Keystone logo

7 PhD Program dalam Taiwan untuk 2024

Penapis

Penapis

  • PhD
Bidang pengajian
    Bahasa (0)Sains Hayat (0)Pengajian Ekonomi (0)Fesyen (0)Kajian Sukan dan Senaman (0)
  • Pengajian Kejuruteraan (3)
  • Kemahiran Hidup (0)Kemajuan Diri (0)Pengajian Kemampanan (0)Pengajian Kemanusiaan (0)
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

PhD Program dalam Taiwan

Taiwan telah menarik orang dari seluruh dunia yang mencari peluang perniagaan, destinasi pelancongan, atau untuk ahli akademik. A PhD di Taiwan adalah satu peluang yang unik untuk mengambil bahagian dalam program pasca siswazah yang berkualiti tinggi, tenggelam dalam negara ini menawan, dan mengalami segala yang tawarkan. Tidak pernah ada satu hari membosankan bagi pelajar yang mengikuti program PhD di Taiwan kerana mereka boleh menerokai bandar-bandar yang meriah, mata air panas, dan gunung-gunung yang subur, manakala mendapat tahu yang mesra rakyat dan mengalami pengaruh budaya yang pelbagai.

PhD dalam program Taiwan memerlukan pelajar untuk menjadi cekap, komited, dan mempunyai kemahiran berfikir secara kritis dan bebas. Pelajar memperoleh PhD dalam Taiwan mesti menjalankan penyelidikan di bawah seliaan fakulti dan mengarang lisan dan mempertahankan tesis kedoktoran atau disertasi. Graduan sering pergi untuk kerjaya dalam bidang akademik atau industri dengan kemahiran untuk menjalankan penyelidikan berkualiti dan menjadi pemimpin di lapangan.

Sila lihat melalui PhD dalam program Taiwan di bawah dan ia boleh menjadi langkah seterusnya dalam kerjaya akademik dan profesional anda!