Estonia

Bilangan institusi: 16
  • Tallinn

  The College`s mission is to offer the best applied IT education in the region, bringing together high-tech know-how and the practical needs of the information society, while being the axis of its development.

  • Tallinn

  Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) adalah sebuah universiti swasta yang sangat diiktiraf di Estonia, terletak di Smart City yang memenangi pelbagai anugerah yang dikenali sebagai Ülemiste City. Tema utama yang menghubungkan kurikulum kami adalah keusahawanan dan kreativiti. Kami berhasrat untuk memberi pelajar, kemahiran, rangkaian dan pemikiran untuk mengubah kehidupan mereka dan memberi kesan kepada dunia! Kami mengalu-alukan pelajar dari seluruh dunia untuk mempelajari program Sarjana dan Sarjana yang boleh diambil dalam Bahasa Inggeris, Rusia dan Estonia. Program pengajian kami disokong oleh infrastruktur IT yang disesuaikan dengan keperluan pembelajaran sepenuh waktu, paruh waktu dan jarak jauh.

  • Tallinn

  The mission of the Estonian Academy of Music and Theatre is to contribute to the development of a human-centred Estonian society, the spread of a creative mindset and the preservation of the Estonian language and culture through education in the fields of music and theatre and the promotion of creative and research work.

  • Tartu

  Sebagai model peranan, kami memberi kesan kepada tingkah laku kesihatan masyarakat dan membentuk persekitaran hidup yang sihat, mengintegrasikan pelbagai bidang penjagaan kesihatan dalam kajian dan penyelidikan dan pembangunan, dan kami mengambil bahagian dalam proses membuat keputusan mengenai dasar penjagaan kesihatan. Apabila belajar dan bekerja di Kolej, kami mewujudkan persekitaran di mana orang memperoleh pengetahuan, kemahiran, sikap yang membantu menjadikan masyarakat lebih padan dan memberi kesan dan menyumbang kepada pembangunan Estonia.

  • Stockholm
  • Helsinki
  • Eindhoven
  • + 4 lebih

  Program sarjana berganda kami menggabungkan pendidikan teknikal yang sangat baik dengan latihan inovasi dan keusahawanan serta latihan di syarikat, rakan industri dan bandar di seluruh Eropah.

  • Palaiseau
  • Espoo
  • Arrasate
  • + 12 lebih

  EIT Manufacturing adalah sebuah persatuan Eropah terkemuka Universiti, industri dan pusat penyelidikan yang berkaitan dengan sektor pembuatan, dengan tujuan untuk meningkatkan pembuatan Eropah untuk menjadi kompetitif dan berkelanjutan di seluruh dunia untuk masyarakat. Dengan menyatukan tiga sisi 'segitiga pengetahuan': perniagaan (syarikat besar dan PKS), institusi pendidikan dan pusat penyelidikan, EITM ingin meningkatkan kerjasama dan integrasi antara pendidikan, perniagaan dan penyelidikan. EIT Manufacturing menawarkan program pendidikan tinggi yang unik dan sangat baik, dengan minda antarabangsa dan inklusi, untuk menamatkan generasi Inovator dan Usahawan Pembuatan seterusnya.

  • Reola

  Estonian Aviation Academy (EAVA), yang diasaskan pada tahun 1993, ialah institusi pendidikan tinggi terkemuka di wilayah Baltik, mendidik dan melatih pakar untuk perusahaan dan organisasi penerbangan.

  • Tartu

  Kaitseväe Akadeemia (selepas ini Akademi) adalah institusi pendidikan tinggi gunaan pertahanan nasional dalam arti Akta Institusi Pengajian Tinggi Profesional. Singkatan Akademi Estonia ialah "KVA". Akademi adalah unit struktur Angkatan Pertahanan di bawah pengawasan langsung Panglima Angkatan Pertahanan. Dalam melaksanakan tugasnya, Akademi mewakili negara dan Angkatan Pertahanan.

  • Tallinn

  TTK University of Applied Sciences (TTK UAS) adalah institusi pendidikan tinggi profesional negeri yang menawarkan pendidikan tinggi profesional yang kompetitif dan penyelidikan gunaan dalam teknologi, pengeluaran, kejuruteraan awam, logistik, ekonomi dan kebajikan. TTK UAS adalah universiti sains gunaan terbesar di Estonia, yang kini mendidik lebih daripada 3000 pelajar, menjadikan TTK UAS sebagai institusi pendidikan tinggi keempat terbesar di Estonia.

  • Tartu

  Estonian University of Life Sciences adalah satu-satunya universiti di Estonia yang keutamaannya dalam aktiviti akademik dan penyelidikan menyediakan pembangunan sumber daya alam yang mampan yang diperlukan untuk kewujudan Manusia serta pemeliharaan warisan dan habitat. Menurut QS World University Rankings by Subject (2019), Estonian University of Life Sciences adalah salah satu daripada 50 universiti teratas di dunia dalam bidang pertanian dan perhutanan, di kedudukan 48. Universiti ini juga tergolong dalam 1% teratas yang disebut kemudahan penyelidikan di dunia, dengan profesor fisiologi tumbuhan kami Ülo Niinemets sebagai penyelidik Estonia yang paling banyak disebut.

  • London
  • Madrid
  • Tallinn
  • + 6 lebih

  Belajar daripada fakulti dan kakitangan universiti rakan kongsi EU kami yang berteknologi tinggi. Dapatkan pengalaman langsung melalui kes syarikat, kerja projek dan kerjasama. Tuisyen dengan harga yang kompetitif. Berseronoklah bertemu dan menjalin rangkaian dengan pelajar yang berfikiran sama dari seluruh dunia!