Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai Doktor Falsafah Program dalam Pengajian Seni Bina dalam Belfast, United Kingdom 2023

1 Doktor Falsafah Program dalam Pengajian Seni Bina dalam Belfast, United Kingdom 2023

Gambaran keseluruhan

PhD adalah ijazah doktor falsafah, khusus dipanggil "doktor falsafah " ijazah. Ini adalah mengelirukan kerana pemegang PhD tidak semestinya ahli falsafah (kecuali mereka memperoleh ijazah dalam falsafah!). Yang berkata, penerima PhD dapat melibatkan diri dalam eksperimen pemikiran, sebab tentang masalah dan menyelesaikan masalah dengan cara yang canggih.

Seni Bina membolehkan anda untuk mereka bentuk bangunan, bangsal dan taman-taman. Satu program sarjana dalam seni bina bukan sahaja akan mengajar anda bagaimana untuk merancang struktur tetapi juga sejarah seni bina dan bagaimana bangunan telah berubah dari masa ke masa.

The United Kingdom Great Britain dan Ireland Utara, yang lebih dikenali sebagai United Kingdom dan Britain, adalah sebuah negara berdaulat yang terletak di luar pantai barat laut benua Eropah.Kedua-dua universiti yang paling terkenal (dan tertua) adalah Oxford dan Cambridge (sering dirujuk sebagai Oxbridge oleh ramai rakyat Britain) England juga mempunyai beberapa institusi bertaraf dunia lain, termasuk beberapa di London (terutamanya Imperial College, London School of Economics, Kolej Universiti London dan King 's College London, semua adalah sebahagian daripada Universiti London)

Baca lagi

Penapis

  • Doktor Falsafah
  • United Kingdom
  • Pengajian Seni Bina
  • Belfast
Bidang pengajian
  • Pengajian Seni Bina (1)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Bidang pengajian yang berkaitan