Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai Doktor Falsafah Program dalam Pengajian Seni Bina dalam Ljubljana, Slovenia 2023

1 Doktor Falsafah Program dalam Pengajian Seni Bina dalam Ljubljana, Slovenia 2023

Gambaran keseluruhan

PhD adalah ijazah doktor falsafah, khusus dipanggil "doktor falsafah " ijazah. Ini adalah mengelirukan kerana pemegang PhD tidak semestinya ahli falsafah (kecuali mereka memperoleh ijazah dalam falsafah!). Yang berkata, penerima PhD dapat melibatkan diri dalam eksperimen pemikiran, sebab tentang masalah dan menyelesaikan masalah dengan cara yang canggih.

Seni Bina membolehkan anda untuk mereka bentuk bangunan, bangsal dan taman-taman. Satu program sarjana dalam seni bina bukan sahaja akan mengajar anda bagaimana untuk merancang struktur tetapi juga sejarah seni bina dan bagaimana bangunan telah berubah dari masa ke masa.

Slovenia, secara rasmi Republik Slovenia, adalah sebuah negara di Eropah Tengah di persimpangan Eropah laluan kebudayaan dan perdagangan utama. Slovenia adalah negara yang selamat untuk dilawati. Universiti di Ljubljana adalah institusi yang tertua dan terbesar pendidikan di negara ini, menawarkan tiga akademi seni: Teater dan Filem; Muzik; dan Seni Halus.

Baca lagi

Penapis

  • Doktor Falsafah
  • Slovenia
  • Pengajian Seni Bina
  • Ljubljana
Bidang pengajian
  • Pengajian Seni Bina (1)
  • Kembali ke kategori utama
Lokasi
Cari lebih banyak lokasi
Jenis darjah
Kepantasan belajar
Bahasa
Bahasa
Format kajian

Bidang pengajian yang berkaitan