream Phoenix University for Women akan menjadi peneraju global dalam pendidikan jarak jauh untuk wanita dewasa berdasarkan APEL (Accreditation Prior Experiential Learning). Kami menawarkan pelajar wanita kami alat yang diperlukan untuk kemahiran belajar mereka sendiri penilaian kendiri kritikal untuk kejayaan profesional. Kami berhasrat untuk membina keyakinan dan kepakaran pelajar dengan menggalakkan mereka menetapkan matlamat dan menyokong rancangan mereka untuk mencapai matlamat tersebut. Kami ingin memudahkan perkembangan potensi penuh setiap pelajar sebagai seorang insan, memberi mereka peluang untuk berfikir, berbincang, meneroka dan membuat keputusan

Kemasukan

Lokasi

Lokasi
  • At Uniselinus Europe 71-75 Shelton Street, WC2H9JQ, London

  • At Uniselinus Europe Networking University Via Roma, 200, 97100, Ragusa

  • Auream Phoenix University SA Panama City – Republic Of Panama, , Panama City

  • London, United Kingdom

Soalan