Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai PhD Program dalam Malmö, Sweden 2023

1 PhD Program dalam Malmö, Sweden 2023

Gambaran keseluruhan

Calon kedoktoran berusaha untuk mencapai kekuasaan di bidang masing-masing perlu mengambil kira program PhD di Sweden. Sangat bermotivasi calon disediakan untuk menjadi penyelidik bebas, di mana mereka diberi potensi yang besar untuk menerbitkan karya secara bebas dan untuk menimba pengalaman pengajaran penting sepanjang pengajian mereka.

Calon mencapai PhD mereka di Sweden akan pertolongan diri dalam budaya yang bertenaga pelajaran didorong, kaya dengan sejarah dan tradisi. A PhD di Sweden akan memberikan calon peluang untuk berkembang dan membina pengetahuan di metropolitan utama yang menyediakan kualiti hidup yang tinggi dan asas yang kukuh dari rakan-rakan penyelidik kedoktoran, profesor, dan profesional.

Terdapat banyak universiti untuk memilih dari untuk PhD di Sweden yang paling sesuai untuk keperluan pembelajaran anda, setiap institusi biasanya membangunkan pengkhususan sebagai hasil daripada kerjasama yang mantap dengan industri tempatan dan komuniti perniagaan.Universiti ini menawarkan program-program PhD yang membantu calon kedoktoran pakar dalam bidang kajian yang mungkin tidak ditawarkan di institusi lain. Untuk mencari PhD di Sweden dalam bidang pengajian anda, tatal melalui pilihan di bawah!

Baca lagi

Penapis

  • PhD
  • Sweden
  • Malmö
Bidang pengajian
    Bahasa Sains Hayat Pengajian Ekonomi Fesyen Pengajian Kejuruteraan Kemahiran Hidup Kemajuan Diri Pengajian Kemampanan Pengajian Kemanusiaan Kewartawanan dan Komunikasi Massa
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Tempoh
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Bidang pengajian yang berkaitan