Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan 12 PhD Program dalam Zambia 2024

12 PhD Program dalam Zambia 2024

Gambaran keseluruhan

Jika anda sedang mencari pendidikan siswazah berkualiti tinggi digabungkan dengan pengembaraan dan keasyikan budaya, kemudian mempertimbangkan PhD di Zambia. Pelajar yang memilih destinasi eksotik ini untuk kemajuan akademik boleh mengalami begitu banyak di negara ini, seperti yang luar biasa safari hidupan liar, taman negara, air terjun, tasik, sungai, banyak pengembaraan luar, dan bandar-bandar kecil bertenaga penuh tradisi Afrika.

Pelajar yang memilih PhD dalam Zambia mesti mempunyai latar belakang pendidikan, pengalaman yang diperlukan, serta komitmen dan kecekapan berfikir secara kritis dan bebas. PhD dalam program Zambia biasanya termasuk gabungan kerja kursus dan penyelidikan yang berasaskan kepada satu topik khusus dalam bidang ini. Ramai graduan PhD dalam program Zambia pergi ke kerjaya dalam bidang akademik, penyelidikan, atau industri, di rantau ini atau di peringkat global.

Mengambil langkah seterusnya ke arah matlamat akademik dan profesional anda dengan PhD di Zambia. Ketahui lebih lanjut mengenai program-program di bawah!

Baca lagi

Penapis

  • PhD
Bidang pengajian
    Bahasa Sains Hayat
  • Pengajian Ekonomi
  • Fesyen Pengajian Kejuruteraan Kemahiran Hidup Kemajuan Diri Pengajian Kemampanan Pengajian Kemanusiaan Kewartawanan dan Komunikasi Massa
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian