Keystone logo
Hubungi Sekolah Secara Terus - Bandingkan pelbagai PhD Program dalam Sains Kognitif dalam Jakarta, Indonesia 2023

1 PhD Program dalam Sains Kognitif dalam Jakarta, Indonesia 2023

Gambaran keseluruhan

Bagi mereka yang berminat untuk belajar bahasa Indonesia dan lain Jakarta adalah tempat terbaik untuk pergi. Ia mempunyai semua institusi latihan yang baik yang menyediakan pendidikan yang berkualiti pada kos yang berpatutan. Universiti Barat di Jakarta adalah diketahui umum untuk sistem pendidikan yang baik dan sokongan untuk pelajar.

Indonesia mengamalkan sistem pendidikan yang berkualiti tinggi, yang menyediakan pendidikan dalam tiga peringkat asas dengan tahap yang paling tinggi sebagai peringkat universiti. Akhir-akhir ini negara yang dinaik taraf lima kolej ke peringkat universiti sepenuhnya dengan tujuan menampung walaupun pelajar antarabangsa yang ingin belajar di Indonesia. Program pendidikan tinggi di Indonesia diiktiraf oleh Lembaga Akreditasi Negara untuk Pengajian Tinggi. Ibu kota negara 's adalah Jakarta.

Syarat-syarat untuk program PhD sering melibatkan pelajar setelah sudah memperolehi ijazah Sarjana. Selain itu, tesis atau disertasi terutamanya yang terdiri daripada penyelidikan akademik asal perlu dikemukakan. Di sesetengah negara, kerja-kerja ini mungkin perlu dipertahankan di hadapan panel.

Baca lagi

Penapis

 • PhD
 • Pendidikan
 • Sains Kognitif
Bidang pengajian
 • Pendidikan (1)
  • Kembali ke kategori utama
  Lokasi
  Cari lebih banyak lokasi
  Jenis darjah
  Tempoh
  Kepantasan belajar
  Bahasa
  Bahasa
  Format kajian

  Bidang pengajian yang berkaitan