Keystone logo

4 PhD Program dalam Pengajian Profesional Sains Semula Jadi 2024

Penapis

Penapis

 • PhD
 • Pengajian Profesional
 • Sains Semula Jadi
Bidang pengajian
 • Pengajian Profesional (4)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  PhD Program dalam Pengajian Profesional Sains Semula Jadi

  Apa PhD dalam Sains Semula jadi?

  Sains semula jadi adalah bidang sains yang mengkaji proses semula jadi di dunia. A PhD dalam Sains Asli mengambil pengajian sains semula jadi ke peringkat seterusnya, menyediakan pemahaman yang mendalam tentang proses-proses ini dan bagaimana mereka mempengaruhi kehidupan di planet ini.

  Apakah Manfaat Mengambil PhD dalam Sains Semula jadi?

  Penyelidikan dalam Pengajian Asli adalah penting untuk memahami bagaimana bumi berfungsi dan bagaimana pelbagai sistem yang berinteraksi antara satu sama lain. Mereka yang mempelajari Sains Semula Jadi di peringkat doktor falsafah akan berada dalam kedudukan untuk memimpin kajian ini. A PhD dalam Sains Asli adalah ijazah yang diperlukan untuk penyelidikan dan pengajaran dalam bidang ini sains.

  Berapa Banyak Adakah Ia Ambil Kos untuk PhD dalam Sains Semula jadi?

  A PhD dalam kos program Sains Semula Jadi 's akan berbeza-beza bergantung kepada sekolah yang dipilih dan lokasi kajian.

  Apakah syarat-syarat untuk PhD dalam Sains Semula jadi?

  Pelajar yang berminat untuk mengikuti PhD dalam Sains Asli perlu mempunyai ijazah sarjana muda dalam kajian tahap sains dan induk 's memberi tumpuan terutamanya kepada sains semula jadi. Banyak program akan memerlukan pemohon untuk mempunyai gred yang tinggi juga.

  Apa Jenis Peningkatan Kerjaya Anda Boleh Harapkan dengan PhD dalam Sains Semula jadi?

  Mereka yang mengambil PhD dalam program ijazah Sains Asli akan Poise diri mereka untuk kemajuan kerjaya dalam bidang ini. Kerjaya biasa untuk doktor-doktor ini termasuk kerjaya penyelidikan dan pengajaran di peringkat universiti.

  Mengapa Mengambil PhD Online dalam Sains Semula jadi?

  PhD dalam talian dalam program Sains Semulajadi memberi kemudahan dan fleksibiliti. Pelajar yang sudah berada di dalam kerjaya mereka boleh belajar di masa yang selesa, tanpa perlu melawat universiti secara tetap.

  Di mana untuk mengambil PhD dalam Sains Semula jadi?

  PhD dalam program Sains Asli boleh didapati di banyak universiti-universiti di seluruh dunia, tetapi orang-orang yang mempunyai program sains yang kukuh adalah pilihan yang terbaik. Gunakan carian di bawah untuk mencari satu program yang akan bekerja untuk keperluan anda.